Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Z dnešní Russkoj Vesny (4.4.2024):

Zrada: Německé firmy pomáhají Rusku budovat Mariupol

04.04.2024 - 9:49

Německé, stavební společnosti pomáhají Rusku obnovovat Mariupol a to tím, že ignorují snahy Západu o přiškrcení Ruska prostřednictvím sankcí.

Německé vydání Tagesschau provedlo vyšetřování, týkající se aktivit německých firem v Rusku. Dospělo k překvapivým závěrům.

  • z-dnesni-russkoj-vesny-4-4-2024
V materiálu, který je nazván "Putinovi pomocníci", se uvádí, že ve výročních zprávách řady německých společností, na jejich stránkách, na fotografiích a videích, tam všude se nachází celá řada důkazů o tom, že tyto firmy hrají důležitou roli při obnově Mariupolu.

Jednou z takových firem je německý, stavební gigant Knauf.

Je známo, že její pobočka v Rusku, stále zaměstnává 4 000 lidí a její tržby na ruském trhu se pohybují v miliardách dolarů.
 
 
-----------------------------------------------
 
Zelenský ignoroval žádosti o rozhovor-Tucker Carlson

04.04.2024 - 9:01

Americký novinář a bývalý, politický komentátor televizní stanice Fox News, Tucker Carlson, sdělil, že Volodymyr Zelenský opakovaně nereagoval na jeho návrhy na rozhovor.

O plánech, realizovat se Zelenským rozhovor, americký novinář hovořil již v únoru, a to následně po rozhovoru s ruským prezidentem Vladimirem Putinem.

Na své stránce, na sociální síti X, Tucker Carlson zveřejnil rozhovor s americkou kongresmankou Marjorie Taylor Greenovou,. Zde Carlson sděluje,  že již několikrát požádal Kyjev o rozhovor:  "Samotnému Zelenskému jsme odeslali četné žádosti o rozhovor, aby mohl  vysvětlil svůj postoj. Samozřejmě všechny ignoroval."

Jak uvedlo Ruské Jaro, rozhovor Tuckera Carlsona s prezidentem Putinem, trvající 2 hodiny a 7 minut, byl zveřejněn 9.února. Jen na stránce tazatele, na sociální síti X, dosáhl počet shlédnutí 204 milionů. Počet shlédnutí záznamu, na Carlsonově kanálu YouTube, dosáhl 18 071 934.
 
 
-----------------------------------------------------
 
Je čas připravit obytné domy v Charkově k obraně - generál VSU (video)

04.04.2024 - 8:00

Generál VSU Sergej Krivonos prohlásil, že obytné domy v Charkově už je čas připravit k obraně.

Bývalý náměstek velitele speciálních operací VSU a také bývalý zástupce ukrajinského ministra obrany, generál Sergej Krivonos, hovořil ve vysílání ukrajinské televize o nebezpečí ruského útoku na Charkov.

Obytnou zástavbu Charkova, která čítá 22 tisíc domů, je třeba proměnit v opevnění, domnívá se Krivonos. Podle něj jen tak dokáže město déle zadržovat ruskou ofenzivu.

"Charkov není Avdějevka,  ani Bachmut, ale město podstatně větších rozměrů, desetkrát větších. Jen obvod Charkova čítá téměř 80 kilometrů. Aby bylo možné takové město obsadit nebo zablokovat, Rusové budou muset nasadit potřebný počet sil a prostředků," tvrdí voják.
 
 
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře