Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Šokující slova nové ministryně obrany! Je toto obraz celé nové vlády?

Nastupující ministryně obrany v Událostech na ČT s plnou vážností řekla, že se s problematikou resortu obrany, o kterém nic nevěděla, plně seznámila během 14 denního intenzivního samostudia na internetu a že si sebou ani na
ministerstvo nebere nikoho, kdo by jí radil a pomáhal, protože má přeci svoji hlavu!

  • sokujici-slova-nove-ministryne-obrany-je-toto-obraz-cele-nove-vlady

To je naprosto šílené!

I naprostý laik musí vidět, že toto je naprosto nemyslitelné a je naprostým hazardem, pokud ministerstvo, které má zajišťovat obranu naší země a našich obyvatel, je svěřeno takovéto amatérce. O to hůře paní, která má naprosto nestoudné vnímání reality a sama sebe.

Armáda je v tak zoufalém stavu, že sama přiznává, že není schopna ubránit naši zem, což má být jejím základním úkolem. Není divu, když si vzpomeneme na minulé ministry resortu obrany.

Po těchto slovech nové paní ministryně je jasné, že lépe to s armádou hned tak nebude.

Ale tady přeci nejde o nějakou hru. Jde o naprosto zásadní věc. Měla by proto být okamžitě odvolána a na její místo by měl být dosazen člověk, který o tomto silovém resortu něco ví. A měl by vnímat bezpečnost v širším smyslu, tedy se znalostním přesahem i na resorty ministerstva vnitra a ministerstva zahraničních věcí.

A pokud tato ministryně je obrazem nové vlády, tak se všichni obyvatelé naší země, bez ohledu na víru, dejme na modlení!!!

Autor: Pavel Opl 
 
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře