Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zdravice ANS na setkání  SVCS, Kolín 3.10.2020

Svobodný vysílač se v České republice podílí na utváření nového informačního prostředí. A tím se podílí nejen na řízení informačního procesu, ale i celé společnosti. A to je výborná zpráva, protože jak známo „proces řízení je procesem informačním“. 

Šíření informací skrze Svobodný vysílač je tedy skutečným řízením, na němž se podílí i všichni ti, kteří ho poslouchají a informace sami dále šíří. A je nutné šířit pravdivé a nezkreslené informace, které motivují lidi k určitému chování a jednání.

  • zdravice-ans-na-setkani-svcs-kolin-3-10-2020

Každé studio se věnuje jinému aspektu společenského života. Někdo upřednostňuje kulturu, někdo historii, jiný ekonomiku nebo politiku, další duchovní vědy atd., ale výsledné působení je skutečně komplexní a dává těm, kteří mají zájem, možnost se skutečně orientovat v naší realitě. A to je v současné době obrovská přednost.

Nemůžeme se spoléhat na mainstreamová média, protože ta ženou naši zemi do záhuby. Lidé se tedy musí začít sami sdružovat a vzájemně informovat a tedy i samořídit a samoorganizovat. A když už pro nic jiného, tak z pudu sebezáchovy, neboť je zřejmé, že ta část světa - do které prý máme patřit a která se nazývá Evropská unie  - se rozhodla spáchat sebevraždu.

Svobodný vysílač je přesně tou platformou, kterou současná Česká republika nutně potřebuje pro své přežití. Podařilo se kolem něj – kolem všech jeho studií – soustředit obdobně smýšlející lidi, kteří jsou ale i prodlouženou rukou SV CS a dalšími „vysílači“ prezentovaných informací.

Svobodný vysílač a internetový deník Czech Free Press jsou na špici - ne alternativního, ale skutečně pravdivého - zpravodajství a tím i postupně nově se formujícího společenského procesu. Buďme proto všichni hrdi na to, že patříme ke spontánně vzniklému společenství lidí, které spojuje touha po pravdě, odvaha a laskavost.

Vladimíra Vítová

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře