Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Otázka - Odpověď V. V. Pjakina ze dne 06.03.2023

  • otazka-odpoved-v-v-pjakina-ze-dne-06-03-2023

1)Teroristický útok v Brjanské oblasti

Dobrý den Valeriji Viktoroviči.

Dobrý den.

Zdravím naše vážené diváky, posluchače a kolegy ve studiu. Dnes je 06.03.2023. Otázka, která vyvolala největší ohlas a máte ji komentovat, je teroristický útok v Brjanské oblasti. Já přečtu tu zprávu o něm z webu Prvního kanálu: "Ráno, ve čtvrtek 02.03.2023 po zuby ozbrojená ukrajinská diverzní skupina zaútočila na příhraniční obce Ljubečane a Sušany v Klimovském okrese Brjanské oblasti. Dva muže zastřelili v jejich autech. Jedenáctiletý chlapec Fjodor, kterého teroristé zranili do zad, žije a jeho stav se lepší. Na jeho hrdinství je hrdý celý stát. Žák 3. třídy, přestože krvácel neztratil hlavu a nejenže se dokázal zachránit sám, navíc dokázal odvézt z dostřelu dvě děvčátka." Ještě téhož dne tuto událost Vladimir Putin nazval teroristickým útokem. Ruské ministerstvo zahraničí výslovně poukázalo na to, že tento zločin byl spáchán zbraněmi NATO a položilo si zákonitou otázku, zda není na čase uznat řadu států spoluviníky a sponzory terorismu?" Nu, Valeriji Viktoroviči, jak vidíme, tak odpověď doposud nenásledovala. Zase to mlčky strpíme?

A nejen to. Nejednou jsme mluvili o tom, že různá ta prohlášení o červených čarách a tak dále, jsou pronášena s tím cílem, aby od Ruska nenásledovala odpověď, aby předvedli, že Rusko je možné ponižovat, likvidovat a ono mlčky strpí to, že ho zabíjejí a ničím se tomu nevzepře. Co se týče toho teroristického činu v Brjansku, v Brjanské oblasti, tak je okolo něho mnoho nejasného. Velmi mnoho nejasného! Tak především byl zorganizován rozsáhlý informační útok, který nás přímo zavalil různými fejky. Na tuto akci se velmi dobře připravovali a provedli ji s velice silným informačním krytím. Takže snažit se přijít na to, co se přesně stalo, bylo prakticky nemožné. A co je zajímavé, i oficiální informace vyvolávají otázky, tedy mírně řečeno! Takže je nutné počkat, až všechna ta informační pěna opadne, a potom uvidíme, co a jak. A co víme v daném okamžiku? Jednoznačně došlo k teroristickému útoku, jak to také řekl Vladimir Vladimirovič Putin. Žádný Vladimir Putin, jak mu říkají v médiích! To tam na Západě nemají otčinu, a proto také nemají jména po otci! Dávají u nás takový program Moskva-Kreml-Putin a jeho moderátor neustále řeší jeden problém, neustále se ptá: "Co bychom měli udělat pro Západ, aby se nad námi nakonec slitoval a dovolil nám lízat mu zadek?!"

To je problém, kterým on přímo žije, objevuje se to v každém jeho pořadu. A v každém pořadu také demonstrativně nazývá ruského gosudara Vladimir Putin, na západní způsob. Nedokáže přijmout ruskou kulturu, která je mu cizí. To je jeho sen a všechny vede stejnou cestou, jenže tady je Rusko. My tu máme otčinu i jména po otci, a proto je to Vladimir Vladimirovič Putin, gosudar, má jméno a jméno po otci. Ale to jsem odbočil, protože když se díváte na naše média, tak vidíte, že jsou stále stejná, západní, s tou touhou stát se součástí Západu, aby tu všechno kopírovalo Západ, abychom se vzdali své ruské svébytnosti. A typickým příkladem takovéhoto zkreslování vlasteneckých informací je pořad Moskva-Kreml-Putin. Jmenuje se Zarubin, že? Pavel Alexandrovič Zarubin. Já si vůbec nepamatuji, jak se jmenuje, ani příjmení. Pro mě jsou podpindosníci jeden jako druhý a tím spíše takové nízké úrovně, co stále bojuje jen za jedno: "Co ještě máme udělat, aby nás vzal Západ na milost a nechal nás lízat mu zadek? Možná tohle nebo tamto, nu co bychom pro to mohli udělat? Jakou pozici máme zaujmout, aby byl páníček spokojený?" Co se týká toho Brjanska, vždyť čím jsem začal? Těmi červenými čárami. A v poslední době se právě Brjansku udělovalo dost pozornosti. Nedlouho před tímto teroristickým útokem guvernér Brjanské oblasti informoval, že byla provedena opatření pro posilnění bezpečnosti hranice v oblasti, takže už jí nepronikne ani jedna diverzní skupina.

Bylo řečeno, že na území Brjanské oblasti neproklouzne ani myš. Přece nemůžeme podezírat guvernéra, a tím spíše z přifrontové oblasti, ze lži. Ale jestliže ta myš proklouzla, tak tam někde musí být okna. A taková okna vždy vytvářejí určité tajné služby pro plnění svých vytyčených úkolů. Jakže to říkal Stierlitz? "Máte okno na švýcarské hranici?" Co se týká těch tajných služeb, tak bezprostředně před tím teroristickým útokem v Brjanské oblasti se konalo kolegium Vladimira Vladimiroviče s FSB, kde byl vytyčen úkol předcházet a zabraňovat průnikům diverzních skupin na ruské území. To bylo 28. února a 2. března k tomu došlo. To jsou dvě velice zajímavé události. Obě tyto události byly široce medializovány, aby to neuniklo ani hluchému a slepému, aby se to dozvěděl úplně každý. Takže došlo k tomu teroristickému útoku. Čím skončil tento útok? Oficiální informace jsou takové, že je vytlačili zpět na ukrajinské území, kde po nich provedli rozsáhlý dělostřelecký útok. A já se ptám. Jestliže je dokázali vytlačit, proč je nepronásledovali? Á, je mi to jasné, vždyť neměli ukrajinská víza! Jak by mohli bez víza pracovníci našich bezpečnostních orgánů pronásledovat nepřítele?! Ti prostě překročili hranici sousedního státu a hotovo.

Odtud se na ně šklebili a dělali na ně dlouhý nos, stejně jako Buratino. Oni prý provedli dělostřelecký útok. Pokud jste četli vzpomínky z Velké vlastenecké války či jiných válek, tak víte, že dělostřelecký útok neznamená jistotu zásahu a úplné likvidace. Navíc teď máme dost informací, že dokonce i s vysoce přesnými zbraněmi naváděnými z dronů neznamená dělostřelecký úder jistotu zásahu a likvidace. Zde neplatí rovnítko, jednoduše neplatí. Prý provedli dělostřelecký útok, a jakým prostředky to zaznamenali? V Brjanské oblasti asi nemají vojenské vrtulníky, ani FSB nemá žádné vrtulníky, aby prolétli nad místem útoku a zaznamenali výsledek, aby posbírali mrtvé, raněné. Nu, kdo utekl, ten utekl. Předpokládejme, že ty vrtulníky nejsou vyzbrojené a nemohou dodatečně zaútočit. Aby určili, kolik lidí zlikvidovali, jaké měli zbraně… Aby všechny tyto údaje nashromáždili a předložili. Ach ano, oni přece nemohou narušit územní celistvost Ukrajiny. V jednom místě sice na ukrajinské území vstoupit můžeme ale v jiném to bez těch víz holt nejde, ani povolení k letu nám nevydali. Takže žádné objektivní potvrzení výsledků toho dělostřeleckého útoku jednoduše nemáme, prostě nemáme! nebyly společnosti předvedeny. A nejsou-li společnosti včas předloženy informace, znamená to, že později už nebudou mít ten dopad.

Ano, v nějakých rozsáhlejších informačních modulech budou působit, ale nebyly využity včas v práci se společností, to už je pryč! A už nebudou nikdy tak efektivní, jako by bylo jejich okamžité použití, kdyby tam letěli a ty informace shromáždili. Nu dobrá, vrtulníky tam nemohou kvůli silné protiletecké obraně. A co drony? Ty orgány FSB a pohraničníci také nemají? Co to má být? Takže všechny ty informace, dokonce i ty oficiální jen vyvolávají další a další otázky. A nepoložili si jen jednu otázku, proč k tomu teroristickému útoku došlo? Bylo nutné předvést, že Rusko se na nic nezmůže a nedokáže odpovědět. Bylo zapotřebí předvést, že jsme překročili další červenou čáru, že byla opět zvýšena úroveň agrese proti Rusku a to zcela beztrestně, že mohou vést válku na této úrovni. A tohle bylo zajištěno zevnitř Ruska. Proč zevnitř Ruska? Jak probíhaly reportáže o tom teroristickém útoku? Kterého se měla dopustit jakási legie, vlasovská legie, noví vlasovci. Lidé pocházející z Ruska, kteří se rozhodli proti němu bojovat na straně mezinárodních teroristů v sestavě té ukrajinské ozbrojené sebranky, těch ukrajinských ozbrojených formací. To oni provedli ten teroristický útok. Ano, bylo vidět, že ta akce měla být daleko rozsáhlejší, ale aby je nepostihla odveta, aby to neslízli oni sami, tak se rychle postarali o potřebný obrázek a odešli.

Fotili se na pozadí té lékárny, pěkně s vlajkou. A jak to bylo dál? V médiích hlavního proudu symboliku těch, kteří se dopustili tohoto teroristického činu, tohoto zločinu opět zakryli. Lidé se přece nesmí dozvědět, jaká je politická symbolika těch sil, které provádějí takové teroristické útoky a zločiny. A proč to nesmí vědět? Protože je nutné vést informační válku a přesvědčovat, že pod touto vlajkou a s tímto symbolem se bojuje proti všemu špatnému a za všechno dobré. Vzpomínáte na ten zákon, který svého času zakazoval ukazovat jakoukoliv nacistickou symboliku? Takže tu máme zlo, ale jak vypadá, jakou má politickou symboliku, vědět nesmíme. Aby bylo možné obluzovat lidi a tvrdit jim: "Ne…" Představte si takovou situaci, ke které mimochodem došlo v prvním období této speciální vojenské operace, kdy všechnu nacistickou symboliku, kterou nosí ta ukrajinská ozbrojená sebranka, vždy zakrývali, vždy ji zakrývali. Oni se dopouštějí zločinů a jejich symbolika se zakrývá. Lidé nesmí vidět, kdo se toho zla dopouští. Aby potom k lidem mohli přijít a tvrdit jim: "Tak to přece vůbec není. To jsou jen takové neškodné symboly, které mají takovou a takovou historii.

Oni nás jen pomlouvají. Přece jste viděli reportáže ve své vlastní televizi. Byli jsme to snad my? Naše symbolika? Ne. Přece tam nebyla!" Jedná se o kapitulaci Ruska v oblasti informační bezpečnosti, o absolutní a bezpodmínečnou kapitulaci! Zdálo by se, že jsme tu věc potlačili, že jsme je přetlačili, že začali ukazovat symboliku Azova, aby to zlo bylo srozumitelné, aby lidé viděli symbol a hned si řekli, tohle je ten nelida, to je fašista a musí být zlikvidován, protože to on se dopouští zločinů proti civilnímu obyvatelstvu. To on ty lidi mučí a zabíjí. A aby se tohle nedělo, aby Azov mohl dál klidu pracovat, tak tu symboliku napřed zakrývali: "Ne, co blázníte, to se nesmí. Vždyť je extrémistická!" Přestože ten zákon byl už zrušen! A já se ptám, proč byl takový zákon vůbec přijat? Právě kvůli tomu, aby Rusko bylo bezbranné a nedokázalo zajistit svou informační bezpečnost. To kvůli tomu ho přijali a my jsme proti tomu bojovali, potom ho pozměnili. Ale povšimněte si, kolik zahraničních agentů, vlivových agentů v médiích stále jeho ustanovení plní, čímž propagují fašismus, rusofobii tím, že tuto symboliku zakrývají.

Co je to vlasovština? Vlasovci bojovali na straně Hitlera, dopouštěli se stejných zločinů jako banderovci a další karatelé. Úplně stejně nenáviděli ruský národ a likvidovali ho. Za žádné Rusko oni nebojovali, to jsou všechno pohádky. Těch dokumentů už bylo odtajněno dost a dost. A kolik toho zůstalo v pamětech, přičemž ne v těch našich! Ale v těch, kde sami sebe přikrášlují, když vykládají o svých zločinech. Oni sami na sebe prozrazují, jak zabíjeli civilní obyvatelstvo. A my víme, že ta vlasovština u nás přímo kvete, je jí cítit všude. Je tady všude. Co ten mítink v podobě koncertu 22. února? Všechno bylo ve vlasovských trikolórách, všechno a oni velmi dobře chápou sílu symboliky. Důležité pro ně bylo zdůraznit, že jsou pro Hitlera! Pro Evropskou unii! A proto stojí za vlajkou, která označuje koloniální závislost Ruska na Západu. Podívejte se, na stejném mítinku s koncertem, jak už jsem říkal, se objevila i korunovační vlajka ruských carů. To je zcela jiný vztah k trikolóře, to už znamená suverénní stát, i když se svými přehmaty, ale už je to ohlášení nároku na suverénní stát. V tomto stavu přebývala dynastie Romanovců 300 let. Ten pokus udělat z Andrejevské vlajky státní, to tam také bylo zdůrazněno. Neukázalo se tam jen jedno, suverénní stát v podobě SSSR/Ruska.

Byla tam vlajka Vítězství, ale nebyla tam státní vlajka! A když tam zazněla všechna ta vlasovština, na tom mítinku v podobě koncertu, tak je přece jasné, že to nebylo jen tak. Jednalo se o informační útok. A co pozorujeme? Znovu vidíme zinscenovanou trikolóru na bojištích speciální operace. Tam ji pěkně vystavili, tam s ní pěkně zamávali. A nášivky našim vojákům udělali výlučně v podobě trikolóry. Co to má být? Ta trikolóra je vnucována, je to znak ideologie, konkrétní ideologie, ve které je Rusko koloniálním státem. Už jsem mluvil o tom, že ta speciální vojenská operace má být vedena podle scénáře Atavia-Proxima. Připomenu, že se jedná o knihu Lazara Lagina, sovětského spisovatele fantastiky, který také napsal slavného Staříka Chottabyče. A podstata toho scénáře je v tom, že tam proti sobě bojuje velký a malý stát. Ten velký stát může kdykoliv ten malý převálcovat. A aby se to nestalo, tak se "elity" mezi sebou domlouvají, jak ta válka má probíhat. Jakmile se armádě velkého státu daří někde útočit, tak se to okamžitě blokuje třeba nedostatkem munice, takže útok sám uvadá. A nevidíme snad něco podobného na frontě? Na bojištích speciální vojenské operace? Aby ten malý stát mohl bojovat, musí jeho týl pracovat jako hodinky. A ukrajinský týl je ponecháván v klidu!

Zatímco týl velkého státu je destabilizován, aby tam bylo… Ale musí tam být udržován morální duch vítězů, že ten velký stát může také vyhrát. A to vše se odehrává na úzkém úseku fronty. To znamená, že nám zorganizovali likvidaci našich lidských zdrojů, abychom se vzájemně vybíjeli ve jménu zájmů Západu, aby Rusko nečekala budoucnost. A když někdo navrhuje rozdělit Ukrajinu, stavět někde nějaké zdi, tak co tím navrhuje? Oddělit část Ruska. Ukrajina, to je část Ruska, jeho okraj (Okrajina)! A potom se diví, proč ho nazýváme zrádcem. A proč ne? "Kemská volosť? Jen berte!" Vždyť to jsou dohodičky, to je vidět prostým okem. Stačí se podívat na ty události a všechno je to krásně vidět! Jak se šetří na Ukrajině mužstvo, jak se šetří ty sbory. Je možné je likvidovat a nedělá se to. Týl je možné rozervat a zatím střílejí drahé rakety na halířové objekty, kde vzniká zanedbatelná škoda! A raketu spotřebovali. No to se podívejme, jak to ten generální štáb plánuje! Oni dokážou najednou zabít 1000 bojovníků, teroristů, ale proč by to dělali? Ti musí dorazit na frontu! Ale zničit nějakou transformační stanici v nějaké oblasti, kde stejně nefunguje, a elektřina se tam dodává jinak, proč ne? Tam pošleme raketu! Tak proč by na Západě, když vidí takové jednání naší "elity", neměli uvěřit tomu, že Rusko kapituluje?

Vždyť se podívejte na tu situaci. Tento týden byly velice aktivní drony. O těch incidentech s drony informovali ze všech stran. Prostě odevšad, kde se dalo. A ano, teď je naše protiletecká obrana sundává. Ale když vidíme, jak se naši vlasovští generálové snaží, aby nijak nepoškodili týl té ukrajinské ozbrojené sebranky, jak nelikvidují připravované sbory… Přitom všichni vědí, kde jsou ty sbory rozmístěny, kde je možné je zlikvidovat. Ale oni je šetří a proč? Pro útok dovnitř státu. Vždyť jak ta situace vypadá? My bojujeme díky talentu našich velitelů a hrdinství a profesionalitě našich vojáků proti přesile. To je už takovým věčným údělem Ruska. Už Suvorov prohlašoval, že se nebojuje přesilou, ale rozumem a neustále to předváděl. Vždy to tak dopadalo, že Rusko bojovalo proti početnějšímu nepříteli, který byl navíc ekonomicky silnější. A v těch případech, kdy tu byla vůle k vítězství, Rusko vítězilo a v jiných, kdy se chtěli Západu poklonit, Rusko prohrávalo, přestože v bitvách vítězilo. A o čem teď mluví? Že budou vyjednávat. Kdo to prohlásil? Sám Peskov! Samozřejmě to formulovali tak, že jsme připraveni jednat na základě nových reálií. A jaké jsou ty nové reálie? Co je to za abstraktnost? Na Západě a všechny nepřátelské hlasy přímo oznámily, že Rusko je připraveno vyjednávat bez jakýchkoliv podmínek. A Peskov ohlásil, že už jsme připraveni kapitulovat. Oni mu tam rozumí dokonale.

To tady u nás ta jeho prohlášení překrucují tak, že to vlastně nic neznamená, vždyť my jsme vždy připraveni jednat. A podívejte se na tu situaci s těmi drony. Kdysi se stalo, že na lehkém motorovém letadélku v roce 1987 přiletěl Mathias Rust a přistál na Rudém náměstí. Všechny ty drony znamenají jednu věc, že naši protileteckou obranu testují. Ale nejedná se o kvalitu naší protiletecké obrany, na které je vidět, že nepropustí, ale o kádrové složení důstojníků ve službě, kteří umožní ten masový útok různých těch raket a dronů, tentokrát už na Rusko. To znamená, že identifikují ty důstojníky, kteří slouží poctivě, aby je nahradili vlasovci, proto také skrývají tu vlasovskou ideologii, proto ve všech médiích dali najevo: "Jsme na vaší straně, jsme buržoustové a Raška nám může být ukradená! Nebudeme ukazovat ruskému divákovi, jak v realitě vypadá zlo. Budeme to vše zakrývat, aby bylo možné vést propagandu a destabilizovat zevnitř. Abychom mohli ohlupovat a obelhávat hlavně mládež, ale i ostatní lidi." Už se u nás pokusili vykolejit vlak v Přímořském kraji, je to tu všude a mládež? V Leningradské oblasti došlo k pokusu podpálit vojenský odvodový úřad. A děje se to všude, všude můžete něco takového najít. Odkud to pramení? Odsud, výslovně odsud! Pokud to zlo neukazujete, jak vypadá, jak vypadá jeho symbolika a čeho se dopouštějí, můžete potom vést takovou informační kampaň.

A kam u nás hledí FSB? Aha tam, kam sami ukázali. Putin řekl, aby nepřipustili průnik na území Ruska a okamžitě k němu došlo! Prostě okamžitě! Aby ukázali, jak se věci mají: "Takto ti páníčku sloužíme!" A proč se tedy divíme, že tento týden došlo k masovému, jednoduše masovému ohlašování toho, že Rusko buď brzo prohraje válku a kapituluje, nebo ji už prohrálo? A přitom všichni zdůrazňují, že vůbec nehraje roli, jak se nám daří na frontě. To vůbec nehraje roli. Rusko tam může vyhrávat do alelujá, a přesto válku už prý prohrálo. A proč? Protože vidí a slyší náš finančně-ekonomický blok, který vykládá, že základní úroková sazba má být 30%, tedy že chtějí zničit veškerou ekonomiku státu, že má být 200 rublů za dolar: "Jinak to prostě nejde…" Přesně o to se snaží! Likvidují ekonomiku. Celou tu inflaci způsobila jedině centrální banka, celou! Tuto inflaci nám sem přenesli ze Západu prostřednictvím kurzu dolar-rubl a vyvolali výší základní úrokové sazby. Jinak ta inflace nevzniká! Ta se vyvolává buď jedním nebo druhým způsobem. Říkají, že máme schodek rozpočtu. A kde se vzal? Ach ano, máme rozpočtové pravidlo, ten výmysl Dmitrije Anatoljeviče Medvěděva, aby peníze nešly do ekonomiky, musí se ukládat do kasičky (nějakého toho fondu). Aby se ekonomika v žádném případě nemohla rozvíjet! Takže ty příjmové peníze ukládají do kasiček a vykládají, že nejsou žádné peníze na rozvoj průmyslu! "Pojďme škrtat, pojďme snižovat sociální programy, pojďme seškrtávat obranné programy.

Pojďme vyrábět méně zbraní. Nač jsou Rusku zbraně?! Ono snad někde válčí? S kým tak asi může válčit, když to Západ s Ruskem vždy myslí jen dobře!" Skutečně? Neznáme dějiny? Nevíme, co se děje nyní? A náš finančně-ekonomický blok je posvátná kráva, je prostě nedotknutelný. Oni provádí diverze proti státu, ničí naši ekonomiku, zatahují nám sem inflaci… Chtějí to rozložit v čase, dokud se tu všechno nezhroutí. Ppotřebují protáhnout tu beznaděj do voleb, aby šel Putin do voleb za podmínek, kdy by v Rusku byla sociální katastrofa. A aby to Západ do té doby vydržel, tak mu ze všech sil bezplatně dodáváme zdroje. Bez těch zdrojů by Západ s námi válčit nemohl. Kdyby řekněme Lukoil, ale nejen on, nedodával Ukrajině palivo, tak by tanky a obrněná vozidla neměly nač jezdit. Samohybná děla by se neměla jak přemísťovat, stejně jako dělové tahače. Neměli by tam čím přivážet živou sílu, protože by neměli benzín, lehký topný olej. Ano, připomínám, že už Brzezinsky řekl, že nový svět bude vybudován na ruinách Ruska, na účet Ruska a proti Rusku. Jen to bylo v jiném pořadí: proti Rusku, na účet Ruska a na ruinách Ruska, na troskách Ruska. A všechno se to plní, všechno to naše rossionská podpindosnická "elita" plní. A nyní vidíme, kolik vlasovců je v ozbrojených silách, kterým je jedno, kolik lidí padne, hlavně aby olízali zadek svému páníčkovi.

A proto také Západ naplno vykládá, že Rusko to už prohrálo: "Už nás prosí o jednání. Jsou k nim připraveni." Neustále dochází k únikům informací, tam se někdo s někým setkal, tam s někým promluvil, že by bylo dobré se vrátit k minulému stavu. A nikoho nepostihují, nikoho! A co se děje? Jednu symboliku zakrývají a jinou propagují. Na Ruské univerzitě družby národů proběhla akce. Prý tam pořádali Den ukrajinského krajanského spolku. Nu, to je samozřejmě zajímavé. A vytáhli tam vlajku. Vysvětlují to tím, že se jedná o státní vlajku. Minutku, pojďme si to trochu ujasnit. Jedná se o ukrajinskou státní vlajku. Je-li to vlajka ukrajinského státu, tak se jedná o stát, který nyní bojuje proti Rusku a provádí teroristické útoky na ruském území. Provádí teroristické útoky! I když v té Brjanské oblasti ten teroristický útok provedli lidé původem z Ruska, tak všichni měli doklady ukrajinské ozbrojené sebranky, měli ukrajinské občanky. Na Ukrajině pod tou žlutomodrou vlajkou neustále zaznívají výzvy vybít veškeré ruské obyvatelstvo a začít dětmi, aby Rusko nemělo budoucnost. A oni to provádějí svými teroristickými útoky. Co kdyby v roce 1941 v Moskvě provedli setkání, nějakou akci německých krajánků a mávali tam vlajkou Třetí říše? Bylo to možné?

Ne, nebylo to možné. Nebyl tam snad německý krajanský spolek? Byl. Ale ten byl antifašistický, a proto nepoužíval vlajku nacistického státu. Dále, ale to jen když bereme Ukrajinu jako stát a je vůbec Ukrajina státem? Přece vidíme, že není. Ukrajina není skutečný stát, je to Failed State, je to stát řízený americkým velvyslancem. Je to území, jen určitá státnost, aby mohli verbovat lidi a posílat je válčit za americké zájmy. Vždyť o tom Američané mluví zcela otevřeně, že se tam válčí za americké zájmy. A Ukrajina, to je prostě takový stát, který za ně bojuje: "Proč bychom měli umírat sami?" A u nás v médiích nám vykládají, jakou hloupost pronesl Zelenskij, který řekl Američanům: "Vy budete posílat své dcery a syny bojovat proti Rusku." Máte lidi za hlupáky? Vždyť všichni slyšeli, co řekl Zelenskij. A Zelenskij zcela konkrétně řekl: "Jestliže nás teď nebudete vším zajišťovat a Ukrajina tuto válku s Ruskem prohraje, tak prohraje Západ. A potom Rusko přijde do Pobaltí, kde stojí vaše vojska, natovská, americká, a potom vy budete nuceni posílat na smrt své syny a dcery jen proto, že jste nechtěli vybavit vším potřebným ukrajinské vojáky, kteří válčili a umírali za zájmy Ameriky." On to řekl přece zcela přímo! Že Ukrajina válčí za zájmy Ameriky, že je mu národ ukradený.

A pokud nepřijde pomoc, budou nakonec muset bojovat oni sami, protože už nebudou žádní Ukrajinci, kteří by bojovali za zájmy Ameriky. Rusko vyhraje a udělá na Ukrajině pořádek. Jestli chcete obětovat své syny a dcery, tak nám neposílejte zbraně a nezajišťujte nás vším potřebným. A bojujte si za své zájmy vy sami, protože Ukrajina už tu nebude! Ona tu tak jako tak v této podobě nebude. Takže Ukrajina se nestala skutečným státem. A co navíc máme u nás? Rozhodnutí Dorogomilovského soudu, který uznal, že na Ukrajině došlo ke státnímu převratu. To znamená, že Ukrajina není žádným státem, je tam teroristická zločinecká skupina, která se k moci dostala nelegitimní cestou. A ta žlutomodrá vlajka je vlajkou teroristické skupiny. Takto rozhodl náš ruský soud. Ale cožpak je pro toho prorektora univerzity, která tohle všechno organizovala, ruská právní úprava směrodatná? Není. Jeho to nezajímá, on potřebuje protlačovat banderovskou propagandu. A je-li mu málo rozhodnutí Dorogomilovského soudu, tak tu máme nejvyšší osobu ve státě, která určuje naší státní politiku, ruského gosudara Vladimira Vladimiroviče Putina, který prohlásil, že zdrojem moci na Ukrajině je státní převrat.

To znamená, že rozhodnutí soudního orgánu, včetně nejvyšší výkonné moci jsou v té věci zajedno, že se jedná o teroristickou organizaci a ne o Ukrajinu jako stát, a na té univerzitě se rozhodli, že přesto povedou propagandu teroristického státu. Ta vlajka je banderovská, je to banderovská vlajka. Pod touto žlutomodrou vlajkou bojovali na straně Třetí říše proti Rudé armádě, proti ukrajinskému národu banderovci/benderovci, tedy naopak benderovci/banderovci, aby to odpovídalo historické retrospektivě. A ať se neurážejí obyvatelé Bender, jak se říká, stejně jako z dějin, ani z písně slova nevynecháš. Přece se nebude urážet každý člověk s příjmením Vlasov, že byli a stále jsou vlasovci? Je nutné k tomu přistupovat s rozumem. Nu dobrá, možná tam jen mávali tou vlajkou, z neznalosti. Jistě, to jsou tak hloupí, že nevědí, co propagují? A jaké tam prodávali knížečky? Jaké tam měly vystavené? Například od Gordona. A co je zač ten Gordon? Hlavní propagandista, který vyzývá k zabíjení Rusů. Gordon, jako "propagandon"... Á, máte na mysli "propagandon"? (Hanlivý termín pro propagátora státní politiky ze strany opozice.) Knihy, ve kterých je vyvolávána nenávist k Rusku a Rusům, se tam vystavovaly a prodávaly. Vždyť to je jasný teroristický akt, kterého se dopustil prorektor Ruské univerzity družby národů Sergej Viktorovič Bazavluk.

O tom vlasovském zmetkovi se musí dozvědět všichni, o jeho zločinu proti Rusku. A v jeho životopise je jeden takový malý detail, je to bývalý pracovník FSB. No to snad ne? A my přece víme, že žádní bývalí nejsou, že ti, kteří odcházejí do civilu, zastupují zájmy tajné služby v tom konkrétním civilním objektu. To znamená, že byl vyslán plnit "služební úkol" jako prorektor na tu univerzitu, kde provedl protiruskou rusofobní akci. A my se potom divíme, jak ti teroristé pronikli na ruské území. A já mám takovou otázku, na kterou zatím popravdě nemám odpověď. Bylo to vůbec tak, že museli proniknout přes tu hranici v Brjanské oblasti? Třeba i přes ta "okna"? Možná prošli jinými "okny", přes jiné oblasti, a až potom se aktivovali na místě, jako že právě přešli hranici v Brjanské oblasti. To jsou samé otázky a otázky. Je tam toho velmi mnoho zajímavého. U nás všude působí zrádci. Tak proč by na Západě neměli věřit, že se blíží naše kapitulace? Že kapitulujeme v podmínkách, kdy s námi Západ není schopen vést válku. Německý ministr obrany veřejně prohlásil: "My jsme jim už dali všechny naše prostředky protiletecké obrany, máme volné nebe, nejsme schopni ubránit Německo. Nemáme dost ozbrojených sil, abychom se ubránili ruským silám. Německo už není schopno účastnit se společných programů v rámci NATO." Na jakou úroveň už to museli spadnout! Nemají dost vojáků, munice, techniky, zbraní. Ničeho nemají dost! Všechno to poslali na Ukrajinu.

A zároveň všichni mluví o tom, že Rusko prohrává. Západ, evropská komise si vytyčila úkol ve třech etapách převést evropskou ekonomiku z mírových na válečné koleje. A už mají za to, že vyhráli. Oni totálně prohrávají, a přesto jsou přesvědčeni o výhře. Co je příčinou tohoto přesvědčení? Tato naše vnitřní zrada. Stačí se podívat třeba na TASS… I když ten web zcela odrovnali, s tím už se nedá vůbec pracovat. Nebo třeba na Ria Novosti, Interfax, kde se ještě k informacím chovají obstojně, ne jako v TASS, tam je to úplný konec. Profesionální tým stále ještě mají a některé materiály jsou vypracované dostatečně odborně, ale to, jakou mají vnější úpravu, TASS… Nu, díváte se a říkáte si, že to musel dělat pederast, ve všech smyslech toho slova, který nenávidí Rusko a především nenávidí TASS! Oni potřebují potopit sám ten název. Takže v těchto podmínkách, když celý svět vidí, jak naše vnitřní "elita" zrazuje zájmy státu, tak samozřejmě téma vyjednávání, ať se nám to líbí či ne, bude zaznívat v prohlášeních ministerstva zahraničí i v prohlášeních hlavy státu, protože na to nemůžeme nebrat ohled. Ale Západ a celý svět se na nás dívají a říkají si: "Ano, Rusko je mocný stát, ale bojuje opravdově?" Co když zítra vyhraje podpindosnická "elita", provede státní převrat a my musíme v tomto světě nějak přežívat. To máme být více Rusy než samotní Rusové?! My se teď máme dát do spolku s Ruskem, a až se v důsledku zrady zhroutí…" A ono se může zhroutit. V roce 1991 se to přece stalo.

Kdy se ten nezlomný SSSR zhroutil jako nic, a kolik upřímných spojenců si to odneslo? Vlastenců svých států? Kteří zájmů svých států dosahovali přes spolupráci se SSSR? Protože spolupráce se Západem vždy znamená koloniální závislost. Obzvláště je to vidět na tom Macronově turné po Africe, čtyři dny "brilantních" prohlášení. Představte si, co řekl například v Kongu: "To je váš problém, že doposud nejste suverénní!" A to je Francafrique! "Je to váš problém, že jste to nedokázali, a jak jste byli, stále zůstáváte kolonií. A dovolíte-li si ještě nám, sáhibům, něco vyčítat, tak to něco uvidíte!" A to všechno veřejně, bez jakékoliv diplomatické etikety, takto je v tom vymáchal a řekl: "Co ty jsi zač? Pustili tě mezi slušnou společnost, baví se s tebou dokonce bílý sáhib, bwana a ty si dovoluješ považovat se za člověka? Však já ti ukážu, kam patříš." Západ se tak vždy choval ke všem národům. A ty národy to samozřejmě táhlo k Rusku. Měli jsme upřímné spojence i v socialistických státech, ve státech socialistického tábora. A co se s nimi stalo? Se všemi se vypořádali. Jen si vzpomeňte na Honeckera, kterého zradila… Mohli ho nechat v Rusku, ale Jelcin to neudělal a oni ho strčili do toho samého vězení, do té samé cely, ve které seděl za Hitlera! To vypovídá o ideologické příbuznosti hitlerovské moci a stávající moci v Německu, se vším všudy.

A ty třetí státy se dívají a říkají si: "Nu tak už se uvnitř toho vašeho státu nějak rozhodněte, vymezte se! A my se teprve potom rozhodneme, jak budeme postupovat, abychom ustáli úder, jaký jsou nám schopni uštědřit USA a západní svět…" A to je nebezpečný nepřítel. Je to ekonomicky, politicky a vojensky silný nepřítel. Oni se přece musí nějak… A když vidí, jak to u nás vypadá, tak jak se mohou stát našimi spojenci? Proto také jezdí emisaři do střední Asie, do té naší, postsovětské, a tam se jim klaní, všichni jsou nuceni se jim klanět a zapomenout na jakékoliv vlastní národní ambice, a zpřetrhávají vazby s Ruskem. A proč? Protože Rusko není ideologicky a konceptuálně jednotné, protože Rusko má dvojhlavého orla. Dům vnitřně rozdělený nemůže obstát, stejně jako vnitřně rozdělené království. To přece říká s prominutím svatá kniha, jak nazývají Bibli. A všichni si samozřejmě uvědomují, že je možné nějaké příměří, nějaký mír, jak to u nás vykřikují zrádci. Například Peskov o tom nepřestává mlít při každé možné příležitosti. Všichni začínají hledat nějaká světová pravidla. A my už jsme v minulém pořadu mluvili o dvanácti čínských bodech normalizace vztahů Ruska s Ukrajinou. A o čem je těch dvanáct bodů? Ty ve své podstatě kopírují těch deset bodů Zelenského.

Jsou to ty samé podmínky, jen vyřčené velmi, velmi mírně, které je možné přijmout nebo nepřijmout. A fakticky, jak už jsem říkal, je účelem těch dvanácti bodů říci: "Rusko, jestliže se chceš o nás opřít a ustát to, musíš se stát čínským satelitem, který bude náš majestát zásobovat mozky, zdroji a vším ostatním, protože se stáváme světovým lídrem, a potom se teprve se všemi vypořádáme." Ano, Rusko teď válčí za zájmy Číny. Ale ta válka není přímá, my na sebe vážeme všechny nepřátele Číny, kteří tak nemají možnost bojovat s ní. A Čína samozřejmě roztáhla křídla a stává se z ní globální lídr. Čím více se utápíme ve válce, tím více Číně rozvazujeme ruce a ta se stává globálním lídrem. A my potom budeme muset vstoupit do čínského světa, pod čínským vedením a brát ohled na čínská pravidla. A v těch dvanácti bodech právě tohle Čína navrhuje, abychom se jí podřídili. A když mluvíme o reakci USA, tak co je tak rozzuřilo na těch dvanácti bodech? Právě proto se rozzuřili. USA ve svých prohlášeních téměř otevřeně říkaly: "Rusko je naše kráva, kterou dojíme my! Ty se pokoušíš nám odloudit naši krávu? Naše zdroje? V Moskvě sedí samí naši podpindosníci, co dělají pro nás!" A co vlastně Čína udělala? V jednom filmu je taková scéna, která se tedy vyskytuje celkem často i jinde...

No a v tomto filmu vystupuje pomocník vyšetřovatelů, který jim pomáhá. Provádí své vlastní výslechy, nu, ne přímo výslechy, prostě mluví s lidmi. A ten přijde do práce k jedné dívce, začíná se s ní bavit o jednom takovém zločinu a ona mu říká: "Tady na pracovišti se o tom bavit nemůžeme. Pojďme někam jinam." A on na to: "Tak pojedeme ke mně." Ona se samozřejmě zatváří uraženě: "Co si to o mně myslíš?" A on na to: "Nu, co? Tak jsem to zkusil, co kdybys kývla?" Tak těch dvanáct čínský bodů, to je návrh Rusku ve stejném duchu: "Staň se mým satelitem. Že ne? Nu, nic, zkusili jsme to." Ale přece jen to tak není, někteří to uslyšeli! Někteří to uslyšeli a okamžitě se Číně poklonili. Přece víme, že do Číny odletěl Alexandr Grygorič Luašenko, baťka, stále tak bohato-vektorový. Takový on je bohato-vektorový! A u nás v Rusku se najde dost lidí, kteří říkají: "Nu což, podřizovali jsme se USA, pojďme se nyní podřídit čínským pravidlům. Rezervy? K čemu by nám byl suverénní stát? Budeme žít v čínském protektorátu. Nač by nám byla vlastní silná měna? Budeme teď obchodovat místo v dolarech v jüanech." Jeden známý režisér neustále tuto myšlenku protlačuje: "Nač je Rusku suverenita, když se může podřídit Číně a nedělat si starosti?" Ale u nás to nezaznívá tak otevřeně, zato když tam odletěl Lukašenko... Ta návštěva byla bezesporu naplánována dříve.

A určitě tam Lukašenko měl vlastní program, možná do určité míry i dohodnutý s Putinem. Nu, jen si to představte, to přece nejsou rovnocenné figury Si Ťin-pching a Lukašenko, aby jejich setkání na takové úrovni trvalo tak dlouho. Lukašenkovo Bělorusko je Failed State, nenaplněný stát. Stačí ho zbavit ruské podpěry a okamžitě se zhroutí, a bude po zdání suverenity. Celá ta jejich suverenita je možná jen, když mají za zády Rusko. Proto je stále bohato-vektorový, on ví, že když Rusku provede špinavost, tak řekne: "Mykolo, snad ses neurazil?" Pokaždé když provede špinavost, dělá, jako by se nic nestalo a hotovo. A když Lukašenko přiletěl do Číny, tak udělal prostě neuvěřitelné prohlášení, prý: "Když bude silná Čína, bude se rozvíjet i Bělorusko." To znamená plnocené podřízení. Bělorusko se podřídilo Číně. "Dokud je tu Čína, bude i Bělorusko, nebude-li Čína, nebude ani Bělorusko. "Já vím, že Čína je teď světovým lídrem a tak jsem si pospíšil, abych to ustál. A co se stane s Ruskem, bude-li rozděleno na různá ropná knížectví a státečky bez suverenity, není důležité. Hlavně že já si zachovám svůj stateček v podobě Běloruska pod nadvládou Číny." Už tam přiletěl. A zároveň poskytl rozsáhlý rozhovor, ve kterém řekl, že Ukrajina teď má unikátní šanci…

Celý článek ZDE: https://www.konceptualcz.cz/post/ot%C3%A1zka-odpov%C4%9B%C4%8F-v-v-pjakina-ze-dne-06-03-2023

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 adamkratochvil 2023-03-12 19:56
drzim Rusku palce aby to ustalo cim by pomohlo aj nam Slovakom...
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře