Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Shrnutí voleb USA 22.12.2020

Miroslava Hustáková

Zdrojů je čím dál více, přestože mainstream stále nejen lže, ale sociální sítě mají snahu blokovat příspěvky, blogeři je stačí uložit a znovu je dávají na youtube. Vyjadřuje se už řada kongresmanů, profesor Panarin, který se 40 let zabývá USA se denně vyjadřuje, hodnotí stav věci a zatím se nespletl v ději, tak použijme i jeho
1) Plánované zfalšování voleb pomocí boxů Dominien bylo Trumpovu týmu známo od srpna 2020. Konečné provedení zfalšování voleb v masivním měřítku a několika způsoby, nelze s ohledem na níže uvedené považovat za podcenění situace Trumpovým týmem, ale spíše naopak, volby v USA mají letos zajistit poražení globalistů, k čemuž se s největší pravděpodobností schyluje

  • shrnuti-voleb-usa-22-12-2020

2) Média dále lžou, naše české se nedají číst vůbec. Snaha o dehonestaci Trumpa, kterého by rádi představili jako šílence, co stále podává žaloby a stále jsou mu zamítány je evidentní z každého sdělení, nakonec oni nic jiného neumí. Bohužel je spousta lidí, co neovládá další jazyky, jejich nesmyslům věří, ale naštěstí to nemá vliv na výsledek věci. TAKŽE

3) Slova generála Flynna, že Vánoce budou v USA dříve, tedy ne až 25.12. se s největší pravděpodobností naplní. Stále mi posíláte záznamy vojenských vrtulníků z různých částí Evropy, zejména Německa, které jste si natočili na mobil. Podle prof. Panarina probíhá už několik dnů speciální vojenská operace, která čistí území od soukromé armády Antify, která na první demonstraci pro Trumpa organizovala binec mezi mírumilovnými demonstranty, na druhé už jich bylo minimálně a armáda má zajistit, aby 6.1. na demonstraci před Kongresem už Antifa ani nikdo jiný ozbrojený už nebyl vůbec.

Oficiálně je v Evropě cca 3000 bojovníků a v USA okolo 8000, ty údajně nyní americká armáda pacifikuje. S tím má být údajně spojeno i zrušení konzulátů USA na území Ruska, kdy nyní pracuje pouze v Moskvě. Oficiálně to ej kvůli vměšování Ruska do voleb, ale fakticky to byly centrály CIA, stejně jako ve Franfurktu nad Mohanem, proto ani Rusko nijak nepláče, že jsou konzuláty zavřeny.

4) Bývalý ředitel CIA a nyní ministr zahraničních věcí Pompeo umožnil vojenskému výsadku americké armády přepadnout základnu CIA na konzulátu Franfurkt nad Mohanem. Od té doby je nezvěstná ředitelka CIAG. Haspel, neobjevila se na veřejnosti, údajně není mrtvá, ale jen postřelená a bude významným svědkem procesu, který se chystá. O víkendu byl Trump v bílém domě 4,5 hodin s nejbližšími spolupracovníky, gen. Flynn, podle médií už před měsícem vyhozenou S. Powel a dalšími osobami, jejichž identita se tají. Rozhodně tam nebyl ředitel právního odboru Bílého domu, když tento odbor je vyhodnocen za zrádce, co pracují ve prospěch Bidena, Jaký byl výsledek tohoto jednání? S.Powel odpověděla novinářům, že to není jejich věc a dále nekomunikovala. Ostatní neřekli ani to …

5) Co se tedy čeká ? Zítra končí ve funkci ministr spravedlnosti a generální prokurátor v jedné osobě Barr. 24.12 nastupuje do funkce nový ministr, jeho životopis jsem rozebrala minule. S ohledem na to, že g. Flynn se vyjádřil, že ke stannému právu jsou důvody a zákonný podklad, ale Trumpův tým umí udělat pořádek i jinou cestou, která je vůči obyvatelstvu mnohem mírnější.

6) USA mají oficiálně už od 19.12 2017 výjimečný stav, který minulý týden Trump prodloužil, bohužel neznám americké právo tak, abych mohla zhodnotit, jaká všechny oprávnění může v takovém stavu využít. Proto si budeme muset počkat na datum 25.12. našeho času, kdy už bude všechno jasnější. Nebo najít právníka, který nám to tady vysvětlí.

7) Bidenovci a jejich klika se oficiálně radují, ale fakticky si jisti nejsou. Kamala Harissová se dosud nevzdala mandátu senátorky, přestože chce být viceprezidentkou.8) Trumpův tým silně zmenšil komunikaci s médiemi, i Trump dává velmi málo twitterů. Pouze včetně Melanie, je vždy konstatováno, že všechno jde podle plánu. No tak uvidíme.Mnoho lidí se ptá Panarina, proč Trump tak dlouho otálí, nechává všechny napínat až do samotného konce.

On odpovídá, že to je typická práce profesionálních rozvědčíků, kteří potřebují zjistil kolik lidí je u republikánů zkorumpovaných na straně Bidena a nedá se s nimi do budoucna počítat. Takový stav nevydrží žádná slabá povaha a projeví se. Je třeba říci, že i na straně demokratů už vystupuje několik politiků, že takový stav je nezákonný, prezidentovi měly dát soudy možnost jeho žaloby projednat, že tím je podkopávána demokracie. Tedy i mezi demokraty se někteří projevili jako slušní lidé. Pokud podle Flynna stačí začít operaci až 24.12. amerického času, tak je třeba mu věřit.

zdroj: FB Miroslavy Hustákové

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře