Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Ministerstvu aktivismu velí Hamáček tvrdou rukou.

Ministerstvo vnitra, jehož transformaci na bruselskou filiálku Úřadu na podporu migrace zahájil již jeho parteigenosse Milan Chovanec ČSSD), Jan Hamáček (rovněž ČSSD!) „zdokonaluje“ ke spokojenosti svých skutečných pánů islamizované Západní Evropy.

  • ministerstvu-aktivismu-veli-hamacek-tvrdou-rukou

Invazi si rozvracet nedáme!

Ona se tedy ta invazní organizace nazývá správně a oficiálně Evropský podpůrný úřad pro otázky azylu (EASO), ale použitá zkratka Úřad na podporu migrace je taková – jednoznačnější a srozumitelnější. Ozbrojené složky ČR spadající pod ministerstva „vnitra“ a „obrany“ si vlastně vůbec zaslouží sloučení pod jedno ministersrvo. Pod pana Hamáčka.

Co se týče státního vnitra, tento politický terminus technicus se  u nás už dávno přežil, vlastně vnitro nemáme, poněvadž plní jen úkolovou agendu frankogermánského soustátí Evropské unie. Ministerstvo obrany je také jen formální název, zastřešující dobře vybavený četnický sbor, co pomáhá „vyrábět“ ony kýžené „migranty“ (rozum. dobyvatele, pozn. aut.). K obraně naší země neslouží, jeho složky jsou podřízeny buď velitelství paktu NATO nebo přímo velícímu středisku IFG (Islámské Franko-Germánie) v Německu. Jakápak obrana? Čeho?

Nechť se tyto rezorty sloučí, EU ušetří na provozu a pan Hamáček to jistě uřídí podobně efektivně, jako pan Havlíček „dopravu“ a „průmysl“. (Ťokův průsmyk a montovny. pozn. aut,) Právě v posledních dnech dokonale projevil své schopnosti, když vyslalal své muže, hamáčkovce, říkejme jim pro pro výstižnou zkratku, aby požádali Poslaneckou sněmovnu Parlamentu České republiky o vydání paní poslanyně Karly Maříkové (SPD)k trestnímu stíhání.

Bývalá zdravotní sestřička, dnes politička, se provinila tím, že v jednom ze svých internetových výstupů zkonstatovala skutečnost, že je do Evropy zakázánn dovoz invazivních rostlinných i živočišných druhů, kdežto dovoz invazistů lidských je nejen povolen, je dokonce Evropskou unií přímo vyžadován a podporován. A vyslovila tak vlastně jakési podivení nad takovým stavem, které snad vyžaduje vysvětlení.

Nelegální bude zítra legální. Ale trestejme už dnes!

Jaképak vysvětlování soudí asi vrchní aktivista Hamáček. Kdo si nevšiml, že současné sultánovy janičářské invazní oddíly jsou protiprávně zadržovány na (dříve) řeckých hranicích a je jim tím přímo znemožňována kontrola hopodaření evropských pašalíků, kdo invazi nepřeje, zaslouží do vězení. Paní Maříková je tak podezřelá z „podněcování k nenávisti...etc“, hamáčkovci z tzv. vnitra tedy žádají její vydání k trestnímu stíhání.

Copak občané nejsou schopni pochopit, že invaze je blahodárný jev? Jak je možné, že bohulibý počin neodsoudili hromadně ani politikové napříč spektrem, kromě jediného, jimž byl Marian Jurečka (KDU-ČSL)? Aspoň ten jednoznačně prohlásil, že poslanecká imunita by se měla vztahovat jen na výroky za dveřmi Sněmovny. Jinými slovy řekl – Jen tu babu zavřete! - a šel si dále posvém, možná koupit si fez.

Podněcování k nenávisti proti nelegálním migrantům budiž tedy trestné i tehdy, kdy k němu fakticky nedochází, ale je „důvodné podezření“, že dotyčný odsouzený by si něco podobného mohl třeba myslet.

Dokonce už dnes, kdy se na legalizaci islamizace Evropy teprve pracuje. Na Lesbu a dalších (dříve) řeckých ostrovech si zatím janičáři zkoušejí na nečisto a v menším rozsahu, budoucí „provádění kontrol“ a „kulturního obohacování“. Cvičně tedy tlučou původní obyvatelstvo, loupí jejich potraviny a demolují kostely. V rámci pokroku, samozřejmě. Nad hlavou jim v helikoptéře poletuje Mutti Ursula von der Leyen a- co vlastně dělá? Žehná, že ano?

Konečně – tím, že Evropa už dávno neodevzdala sama klíče od svých pokladniček a spíží do rukou Velkého Osmana Erdogana, jde vlastně o invazi „vynucenou“. To je také takový krásný novinářský novotvar. Používá jej často třeba jistý Karel Dolejší z periodika Britské listy vždy, když jde o útok vojsk USA proti komukoli. Nu, zde se taky pěkně hodí.

Nadávejte slovem „ruský“, to se může, nejde o nenávist, je to „in“ a „cool“...

A vůbec -  mezi neslušná slova nepatří islamista, ale např. Rus! To je ta správná urážka! Ta se ale povoluje, ba dokonce je v našem světě „hodnot“ a „našeho způsobu života“ přímo vyžadována vždy, kdy je potřebí jakéhokoli názorového oponenta znemožnit, ocejchovat, správně vyválet ve slovním bahně. Rus nebo ruský! To se může, to trestat nebudeme, to žádné poněcování k nenávisti není, když se použije ve správný okamžik na správném místě, třeba při odborné disputaci mezi akademiky.

Jen si vzpomeňme, na přednášku mnohonásobného doktora mnoha humanitních i přírodovědných oborů docenta Petra Robejška  na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v roce 2015. kdy téma znělo  „Vládnutí v chaotickém světě – metodologická skica“.

Projednávané kontexty se natolik znelíbily dalšímu docentu naší nejslavnější univerzity, totiž Martinu C. Putnovi, že veškeré plakáty zvoucí zájemce na uvedenou přednášku vlastnoručně zhanobil přeškrtáním a nápisy ve znění „ruský šváb“. Čímž myslel Petra Robejška, u nějž si např. české ministerstvo zahraničí objednalo studii „Výzvy a úkoly české ekonomické diplomacie“. Pan Robejšek ale platí za kritika Evropské unie, kdežto M. Putna (který sám o sobě nejraději hovoří jako o „buzně Putnovi“ pozn. aut.) patří k unijním opěvatelům a obdivovatelům.

Tudíž nebylo zapotřebí žádných žádostí o vydání policii (pan Putna nebyl poslancem) , dokonce  akademický souznitel s viděním světa třeba pana Hamáčka nebyl ani vyšetřován z možného „podněcování k nenávisti...etc“. Proč také dehonestovat někoho, kdo označil jiného, co studoval, žije a žil v ČR a Německu, jako „ruského švába“? Vždyť si o to Robejšek přímo koledoval a nějaký ten „ruský šváb“ není žádná nadávka, ale území na vzdáleném východě, kde podle Putny takoví „živočichové“ asi žijí. Žádní evidentní „ruští švábové“ přece nebudou kritizovat naši milovanou, brzy již pěkně po humanisticku islamizovanou EU!

A kdo to zkusí nebo bude blábolit cosi o invazi, tak uvidí, jako že Hamáček je Hamáček a Putna buzna. Pardon – Putna.

Svatopluk Otava, komentátor ANS

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře