Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

BLATNÁ PRYMULE

Národ si může oddechnout a být v klidu. Pan Blatný, jako nový ministr zdravotnictví, již v rekordně krátkém čase prokázal, že je naprosto "důstojným" nástupcem pana Prymuly.

  • blatna-prymule

Také si to neumí spočítat: https://www.novinky.cz/.../blatny-se-seknul-pri-vypoctu...

A také lže, jako když Reuters, AP Associated Press, IPI United Press International, New York Times Service, Washington Post a CNN tiskne a hlásí: https://www.novinky.cz/.../blatny-petici-milionu-chvilek...

Je to skvělé a národ je v dobrých zdravotnických rukách. Pokud se nový pan ministr rozklepe z dotazu novináře na své politické názory, aby náhodou nešel proti Babišovi, který mu dal přeci šanci se předvést, tak jak asi bude hájit vlastní názory před případnými oponenty, když už prakticky první dny ve funkci si za nimi nestojí a popírá je a lže o nich?

Státní politika je v davově-elitářské společnosti vždy pouze v rukách deprivantů. A proč? Protože nikoho jiného než dalšího deprivanta mezi sebe nepustí. Ovládat takovouto duševní lůzu, je pro ty co chápou více zahradní slavností. Mnohdy totiž stačí, nechat je pracovat v míře jejich mravnosti a chápání.

Kdyby ta tragi-komedie neměla za cíl zničit naši krásnou zemi, tak by to byla opravdu velká legrace.

Jednou se chopí řízení mlčící většiny konceptuálně silní jedinci a pak mnozí nezažijí hrůzný konec, ale hrůzu bez konce. A nebude to pomsta, jen neobyčejně obyčejná Spravedlnost.

FB Petra Nováka

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře