Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Režim neunesl projev Adama B. Bartoše v Praze a za pomoci těžkooděnců rozehnal pokojnou demonstraci Národní demokracie. Fašizace ČR pokračuje

Režim neunesl projev Adama B. Bartoše v Praze a za pomoci těžkooděnců rozehnal pokojnou demonstraci Národní demokracie. Fašizace ČR pokračuje!
Režimní loutková vláda Bohuslava Sobotky provedla další brutální zákrok proti lidu a občanům s vlasteneckým cítěním a odporem vůči migraci. Policie a těžkooděnci rozpustili ohlášenou demonstraci Národní demokracie na Václavském náměstí v Praze dnes odpoledne [1]. Adam B. Bartoš tvrdě zaútočil na servilní a vlastizrádnou politiku české vlády, která si jezdí do Bruselu a do Berlína pro instrukce, jak vládnout. Fašizace společnosti pokračuje zběsilým tempem. Poté, co bezpečnostní výbor parlamentu ČR tento čtvrtek kvitoval vládní návrh na posílení pravomocí policie, aby ta mohla vnikat do bytů a domů bez soudního příkazu a zabavovat legálně držené zbraně, se dnes odpoledne v Praze nezdráhala zasáhnout proti klidné a pokojné demonstraci Národní demokracie.

  • rezim-neunesl-projev-adama-b-bartose-v-praze-a-za-pomoci-tezkoodencu-rozehnal-pokojnou-demonstraci-narodni-demokracie-fasizace-cr-pokracuje

 

 

Předseda strany Adam B. Bartoš byl zatčen, podle nepotvrzených zpráv kvůli tomu, že vyzval, aby vlastizrádci národa, kteří kopírují notičky Bruselu a podporují migranty, byli potrestání trestem nejvyšším. Policie na to konto demonstraci rozpustila kvůli paragrafu o útoku proti skupině osob (verbální napadení politiků ČR). Zajímavé, že když jiní aktivisté napadnou verbálně prezidenta republiky, nic se neděje a policie věc odloží, psali jsme o tom zde. Pan Bartoš de facto jen jinými slovy vyjádřil moje slova ze včerejšího pořadu na Svobodném rádiu, kde jsem hovořil o tom, že politika současné vlády a kroky k demilitarizaci obyvatelstva a podpora migraci, kvótám a bezvízovému styku s arabskou zemí (Tureckem) je politikou vlastizrady a procesem autogenocidy, vlastního dobrovolného vyhlazování národa.

UPDATE: Pozvánka k poslechu záznamu reportáže z demonstrace

Redakce AE News doporučuje dnes večer v 19:00 hodin (neděle, 27.3.2016) naladit Svobodné rádio. Vítek natočil záznam celé demonstrace, rozhovory s lidmi, krátké reportáže s řečníky a další zajímavosti. Záznam pořadu uvedeme později v tomto článku.

VIDEO: Adam B. Bartoš a celý jeho proslov, až po zatčení

Následující video ukazuje, že přístup policie ke svobodě projevu začíná připomínat éru příslušníků SNB před rokem 1989. Policisté tvoří kordony, občané volají po svobodě, vláda hovoří o extrémistech. Už chybí jenom mrtvý nemrtvý student Šmíd a povstání v České televizi, kde zaměstnanci odmítnou se dál podílet na vysílání pro-režimní propagandy. Ale to by musel zazvonit telefon na správném místě a dát k takovému kroku impuls. Zatím je možné jen křičet a skandovat.

VIDEO: Gestapo! Gestapo! Gestapo!

Narychlo svolaná kontra-demonstrace ČSSD

Podle posledních zpráv se režim snažil zabránit pochodu Národní demokracie před sídlo ČSSD, kde Mladí sociální demokraté narychlo svolali blokační kontra-demonstraci na podporu politiky a vlády Bohuslava Sobotky [2]. Strach a obavy ze střetu byl tak obrovský, že policie dostala příkaz najít si záminku a demonstraci Národní demokracie rozpustit ještě předtím, než se vydá na pochod k Lidovému domu, sídlu ČSSD. Policisté sami říkají, že něco se začíná dít a režim začíná mít strach z vlastních občanů. Úkoly a cíle, které Angela Merkelová vytyčila české vládě na poslední návštěvě Bohuslava Sobotky v Německu, se nedaří naplňovat podle harmonogramu a odpor vůči islamizaci v ČR roste každým dnem.

Zprávy bezpečnostních služeb ukazují, že v Česku významně vzrůstá odpor vůči vládě i mezi členy bezpečnostních složek. Stále více policistů má vnitřní morální problém nadále hájit protinárodní režim reprezentovaný loutkovou vládou Bohuslava Sobotky. Demonstrace v Praze ze dne 6. února ukázala, že epizoda zaměstnance Českého rozhlasu (který si stěžoval, že mu jistý policista odmítl pomoci s poukazem na to, že ČRo nevysílá pravdu) není zdaleka ojedinělá. Nervozita politických špiček by se dala krájet a blížící se volby do krajů na podzim by mohly nebezpečně zamíchat regionální politikou. Ve chvíli, kdy v současné kritické situaci v Evropě je jediným zájmem vlády a poslanců, jak lidem odebírat legálně držené zbraně, to znamená, že rukavičky ohleduplnosti a politické korektnosti šly dolu a teď už létají vzduchem nikoliv argumenty na podporu migrace a obohacování, ale pendreky a facky.  nevěří vládě jako celku. Věří několika málo politikům a zejména prezidentovi Zemanovi. Každá politická elita, která má vyšší prioritu na podporu cizinců a migrantů, než na podporu vlastních občanů, je vládou vlastizrádnou a zfašizovanou. 

 

Diskuse s občany se nepřipouští. Občan má držet hubu a krok. A těch pár lidí, kteří mají odvahu postavit se za národní práva, ti jsou pozatýkáni, rozpuštěni a rozehnání. V Německu by to bylo úplně stejné, jenže na demonstrace Pegidy chodí statisíce lidí a policisté mají strach a jsou schováni před hněvem lidu za obrněnými zásahovými vozy, nikoho si nedovolí zatknout. Do českých ulic je potřeba dostat více lidí. Ale jak se zdá, v rámci prokleté nedělní (vlastně sobotní) knedlíkové pohody je většina lidí v ČR zatím lhostejných k politice nasunování prvků NWO ze strany politiků v ČR. Stejně jako v roce 1938 a 1939 si chce většina národa tu likvidaci vlastní země asi „vysedět“ až do hořkého konce na gaučích u televize, tehdy u rádia.

Vláda Bohuslava Sobotky, podobně jako Benešova vláda, v určité chvíli ze země uprchne. Až bude zle a islamisté budou v ČR chodit od domu k domu a provádět razie, současné české elity budou v bezpečí daleko pryč. Nezodpovědná politika, vlastizrádná politika, dovede zemi k rozvratu a stejně jako na konci I. a II. republiky se bude říkat, že za to můžou ti zrádcové ze západu. Ale co to bude platné, když koncepty NWO, které ze západu do ČR importují cizí elity, jsou veškerou silou realizovány elitami českými, které v plánu NWO a islamizace Evropy hrají roli kolaborantů, kteří si jezdí pravidelně každý kvartál do ciziny pro seznamy úkolů od svých páníčků.

Augiášův chlév, který v ČR reprezentuje zkorumpovaná vláda prolezlá pestrou směsicí individuí, od oligarchy s čapími hnízdy, přes gumového kejvala, bývalého pučistu proti zmíněnému kejvalovi, až po divadelního herce s lampasáckými kalhotkami, je potřeba vyčistit. Občané musí zavčas zatáhnout za záchrannou brzdu a v nejbližších volbách vyházet současné politické špičky od moci. Dokud je čas. Protože Češi mají zvyk, že na všechno je času dost a nechávají vše až na poslední chvíli. Ale procesy NWO jsou nezvratné. To není jako vyzvednout si novou občanku na poslední chvíli, nebo na poslední chvíli podat daňové přiznání. Procesy NWO se nedají revokovat, mezinárodní smlouvy a svazky jsou prakticky (s výjimkou revoluce nebo rekurzu národní politiky) nezrušitelné a pokud někdo bude čekat moc dlouho, tak může zjistit, že už je pozdě. Až přijdete na úřad a za přepážkou na berňáku bude muslimka zahalená od hlavy až k patě v černém a tvrdým hlasem vám řekne, že musíte počkat půl hodiny, protože teď přepážku zavírá a jde na polední modlitbu.

To se potom lidé začnou divit, až jim děti začnou domů tahat modlitební koberečky ze školy, kde je nafasují od pana ředitele, který nedávno konvertoval. To se budou lidé divit, až jim budou děti mlátit o podlahu hlavičkama při odříkávání koránu a v 15 letech jim přivedou ukázat těhotnou přítelkyni ve věku 13 let s oznámením, že jim imám v mešitě požehnal. To se budou lidé divit, až se budou rušit fotbalové zápasy a liga, protože podle wahábismu sport odvádí pozornost od modliteb. To se budou lidé divit, až se budou na náměstích kamenovat ženy, které si vyšly na procházku bez zabalení do černého pytle. A neziskovky budou kázat hodnoty o tom, jak je vepřové nezdravé a jak alkohol ničí mozkové buňky. A i když si lidé zvyknou, že nebudou Vánoce, Velikonoce, ani sport v televizi, ztráta národní identity, jazyka, kultury, knih, zvyků a obyčejů bude pro několik příštích generací opravdu děsivým zážitkem v rámci islamizace Evropy.

Nedejte se! Choďte do ulic, choďte na demonstrace. Přesvědčujte policisty, aby se dali na vaší stranu. Aby se obrátili proti těm, kteří jsou skutečnými nepřáteli lidu a národa. Bojujeme za společnou věc, za přežití národa v novém konceptu, který nechápeme. Nový světový řád je rozvíjen všude okolo nás. Čím rychleji pochopíte, tím lépe pro vás. Bez vlastního postoje a odporu nelze čekat změnu.

-VK-

Šéfredaktor AE News

zdroj:http://aeronet.cz/news/rezim-neunesl-projev-adama-b-bartose-v-praze-a-za-pomoci-tezkoodencu-rozehnal-pokojnou-demonstraci-narodni-demokracie-fasizace-cr-pokracuje/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#3 Valduk@seznam.cz 2016-03-29 16:14
Celá scéna byla jasnou odpovědí na nereálnost představ Adama B. o jakési "revoluci" u nás za současných podmínek. On zapomněl dodat, že ten "symbolicky střílející" byl při té předešlé demonstraci zadržen policisty podobně jako on na této a obviněn z výtržnictví a tím to skončilo. A tak to bude i nadále. Revoluce vypadají zcela jinak. Asi tak: zkusili by Berkuti v Kyjevě zatknout třeba Jaroše vyzývajícího své "pravoseky" k útoku na vládní budovy a prezidentský palác? Sotva. A proč? Neprošli by - přes bagry, železné tyče, zápalné lahve a v neposlední řadě i kulky. Tady stačilo pár šašků v uniformě beze zbraně v ruce a bylo po akci:)
Citovat
#2 Bus Bělojar 2016-03-28 09:36
Pro Zdeněk Bálek-Pane Bálek,pokud jste opravdu "policajt" jak udáváte,tak vězte,že se závratnou rychlostí blíží moment,kdy se každý policajt bude muset rychle rozhodnout,jest li hájit Sobotku nebo vlastní přátele s rodinou,protože i kordon je jen lidská housenka,která se dá smést z povrchu zemského.Nevěří m,že některý z policistů,bude doopravdy riskovat své zdravý za 20 000 měsíčně a slíbené výhody.Až půjde do tuhého,v ezmou nohy na ramena.Co udělá jedna dobře mířená dlažební kostka,jsem viděl na vlastní oči a přitom ten policajt byl těžkooděnec-i přes helmu dostal čisté k.o..to jen taková malá rada...
Citovat
#1 damirr@volny.cz 2016-03-28 08:50
Vrátili jsme se snad do padesátých let minulého století? Vypadá to tak, že svoboda slova je brána jako trestný čin a tak policie zasahuje. Je to smutné, kam jsme dospěli.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře