Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Otázky a odpovědi V.V. Pjakina ze dne 6.4.2015

 

Ruský analytik ve svém pravidelném pořadu odpovídá na otázky z těchto okruhů: cvičení Ruské armády proti potenciální americké hrozbě, skandální odchod rus.ministra zahr, z jednání o íránském jaderním programu, ústup USA z pozice globálního četníka, předcházení Ruska válce, nereálnost odpojení Evropy od ruského plynu, vztahy s Francií, korpuce za SSSR, teroristické útoky v Turecku, Lukašenkovy iluze o roli USA na Ukrajině, přepisování historie o vítěství SSSR ve 2. sv. válce

  • otazky-a-odpovedi-v-v-pjakina-ze-dne-6-4-2015

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 lasonia12@seznam.cz 2015-04-11 22:03
Pan Pjakin říká srozumitelně a otevřeně všechno.Hlavně je zřetelné,že si Rusovéuvědomují vliv západní propagandy na lidi v Evropských státech NATO,a jistě,každý stát má svou propagandu ,kvůli politické prioritě,ale ta Ruská,je,jak vidno tak nějak v rámci pravdy.
Tento záznam by mělo shlédnout co nejvíce lidí.Přinejmenš ím by si udělali objektivnější obrázek ,o "druhé straně mince".......Sa mozřejmě,jen ti zmanipulovaní,p ro většinu mírumilovné a soudné populace,je téměř všechno,co říká p.Pjakin,a podle reálné situace,i postupu RF(a konání USA) již zřejmé.(A p.Pjakin to nesděluje nějak nesrozumitelně a politologickými termíny,ale jednoduše,srozu mitelně a uvěřitelně,o to víc,že popisuje realitu)
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře