Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Macešská země: Chovanec dostal od vlády 140 milionů na arabské uprchlíky, děti z Klokánků ale půjdou po žebrotě, protože 20 milionů jim vláda zamítla!

Nikdo se už tomu nediví. Země, která nenávidí své vlastní děti. Vláda ČR dnes na svém zasedání schválila uvolnění 140 milionů korun pro Chovancovo ministerstvo vnitra v souvislosti s opatřeními na pokrytí „obsluhy“ migrační krize [1]. Tato informace by sama o sobě nebyla nijak zvláštní, kdyby ta samá vláda, v ten samý den, nezamítla pouhých 20 milionů korun nezbytných pro zachování provozu Klokánků [2]. Ti nejslabší, nejzranitelnější, opuštěné a dříve týrané děti zkrátka nemají nárok. Přednost mají uprchlíci, arabské maminy s 20 dětmi a dalšími těhotenstvími na cestě.

Vlast, která upřednostní cizí lidi před vlastními dětmi, nelze nazývat vlastí. Co je to za vládu, která se zahryzne do krku malých dětí? Kolik uprchlíků si Česko nastěhuje do svých ubytoven? Kde budou bydlet Češi? Na ulicích ČR se pohybuje odhadem už 100,000 bezdomovců. Nikdo je ale neubytuje. Ale o arabské migranty je péče nade vše a prioritně. Uprchlíci jsou nedotknutelní!

  • macesska-zeme-chovanec-dostal-od-vlady-140-milionu-na-arabske-uprchliky-deti-z-klokanku-ale-pujdou-po-zebrote-protoze-20-milionu-jim-vlada-zamitla

Vláda se odcizila lidu. Vláda, která upřednostní cizí občany před vlastními dětmi, nezaslouží žádný respekt, ale pouze hluboké opovržení. Co čeká Klokánky? Pokud se nenajde štědrý mecenáš, tak zřejmě zaniknou. Děti se dostanou do péče komerčních pěstounů, později možná i do péče homosexuálů v rámci juvenilní justice, kterou se ČR chystá pomalu a potichu implementovat do českého právního řádu.

Za každého Araba by se najedlo 10 českých dětí v Klokáncích! Kolik potřebuje policistů 1 arabská rodina na svoji ochranu? A kolik peněz na svoji ochranu potřebují nezaopatřené děti v Klokáncích? Je to tichá genocida českého národa. Punkové heslo „No Future!“ (žádná budoucnost) jaksi je najednou opět v platnosti, ale tentokrát ve vztahu k budoucnosti českého národa. Umlátit český národ pendreky těžkooděnců a do uvolněných bytů nastěhovat Araby, to je cíl české vlády! Je to vlastizrada na českém národu!

zdroj : http://aeronet.cz/news/

HLAVNÍ VINÍK S MÁSLEM NA HLAVĚ!!!!!!

Marksová-Tominová sedí ve firmě, která dluží 20 milionů

27. 1. 2014 13:13

Ministryně se dostane do střetu zájmů, protože dluh po firmě vymáhá úřad práce

http://zpravy.aktualne.cz/domaci/marksova-tominova-sedi-ve-firme-ktera-dluzi-20-milionu/r~98f63d3c874e11e388c60025900fea04/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 fr.oplustil@seznam.cz 2015-11-26 09:12
Stejně jako autor tohoto příspěvku, P. Bartošek, tak i většina našich občanů marně přemýšlí nad tím PROČ??.
Totiž, proč naše vláda tak rychle a snadno nalézá finanční prostředky na imigranty (a to ve slušných objemech), zatímco peníze na děcka (z Klokánků i odjinud), pro lidi postižené, lidi beze střechy nad hlavou ... už NE??!!
Jsou pro ni až tak nezajímaví?
---
A také díky diskutérovi (zn. blg) za ten úryvek. Písnička Ondreje Ďurici "Pieseň pre Slovensko" je až děsivě pravdivá. A nepopisuje poměry jen na Slovensku ...
Citovat
#1 blg 2015-11-26 08:22
Ondrej Durica-Piesen pre Slovensko
Zradená krajina zatvára oči,
pravda je kúpená poslušne mlčí.
Zlodeji tancujú schovaní v opere,
valčíkom zakryjú kto koľko zoberie.
Za vlastizradou stojí klbko hadov
a cesty vedú do najvyšších hradov.
Z luxusnej mafie tak trochu z pasie,
stali sa vážení zákonom strážení.
Hrá kto vlastne hrá tú špinavú hru,
s osudom ľudí a krajiny.
Zlá pravda je zlá to najvyššia moc,
klame a zakrýva zločiny.
...atd.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře