Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Panstvo a žebráci

  • zebrak
Prohnilá zapáchající žumpa, tak lez bez skrupulí nazvat Českou politickou scénu. Jak jinak když vylétají jako čertíci z krabičky jedna korupční aféra za druhou. Šéf NKU, který je pravomocně odsouzen k 18 měsíčnímu podmíněnému trestu za zneužití pravomoci a vyhozen, pardon, pouze zbaven funkce, obdrží odchodné vyšší jak půl milionu.

 

Přitom vláda obírá o peníze tělesně postižené, krátí důchody a zvyšuje DPH, aby snížila deficit státního rozpočtu. K tomu je potřeba vidět i to, že z lidí, kteří přijdou o práci, udělal p. ministr Drábek se souhlasem vlády nevolníky, kteří musí robotovat za 16 korun na hodinu a donutil je hlásit se místo na ÚP na poštovních úřadech. Budete v šoku, jak je zmiňované hlášení se propracované, to by člověk s průměrným IQ nevymyslel, to může vymyslet pouze kdo vlastní mimořádné IQ.

Zmiňovaný případ je z České lípy, kraj Liberecký:

Česká Lípa je město okresního formátu a má více jak jeden poštovní úřad, přesto se nezaměstnaní musí jezdit nahlašovat do asi 15 km vzdáleného Nového Boru, za cestu vlakem jedním směrem zaplatí 22 korun + cesta zpět. Mnozí nezaměstnaní museli tuto cestu absolvovat i několikrát týdně a tak se stalo to, s čím p. ministr zřejmě ve skrytu duše kalkuloval - více nezaměstnaným na takové cestování nezbývají peníze, proto se přestali nahlašovat a tím jsou vyřazeni z evidence, tudíž bez prostředků. Pan ministr si zatím radostí mne ruce a chválí se za to, jak mu ubývají nezaměstnaní a to vypouští do médií.

NEŘEKNE VŠAK ZA JAKOU CENU - ŽE Z TĚCH LIDÍ SVÝM REFORMNÍM PASKVILEM UDĚLAL ŽEBRÁKY.

To jsou fakta, pane ministře a věřte, že mně je proti mysli utrpení každého člověka, ale Vám bych ze srdce přál aby, jste i Vy osobně a spolu s vámi všichni, kdo se o tento stav jakkoli přičinili, dostali do takové situace, o které tady píšu, do které jste, Vy ve spolupráci s celou vládní koalicí dostal mnoho lidí.

Jsem ateista, přesto věřím, že boží mlýny ...... a tam jsou peníze každému prd platný, Tam se všichni sejdeme. Nevěříte? Tak si přečtěte na blogu Kam odchází duše a to je nepopiratelný fakt, jen cesta tam může být trošku jiná.

zdroj: http://berossos.blog.cz/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře