Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

MZV hlásí oficiální příklon ČR k fašismu...?

No, skutečně to tak vypadá. A taky je už jasné, že se vláda prakticky vzdala autonomní zahraniční politiky. Buď totiž plní příkazy Bruselu a Washingtonu (např. nesmyslné sankce za fiktivní prohřešky Ruska) anebo si nechává agendu diktovat pomatenými magistrátními úředníky z Prahy.

  • mzv-hlasi-oficialni-priklon-cr-k-fasismu

 

Na ministra zahraničních věcí Petříčka (ČSSD) tak vlastně moc prostoru nezbývá. Koneckonců od začátku jen plnil a plní úkoly šedé bruselské eminence Pocheho (ČSSD), který si pro jistotu zřídil přímo v budově tzv. ministerstva rovnou vlastní kanclík. Asi proto, aby se pan Petříček při běhání na kobereček příliš nezadýchal.

Taky se (ne)zdá, že docela oficiální válka magistrátníků Hřiba (Piráti) a Koláře (TOP-09) proti Rusku a Číně oranžovým politikářům moc nevadí. Vlastně ji vítají. Primátor Prahy po vypovězení smlouvy o přátelských vztazích s hlavním městem ČLR Pekingem nevynechá jedinou příležitost, aby v souznění se svým stranickým šéfem Bartošem společně ostouzeli kvalitu čínské zdravotnické pomoci, co naše zdravotnictví v současné koronavirové krizi drží nad vodou.

Starosta Šestky Kolář zase zbaběle využil nouzového stavu v Republice a nařídil kvapně neodborné a hlavně nezákonné odstranění sochy osvoboditele Prahy maršála Koněva. Provokace Kolářovic famílie dosahují vskutku až groteskních rozměrů. Snad kvůli tomu Ruská federace oficiálně proti Amerikou řízenému vandalismu zaprotestovala, nicméně jen proto, že loutka Kolář starší přetlumočil diplomatickou perverznost synkovi Koláři mladšímu. Taťka i s povedenou ratolestí věru nestojí za jiný komentář, než ten, kterému se jim dostalo už v době loňského potupného plachtování maršálova památníku. Jsou to holt mrňaví, zakomplexovaní gauleiteři, zaznělo z Ruska a světe div se!, Kolářovic se cítili tímto výstižným pojmenováním dotčeni.

Ovšem právě přirovnání pražských rychtářů a ňafajících konšelíků k německým fašistickým místodržícím sedí jako hrnec na té části těla, do které „reprezentace“ Prahy tak usilovně nacvičuje svůj anální alpinismus.

Vždyť fašisté jsou nejlepšími kammeraden pražských drmolů. Demonstrace na Václavském náměstí, při nichž ve větru popleskávají černorudé hadry vrahů českého, ruského, polského, ukrajinského nebo slovenského národa banderovců, magistrátům ani policii nevadí, jakkoli jsou podnes uznáváni coby váleční zločinci.

Plány starostíka Řeporyjí Novotného (ODS) na výstavbu prý památníku osvoboditelům z řad dalších banditů vlasovců, jimž  hořela koudel u zadnice, tudíž vrahové vlastního národa tak spěchali do amerického zajetí, až jim nebylo zatěžko v tom vznešeném spěchu převálcovat i pár svých dosavadních chlebodárců z SS a Wehrmachtu, to taky nevadí.

Ale maršál Koněv vadil. A reakce několika dotčených ruských vlastenců, kteří si dovolili na naše oficiální plivání do tváře historie a všech sovětských padlých zareagovat vyvěšením transparentu na plot ambasády v Moskvě, to vadí velmi. Ba dokonce natolik, že ústy mluvčí našeho MZV Zuzany Štíchové „Česká republika protestuje..., ...a očekává, že ruské orgány přijmou taková opatření, aby se podobné incidenty neopakovaly!“

K autorství vyvěšení transparentu se přihlásila strana Jiné Rusko a celá akce měla symbolizovat „odpověď českým úřadům na přepisování výsledků Války.“ K čemuž není co dodat, protože právě tyto odsouzeníhodné excesy se právě z naší strany stávají pravidlem.

Mimochodem, kde byly české orgány, když psychicky chorý narkoman Novotný v roli starosty najížděl multikárou na ruské velvyslanectví v Praze? Kde byly české orgány, když naťáčtí fandové vřískali své invektivy proti ruskému národu tamtéž? A nyní chceme protestovat proti jedinému transparentu na plotě našeho zastupitelského úřadu v Moskvě?

Nijak to v médiích nebylo rozebíráno, ale všiml si někdo, že na tom transparentu byl jednoduchý nápis: „STOP FAŠISMU“? A Česká republika tím tedy říká, že fašismus si ostouzet a rozvracet nedáme? A až si v Dejvicích či na Staroměstské radnici vedle feudálních praporů Tibetu začnou vyvěšovat i prapory s trojzubcem nebo rovnou háknkrajcem, vyvěsí si je na ambasády i České ministrestvo zahraničních věcí? Tak je to myšleno?

 
Svatopluk Otava, komentátor ANS

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře