Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Vláda ohrožuje bezpečnost Česka. Je třeba ukončit hrůzovládu Fialových hňupů!

Poznámka CFP!: Tato vláda musí etnické Čechy, Moravany a Slezany přímo nenávidět. Jinak si nelze vysvětlit její vlastizrádné jednání.

Vláda za cca rok svého antičeského řádění způsobila: extrémní inflaci, propad HDP, zadlužování ČR, nedostatek léků, drastické omezení a zhoršení lékařské péče, válečné štvaní a rozdmýchávání III. světové jaderné války, drastické snížení životní úrovně Čechů, omezení svobody slova a zavádění totalitních praktik stíháním za názory a v neposlední řadě podpisem imigrační dohody EU, vžene ČR do občanské války mezi muslimskými imigranty a všemi ostatními, tak jako ve Francii či Švédsku a dalších muslimských zemích EU....

V případě, že Státní zastupitelství a Policie ČR nejedná, budou muset lidé vytáhnout tyto čechofobní zrůdy ze Strakovky násilím a postarat se o spravedlnost prostřednictvím Mimořádných lidových soudů.

-----------------------------------

Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) kývl na dohodu o reformě migračních pravidel Evropské unie, která zavádí takzvanou povinnou solidaritu členských zemí při přerozdělování uprchlíků. Přitom je to jen prosté nastavení kvót, Rakušan navíc jednal bez mandátu. Vláda tak ohrožuje bezpečnost Česka, píše v komentáři pro MF DNES předseda hnutí ANO Andrej Babiš.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/komentar-andrej-babis-vit-rakusan-vlada-migrace-evropska-unie.A230616_170321_domaci_prch

A teď si přečtete, co nás díky Rakušanovi a Fialové sebrance čeká a nemine: 

  • vlada-tak-ohrozuje-bezpecnost-ceska-je-potreba-zastavit-vladu-fialovych-hnupu

Vzpoura imigrantů: pokračují pouliční boje s policií

Pro vzpourové(ho) dovolenkáře (nechá tam Čechy vycestovat bez varování?) je Francie nyní opravdovým turistickým rájem. Francie v plamenech. Po zastřelení imigrantského mladíka, který ujížděl policii, po celé Francii již třetí noc zuřily pouliční boje imigrantů s policií. Totální policejní protiofenzíva  - nasazeno 40000 policistů, zatčeny stovky vzbouřenců. Vzpoura se přelila už do Belgie (La colère passe les frontières françaises et touche la Belgique!) a hrozí přerůst do ostatní zaimigrované Evropy.

------------------------------

Vzpoura imigrantů ve Francii pokračuje

Vyznavači vzpour si nyní přijdou na své ve Francii. Vzbouření arabských imigrantů po zastřelení svého krajana Nehela B. (matka vyzvala k manifestaci bílých (Arabů, černoši, ať jsou doma..?)), který se snažl ujet policii, zasáhlo celou Francii a pokračovalo i touto nocí. Hořela auta, tramvaje, magistrát, policejní stanice, policisté brutálně napadáni, nasazen slzný plyn..

--------------------------------

Vzbouření imigrantů ve Francii: policie v totálním nasazení 

Klasika. Poté, co imigrant policistům odpíral, nasazeny donucovací prostředky. Imigrant nepřežil. Následuje vzbouření celé diaspory ve Francii. K tomu došlo opět včera.

Policisté v Nanterre zastavili auto s mladistvými imigranty, které se dopustilo několika přestupků. Po zastavení, ale 17-letý imigrantský řidič Noël M. se rozjel, aby policistům ujel. Použita služební zbraň, imigrant mrtev. Následovala vzpoura v ulicích, podpalována auta, skútry, kontejnery, létaly dělbuchy, demolován městský mobiliář. Police v totálním nasazení. Vyslovil se ministr vnitra Darmanin, premiérka Borneová i prezident Macron. Francii čeká další krušná noc... A prosťáčci se mohou radovat z další vzpoury...

--------------------------------

Anketa LeFigaro: Měl by být kvůli vzpouře ve Francii vyhlášen výjimečný stav?

O víkendu v Rusku, nyní ve Francii. Ve Francii zuří imigrantská vzpoura. Vlajkový deník LeFigaro přichází s anketní otázkou: Měl by být vyhlášen stav nouze? Více než 75% čtenářů odpovídá ano. Hlasujte i Vy!

-----------------------------------------

Uprchlická krize: Ve Švédsku mají války gangů migrantů stále více obětí

Migranti ve Švédsku tvoří gangy, které se mezi sebou vraždí.

Války gangů ve Švédsku stále více připomínají Chicago a další americká města 30. let. Různé migrantské gangy a klany bojují o nadvládu, a to zejména v metropolích. Nejenže se navzájem vybíjejí, ale také, bohužel, přinášejí smrt nezúčastněným třetím stranám.

.---------------------------------------------------

Prodej tradičního vepřového je ve Španělsku posuzováno jako islámofóbie

Některé levicové strany ve Španělsku začaly brojit proti nabízení vepřového. Podle nich je to projev islámofóbie. Rozbuškou bylo obovení starobylých městských slavností starostkou v Ripollu, kdy ve farmářských stáncích jsou nabízeny tradiční kulinářské uzenářské výrobky z vepřového masa.

+ Video -----------------------------

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 Bohouš Čajánek 2023-06-30 17:53
Naše země nezvkvétá! Prolhesko.
Citovat
#1 Přemysl Javornický 2023-06-30 13:11
A tohle si se máme nechat natáhnout (přerozdělení imigrantů)??? Máme pasivně čekat, až se idea islámského chalífátu v EU stane skutečnmostí?
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře