Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Vítězství Babiše a ANO aneb cesty, co nikam nevedou

Kanonáda lží překročila svůj Rubikon a mezi slepými jednooký králem. Vážně ti lumpové věří, že mohou lidem donekonečna mazat med kolem pusy a s korektností Sobotka s Fialou a Kalouskem dělat z lidí hlupáky?



Vážně si myslí „Rovnátko Sobotka“ (jak ho lidé přezdívají), že za držení Dienstbiera, jeho lží, urážek a zločinné korektnosti či multikulturalismu nebude mít ČSSD stržené body? Vážně si myslí ČSSD, že urážet slušné lidi ústy Dienstbiera a držet nad lotry ochrannou ruku lze donekonečna?

A co zmatená Marksová: vážně za předvolební úplatky a zlodějny (nedej Bože, aby toto dělala z přesvědčení) nepředloží občané ČSSD účet? Že zadarmo dávat byty těm, co nikdy nepracují a mají to platit ti, co se v práci nezastaví či okradení důchodci je správná cesta ke spravedlnosti? Nebo předvolební plácnutí přes kapsu a slíbit obrovské důchody?

  • vitezstvi-babise-a-ano-aneb-cesty-co-nikam-nevedou

Lehká matematika: jaký je poměr lží vůči občanů?

ČSSD lže z devadesáti procent, ToP 09 z devadesáti procent, ODS z 85% a vítězí ti, co lžou kolem 50% a méně! Babiš vystoupí z auta a oznámí, že život cikánů je otřesný a proč mají takové sociální dávky, když nechtějí pracovat. Hned nastoupí Dienstbier, Marksová a či Šabatová a Babiše by za očividně pravdivé vyjádření chtěli potrestat. Čunek na Moravě ty, kteří se nechtějí podílet na práci a údržbě našeho státu či dokonce domu vyhnal za město a titíž ho napadli, že je rasistický gauner. A většina má natažené ruce na sociální dávky, zatímco práce jim smrdí.  A socialistickou korektní  trojici nezajímá pravda, ale jak je možné, že tu pravdu Čunek vyslovil a realizoval tresty pro lumpy, kteří zneužívají sociální dávky. A Sobotka místo aby takové podvodníky vyrazil, ještě je chrání.

TOP 09 horuje pro Evropskou unii a odmítá údajně dotace. Evropská unie je založená na dotacích, lžích, korektnosti a podvodech jako bylo RVHP. Takže TOP 09 popírá to, v co věří? Prý je pravicová. Jenomže Evropská unie je přetvořená RVHP navíc s neskutečnou lživou propagandou s převrácenými hodnotami. Vážně si myslí Kalousek a podivný spáč Schwarzenberg, že tyto podrazy a podvody – oficiálně dvojkolejnost - lidé nepoznají a za to neodmění?

A co slavná ODS, která lže, jako když Babiš tiskne?

Do očí nám tvrdí, že Rusko stále více zabírá Evropu a přitom lidé vidí, že je to sprostá lež na objednávku židovského velvyslance USA  Schapira, židovské loby a vlády USA!

Korunu všemu nasazuje tahle sprostá svoloč, když nás, co protestujeme proti vraždícímu monstru z Pentagonu a Bílého domu, nazývá pohrobky komunistů, STBáků!  A navíc přátelství SSSR, stálá to mantra o komunistech, už na nikoho mimo několika promile zamrzlých antikomunistů nezabírá. A tak z ODS, její pravice, obhajoby trhu, slušnosti a pracovitosti zůstal už jenom její název.

U Fialy a Černochové se snoubí zamrzlá nenávist ke všemu z východu s hloupostí a předposr… (kakaností), aniž by si udělali rozbor, zda v zabíjení množství občanů byl horší SSSR, či dnešní „záhadně korektní a demokratické" USA! Samozřejmě v ODS bylo hodně lumpů, ale vedení ODS se nezastane ani těch, co byli nařčeni neprávem. A to pravicový volič nestrpí!

A s čím že to uspěla koblihová velmoc Babiš s ANO?

V podstatě s ničím a proto měl možnost nejméně lhát. S ministerstvem financí mu spadl do klína vzestup díky kvantitativnímu uvolňování ECB a k tomu ČNB. Ve státě a Evropě se krade ve velkém, daňové ráje i v Evropě ukrývají miliardy eur, dolarů a dalších měn nejbohatších, ale Babiš prý ze všemi zatočí. Jak je to absurdní, když sami poradci tyto ráje nabízejí a jsou legální? Stačí pár důkazů -  odkazů a z nich lze poznat, jaký je Babiš mazaný podvodník. Jenomže Babiš ví, že koblihový volič si s hledáním „skryté pravdy“ nedá námahu. A přitom je to do očí bijící – nelegální to není!

 

A pak žasneme, že „koblihový král" vítězí. V jednoduchých věcech říká pravdu a u složitějších věcí ví, že koblihový volič pravdu nehledá. Ten věří a víra hory přenáší, nebo volí „koblihové krále“. Pak se naštve a ještě více bude zuřit, aniž by si přiznal, že nehledal skrytou pravdu, která je těžko dohledatelná, ale spokojil se s viditelnou pseudopravdou, kterou mu neservírovali na zlatém podnose a on to „sežral i s navijákem“.

Takže shrnuto: skutečné strany zametají problémy lidí pod koberec, pohrdají jimi a jejich názorem a lidé zametli s nimi. A mezi slepými jednooký králem...

zdroj:http://www.skrytapravda.cz/domaci/93-vitezstvi-babise-a-ano-aneb-cesty-co-nikam-nevedou 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře