Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Osobní dopis všem vlastencům a čestným občanům ČR – k pozvánce na Letnou 17.11.2016

Milí přátelé,

dne 17. listopadu na Letné se nejspíš stane něco, co se pražské kavárně, exkrementům (stohovnařům), rádobyumělcům (plivačům jedu na našeho prezidenta Miloše Zemana) a
dalším kolaborantům a vlastizrádcům placeným Osou světového zla nebude ani dost
málo líbit.

Na demonstraci (pozvánku máte v příloze) se totiž bude říkat zakázaná pravda, která byla našimi médii uvržena do klatby. Pravda, která se stává mocnou zbraní v bitvě o vědomí lidí a budoucnost ČR.

V bitvě, kterou odstartovala gigantická mediální kampaň
nadnárodních zrůd a našich morálně nemocných mocných o „nezávislé“ veřejné mínění.

  • osobni-dopis-vsem-vlastencum-a-cestnym-obcanum-cr-k-pozvance-na-letnou-17-11-2016

Pravda o invazi muslimů a prolhanosti vítačů, o Kalergiho plánu a genocidě Evropských národů, o cílech landsmanšaftu a jistého Hermana, o justiční mafii, o agresivním útočném paktu, který nás stále silněji tlačí do světové války s Ruskem apod. A také o nesmírném významu spojování společnosti, jakož i o těch, kteří o spojování sice mluví,ale svými skutky dělají pravý opak.

Pozoruhodné je, že tato akce, ačkoliv je organizována na podporu prezidenta Zemana,který je tzv. mimoparlamentní opozicí považován za jediného politika, který se nebojí mluvit pravdu, je soustavně napadána právě touto opozicí. Nejprve došlo k pokusu akci ukrást, pak jsme byli vydíráni, abychom ji přepustili komusi jinému, následovalo zlovolné šíření informací o tom, že akce je zrušena a přesunuta jinam, dokonce že na akci vystoupí známí vlastizrádci – Sobotka, Dienstbier, Halík atd. Neuvěřitelná náhoda? Asi sotva! Ale to všechno jen posílilo naše odhodlání akci uskutečnit, a to v pojetí, které podstatně převýší běžný standard. Možná i proto se hlásí stále další a další zájemci o řečnické vystoupení.

Současně dostáváme z mnoha stran varování, že nezrušíme-li akci, přijdou na ni provokatéři jak z části mimoparlamentní opozice, tak z neziskovek financovaných Sorosem a U.S.Embassy, ale pravděpodobně i dovezení profíci – snad až z Ukrajiny. Proto jsme požádali o zvýšenou ochranu policie a dalších organizací. Začneme-li se bát nyní, budeme se bát vždycky, netroufneme-li si mluvit pravdu nyní, nebudeme ji moci říct už nikdy!

Proto přijďte nás podpořit s transparenty, vlajkami, rámusidly, ale i bez nich. My jsme tady doma a nenecháme si svou zemi ukrást a zničit zkorumpovanými figurkami ve vedení státu, ani US neziskovkami, ani bezcharakterními herci, kteří dělají svým čestným kolegům jen ostudu. Nedopustíme český Majdan, nestojíme o ropnou „demokracii“, nehodláme se stát otroky Světovlády a odmítáme roli loutky obětované v atomové válce! Těšíme se na Vás!

Jménem mnoha organizátorů:

Ing. Oldřich Lukáš, Jan Dlouhý a další

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 Evita@telecom.cz 2016-11-03 21:29
Už je to tu zase::jedni nás zvou na Letnou,druzí na Palackého náměstí,pan Okamura na dolní část Václavského náměstí.
Kdy se konečně sjednotíte?
Nebo je to zlý úmysl??
Jak máme poznat kdo je ten pravý,správný??
Citovat
#1 damirr@volny.cz 2016-11-03 20:32
Všichni čestní občané by měli 17. listopadu jít na Letnou a ukázat těm vyvrhelům a zrádcům národa, že stojí za prezidentem Zemanem a nenechají si diktovat od pochybných "komediantů" a přisluhovačů fašistů a sudeťáckých poskoků, mezi něž patří pakáž, která svou nenávistí by ráda zničila prezidenta a naší vlast zaprodala za "pár stříbrných" cizákům. Lidé proberte se a ukažte těm vyvrhelům kde je jejich místo a to i tomu kašparovi z US ambasády.

Co kdyby se konečně domluvili všichni mezi sebou a všichni šli na stejné místo? Letná je docela vyhovující, ale asi si každý chce ohřívat svoji vlastní polívčičku a myslí si o sobě, že je lepší ta jeho, než jiná a tak se asi nedomluví mezi sebou a to je ta zásadní chyba.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře