Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Jana Černochová: Striktně odmítám bruselské nesmysly k odzbrojení společnosti

Evropské směrnice o kontrole nabývání a držení zbraní by ve svém důsledku odzbrojila společnost a měla by i výrazné negativní dopady na bezpečnost a obranyschopnost obyvatel ČR.
Vítám, že dnes v Poslanecké sněmovně po dlouhé době konečně došlo na projednání návrhu novely evropské směrnice o kontrole nabývání a držení zbraní, která by ve svém důsledku odzbrojila společnost a měla by i výrazné negativní dopady na naši bezpečnost a obranyschopnost. Ačkoliv mě mrzí, že vládní koalice byla tak dlouhou dobu nečinná a nevyslyšela mé opakované volání po rychlém jednání, kdy jsme mohli návrhu již v listopadu nebo prosinci minulého roku vystavit takzvanou žlutou kartu, tak jak to učinily i jiné národní parlamenty, dnes se konečně podařilo přijmout alespoň jasné usnesení, které tak diletantsky připravený a absurdní návrh Evropské komise striktně odmítá.

 

 

jana-cernochova-striktne-odmitam-bruselske-nesmysly-k-odzbrojeni-spolecnosti

Jsem rovněž ráda, že se mi dnes podařilo přesvědčit kolegy, že boj proti takovýmto nesmyslům má svůj význam, a že tak přijali i můj pozměňovací návrh usnesení, který rozšířil okruh ústavních činitelů, kteří teď budou za práva držitelů zbraní v ČR i celé EU bojovat. 142 poslanců pro odmítnutí odzbrojovací směrnice EK, to je silný mandát!

Doufám, že budou pánové: Sobotka, Chovanec a Hamáček toto stanovisko našeho zákonodárného sboru v Bruselu hájit jako tygři:-)
 
Za pozitivní považuji i skutečnost, že se k nám dnes připojili rovněž kolegové ze Senátu, a stanovisko našeho Parlamentu je tak kompletní a náš postoj k návrhu směrnice konečně jasný a čitelný všem v Evropě i Bruselu.Zdroj: FB Jany Černochové

http://www.securitymagazin.cz/legislativa/jana-cernochova-striktne-odmitam-bruselske-nesmysly-k-odzbrojeni-spolecnosti-1404050205.html

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 postilion@volny.cz 2016-04-24 18:54
Nenechte sve zbrane registrovat, protoze je mohou pak kdykoliv vam odebrat. Nenechme se odzbrojit jako za Protektoratu a totality, kdy jsme byli jenom ovcemi, neschopnymi se branit. Unor 1948 by nikdy nebyl mozny provest, kdyby lide smeli mit zbrane! A vite prece jak se trestalo trestem smrti za jejich drzeni! Zatimco zapad dnes vyzbrojuje vsude po svete jakoukoliv luzu, ktere rika umirnena opozice a bojovnici za demokracii, lide maji sve zbrane registrovat, nebo hned odevzdat? Pak tady budeme stat s holyma rukama a oni nas budou terorizovat a urezavat nam hlavy!
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře