Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Rozhovor s molekulární genetičkou Soňou Pekovou, která jako první v ČR mimo státní struktury testovala veřejně nejznámější virus roku 2020...

Koronavirus vznikl v laboratoři, stojí si za svým mikrobioložka Soňa Peková. Dospělí i děti podle ní přišli během pandemie o svobodu a nechali se zblbnout politickými faktory. O očkování molekulární genetička tvrdí, že vakcinace proti „laboratorním šmejdům“ je absurdní.

„Koronavirus má strašně moc chyb, což jsou ty různé mutace a vlny. Odlišné chování je bezprecedentní a nemá předchůdce v humánní ani veterinární mikrobiologii. Všechno ukazuje, že koronavirus je laboratorního původu,“ prohlásila Peková v rozhovoru pro Nadační fond Svědomí národa.

Viroložka Soňa Peková

Peková: Měla jsem pravdu. Vir se šíří, protože je uměle vytvořený, aby infikoval lidi

Proč si je jistá, že byl vytvořen uměle? „Když pracoviště ve Wu-chanu publikovalo své poznatky, všimla jsem si oblasti, která je netopýřím virům vzdálená. Byl tam genom, který klastroval do jedné skupiny ze SARS virů, které jsou s největší pravděpodobností laboratorní. Tento genom následně Čína zapřela,“ popisuje Peková.

Koronavirus se replikuje extrémně rychle, z čehož usuzuje, že není přírodního původu a někdo „do něj sáhl“. Názor, že virus není modifikovaný, považuje Peková za směšný. „Viry se nepěstují jako ředkvičky. Pěstují se proto, že s nimi člověk chce něco konkrétního dělat. Nechci na někoho ukazovat prstem. Mým cílem je, aby se tato environmentální katastrofa neopakovala,“ podotkla.

zdroj: https://cnn.iprima.cz/pekova-covid-je-smejd-z-laboratore-ockovani-proti-nemu-je-absurdni-29192

 

  • rozhovor-s-mudr-sonou-pekovou-phd-rozhovor-s-molekularni-genetickou-sonou-pekovou-ktera-jako-prvni-v-cr-mimo-statni-struktury-testovala-na-verejne-nejznamejsi-virus-roku-2020

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře