Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Das Lentilass.

Lupo Anetta

Začíná výroba lentilek v Německu. Dle vyjádření zástupce Nestlé v ČR se "maličko" změní chuť po změnách receptury ale jinak to budou pořád "skoro" ty samé lentilky. Chuť se prý musela poupravit na "přání zákazníků" aby prý byl odbyt.

  • das-lentilass
Jak to vidím já? U nás se lentilky vyráběly od r.1907. Přes stodeset let to byla hodně oblíbená mlsota všech dětí i dospělých. Nikoho by ani nenapadlo něco na tom změnit a dalo by se říct, že lentilky už patřily k našim tradicím.

Takže co bude dál? Pro nadlidi v Německu se budou vyrábět ty lepší s vyšším procentem čokolády a pro náš trh, tedy pro podlidi se přidají konzervanty, éčka a kdejaké náhražky. Však oni to podlidi sežerou i za dvojnásobnou cenu a ještě na nich vyděláme.

V podstatě došlo k tomu, že jsme si nechali ukrást další z našich tradičních výrobků a místo toho aby jsme to doma vyráběli a hlavně aby to vyráběla naše firma, prodá se to kapitalistům.
 
Ti si z toho vemou to dobré, vydělají na tom miliony do svých kapes a nám zbydou zas jen oči pro pláč a v obchodech přibyde další ošizený šunt v krásném obalu s názvem Das Lentilass. No a tak se tady v tom našem kocourkově hospodaří už 32 let. To už není ani od deseti k pěti. To je spíše od deseti k mínus deseti.

Toš si zatleskejme k té krásné demokracii a poplácejme po ramenou naše moudré politiky kteří to s naší zemí myslí tak dobře.

/Lupo/
 
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře