Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Capo di tutti capi – Jean Clod Juncker!!!!

Vincent Pribula (politické echo)

Evropský kápo di tutti Clod Junker nabízí sám osobně miliardy Praze. Už se počítá, počítají partaje u moci, počítají se brebendy a kolik z toho bude na rozkradení. Bruselský kápo přijel uplácet české lokaje a jako vždy, kde jsou dohoda a zisk obtížné, vyřeší síla miliard. Za 500milionů vyhrajete každé volby, za miliardu ovládnete státní aparát a legislativu a za 600 miliard vytvoříte generační lokaje a bezmezné poddané. Jaká je přímá souvislost peněz a voleb je ověřitelný fakt a proto ty snahy o finanční stropy na volební kampaně. Musí se nějak chytře schovat, že volby vyhrávají peníze!

Tato obrovská částka od kápa Junkera je konec odporu proti přijímání migrantů. Každý jisto pochopí, že se jedná o odpor jen na vládní úrovni a u lidí, kteří rozhodují a mají moc. Ostatní se mohou v beznaději uzoufat, pro marnost a nemožnost cokoli ovlivnit. Pravda je tam, kde jsou peníze a kde jsou miliardy, je pravdy nejvíce. Všichni dobře vědí, že být slušný a poctivý znamená, být do smrti žebrák. Od počátku jsou dotace určené pro hladové a všehoschopné jedince, zrádce a kolaboranty. Ona slova neztratila význam a dnes jsou opět aktuální. Téměř vše je založeno na korupci a na bídě, kterou maskují, podsouvají vylhané průzkumy o kvalitě života. Pravda, na úroveň Rumunů máme ještě kam spadnout. Multikulti montovna s tupým obyvatelstvem žijící v křeči sociální bídy a nedostatku, to je program Evropských kápů pro Čechy a Slovany. Nikdy Nás mezi sebe nevezmou, nikdy nás nebudou brát jako sebe rovného. Vždy budou mít dost oněch lokajů a prodejných vlastizrádců.

  • capo-di-tutti-capi-jean-clod-juncker
  • capo-di-tutti-capi-jean-clod-juncker

Lokajové Bruselského diktátu se bojí jen vlastního konce? Nezvolení papalášů, kteří jsou schopni odsouhlasit cokoli, je poslední překážka a poslední velká přetvářka kterou debilizují masy a tvrdí, že hájí zájmy vlastních lidí. Zase další komedie o volbách, vždy budou zvoleni, vždy budou stát za oponou a vše řídit. Tak že se jen strategicky posouvají, tu tam a pak onde.

Lidé doufají ve volby a změnu?

Bude to zklamání pro všechny a ve všem. Kdo věří v demokracii a nějaké rozumné řešení, bude doslova znechucen, co se po volbách 2017 uskuteční a jak naši lidé budou opět podvedeni. Stále stejní jedinci jsou v politice již 25 let. Potu dobu jen mysleli na sebe, jen na svůj profit a zájmy lidí, státu permanentně prodávali a zrazovali ve prospěch cizí moci. Slova ministra Zaorálka o tom, že nemůže přesvědčit občany ČR, aby přijali migranty, jsou na shození do chladné Vltavy.

Mocenské posty se již dnes formují a dohadují mimo pozornost. Politici krom pár výjimek nic neřeší, nic nevyřeší a začíná se stále více ukazovat, že jsou jen pro udržení vlastních lidí na uzdě. Toto je jen jeden papaláš, který nehájí zájmy vlastních lidí. Zřejmě je vyvolen prozřetelností a těch tu máme v Parlamentu a Senátu kvalifikovanou většinu uzurpátorů a lokajů. Pohled na politické partaje je žalostný, jako jejich pitomé a debilizující programy pro voliče.

Politické strany jsou natolik propojeny pupeční šňůrou korupce a kolaborace, že je nemožné po nich chtít práci pro lidi. KDU se stále více noří do minulosti a návštěvy Hermana s Bělobrádkem u Sudetských němců jsou plivnutím na tisíce hrobů mrtvých. ODS tvrdí, že vstává z popela, ale paměť voličů na mega tunely a loupeže státního majetku se nezapomenou. Socialisti v čele s předsedou Sobotkou se natolik ztrapnili a tím vytáhli staré přísloví z jejich minulosti. ,,Ve dne škodil v noci krad-Sociální demokrat“

TOP 09 s Kalouskem je ukázka, jak to vypadá, když se správně dělí peníze a tím se udrží moc. Já už jsem, pane poslanče asi pochopil, co je to ten rating!!!! Babiše úspěšně vypudili a nyní se spoléhají na zrádce, které už oťukávají mezi Europoslanci za ANO. Už se to nedá ani poslouchat, už to překročilo ne jednu ale 100 červených čar únosnosti a tolerance. Lži politiků a jejich poskoků z medií o ekonomice, migraci, morálce a vylhaných hodnotách nekončí, ještě více propagandy, ještě více vyrobených lživých reportáží.

Velká koncentrace Adamitů ve veřejném prostoru prostě škodí dnes víc jak v minulosti! K čemu jsou zástupci lidu, kteří stále melou něco o obraně demokracie, hodnot a přitom dělají opak? Na co sáhnou a zákony které schvalují, berou lidem svobodu a dělají tupé stádo nemyslících jedinců. Aby toho nebylo málo, připravují se další a další nesmyslné zákony a drze se vysmívají lidem do očí.

Jak odstavit z funkcí parazity, lokaje, vlastizrádce, neziskové pijavice a vyměnit politiky?

Pokud by to bylo možné s pomocí demokracie a voleb, již dávno by se tak stalo a zvítězil by zdravý rozum a tím politici, kteří hájí své voliče a svůj stát a vlast. Není snadné východisko a možnost zlepšení. Celé společenské systémy jsou založeny na mocenské posedlosti, mamonu a bezbřehé touze ovládat člověk - člověka. Odstavení od moci současné politiky je teoreticky možné ve virtuálních volebních studiích.

Realita jsou miliardy, stovky miliard a moc. Mocenské pasti, jsou dokonalá lidská tenata, o kterých ani jedinci netuší a někdy nejsou vidět. 3,5 milionů lidí v bídě + 3 miliony živořících důchodců svou silou hlasu mohou vyhrát každé volby a vyměnit nevhodné politiky. Proč se tak nestane a proč taková početná sila hlasů nezavede pořádek a lepší systém kontroly moci? Mají nás v hrsti, pod kontrolou, každý den, rok co rok, vše co děláme, jak myslíme a to díky miliardám za které nás vždy prodají a zradí .Kápo Junker je jeden z mnoha mocných a patří do soukolí vip poskoků korporátního kapitálu.To není Evropská komise, to je suita a s ní vše začíná a končí.

Vždy tu s námi byli a jsou, Capo di tutti capi !!

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 damirr@volny.cz 2017-06-10 17:43
A ten náš sralbotka Sobotka si s Junckerem asi "notuje", blbec. Kalašnikov by určitě pomohl. To je správný chlap.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře