Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Otevřený dopis předsedovi vlády

Dobrý večer,

vážený pane premiére, proč poslanci Hnutí ANO a ČSSD zamítli pozměňovací poslanecký návrh zákona o očkování proti onemocnění COVID-19, aby bylo uzákoněno prohlášení Vaše a ministra Blatného, že očkování nebude povinné a občané, kteří odmítnou očkování nebudou šikanováni omezováním některých základních lidských práv?

  • otevreny-dopis-predsedovi-vlady

Pozměňovací návrh poslanců ….. k vládnímu návrhu zákona o očkování proti onemocnění COVID-19 a o změně zákona č. 48/1997 Sb., o veřejném zdravotním pojištění a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů

V části první čl. I. se za § 1 vkládá nový § 2, který zní:
 
„Očkování je dobrovolné. Podstoupení očkování nesmí být žádným způsobem
vymáháno ani nesmí být očkováním podmíněn výkon základních lidských práv a svobod.“

P R O Č ?????

Jak Vám máme věřit? Proč, kromě čekání na spásnou neodzkoušenou vakcínu, za jejíž vedlejší účinky a poškození zdraví lidí ponese odpovědnost ČR (nikoli farmaceutická firma), naši odborníci nedoporučují prevenci (užívání vitaminu D3 a zinku) a proč je zakázáno používání k léčbě ISOPRINOSINE, který Vám doporučoval prof. MUDr Jiří Beran,CSc, který s jeho používáním má velmi dobré zkušenosti. Na webu SÚKL je patrné, že byl ISOPRINOSINE 500mg v tomto roce několikrát nedostupný, proč, když je poměrně levný a účinný? V Polsku je k dostání dokonce bez lékařského předpisu za 34 Zl. i za české koruny pod názvem NOVASiN Forte 1000mg. Proč nemohou být občané s pozitivním testem  a bez příznaků, nebo s lehkým průběhem léčeným doma, léčeni tímto lékem ? Předešlo by se zahlcení nemocnic a nemusely by se vyhazovat šílené peníze za polní nemocnice, kde nebyl dosud jediný pacient.

Pane premiére, je mi 77 roků, spadám do skupiny ohrožených (Jsem po infarktu v 41 letech, před 9 roky jsem podstoupil operaci rakoviny prostaty a v červenci 2018 jsem podstoupil operaci srdce -3xbypass) a nedonutíte mě dobrovolně se nechat očkovat, protože celému tomu cirkusu nevěřím.

Covid je uměle naplánovaná celosvětová pandemie jako předehra pro Velký reset, který plánují jisté osoby, které chtějí ovládnout celý svět a mají termín do r.2030.

Pan ministr Havlíček má již příručku od Klause Schwaba, prezidenta WEF s názvem "COVID-19-The GREAT RESET" ve své kanceláři v knihovničce, jak nám ji pěkně narafičil ve svém vystoupení na televizi Nova. Můžete se přesvědčit na obrázcích. A na DAVOS 2021 jste byl pozván? Nebo tam pojede náš reprezentant z Bilderbergu velkokníže Schwarzenberg?

Nevěřím, že by se lékaři a zdravotní personál nechali očkovat neprověřenou vakcínou, rovněž tak politici,státní úřednící, policie, armáda, hasiči, učitelé. Pokud by vakcína měla vedlejší účinky, vyřadilo by to ty nejdůležitější rezorty z provozu a to si stát nemůže dovolit. V nejhorším případě si propagačně nechají napíchat placebo a budou ostatním vykládat, jak je vakcína bezpečná. I Vy jste prohlásil, že se nemůžete nechat očkovat pro zdravotní potíže. Ale i Vy spadáte do skupiny ohrožených !!!

Už se těším, jak pan ministr Blatný a plukovník Prymula půjdou příkladem a podrobí jako první očkování vakcínou Pfitzer, skladovanou v atmosféře -73°C, u závodního lékaře Úřadu vlady před televizními kamerami. Ale ne PLACEBEM !!! Musí jít přeci příkladem a nebude potřeba 50 milionů na televizní šoty. Potom se lidé pohrnou, že nebudou očkovači stačit.

Zajistěte dostatečné množství levných léků, které nakaženým lidem ihned v zárodku pomohou nemoc překonat, místo vyhozených 50 milionů na reklamu pro očkování na COVID, které z našich daní vyčlenil ministr Blatný, aby zase Mádl s Kissovou mohli "přemlouvat bábu a dědka" aby se nechali  očkovat a mohli si tak nahradit "ušlý zisk" členů "umělecké fronty". Přestaňte od rána do večera strašit lidi v rozhlase a televizi neustálým omíláním počtu nakažených a zemřelých.

Zrušte nouzový stav a uveďte společnost do normálu, jako v chřipkovém období. Toto, co provádíte, je pouze zastrašování lidí, abyste mohli omezit osobní svobody a zlikvidovat ekonomiku.

Kolik bylo provedeno pitev zemřelých, aby se potvrdilo úmrtí na COVID a ne s Covidem? Kdo ve světě virus dosud izoloval ? Nikdo ! Jak může někdo vyvíjet vakcínu proti něčemu, když neví, proti čemu, přičemž všichni odborníci tvrdí, jak rychle  Covid mutuje. A tato vakcína na bázi mRNA je první pokus, jak ovlivnit lidské DNA. Přitom je vyvíjena na šimpanzích. Rusko ji má vyvinutou na člověčím podkladě. To nemluvím o čipování, které světová vláda potřebuje, aby za použití 5G frekvencí a satelitů mohla mít všechny pod kontrolou a o svinstvech, které vakcína obsahuje(hliník, rtuť, glyfosáty, formaldehydy... a výtažky z rozmixovaných potracených lidských plodů).

Je to pouze velký obchod - Bill Gates s Faucim z USA chtějí proočkovat 7,5 miliardy lidí, to bude kšeft!  Velký Bill prohlásil, že pokud se vakcína dobře udělá, sníží se lidská populace o 10 až 15%. To ale nebude ještě ta zlatá půlmiliarda, která bude vládcům NWO stačit, aby je obsloužila. To bude ještě muset proběhnout několik plánovaných pandemií třeba veverčího, jezevčího nebo liščího Coronaviru, abychom jen netrápili netopýry.

Však to organizátoři plandemie sami prohlásili, že pokud se nepodaří proočkovat celou populaci, bude následovat jedna pandemie za druhou. Dokud se nepodaří ten TheGREAT RESET na NWO. Oni se lidé jednou přece podřídí za přispění svých demokraticky zvolených zástupců.  Musí jim to dobře vysvětlit, nebo nahnat takovou hrůzu a zavedení stanného práva, aby neměli na výběr. Pokud se vzepřou, zapůsobí policie očkovaná placebem. Na Slovensku už dokonce do demonstrantů střílí gumovými projektily.

Vy, politici, máte jen dvě možnosti. Buď poslechnete své voliče a postavíte se na jejich stranu a nebo se necháte zkorumpovat Sorosem, Rottschildy, Rockefellery,Gatesy a dalšími pracháči, hladovými pro zasednutí ve světové vládě, a svůj národ zničíte.

Tak si vyberte !  MY nebo ONI.

Občan Jaroslav Martínek

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře