Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Pavel opět přísahal. Pokolikáté už? A kdo mu ještě ty jeho přísahy může věřit?

Eva Hrindová

Dnes se držte dál od médií. Když to neuděláte, znechutí vás adorace a zaslepený obdiv k nově instalovanému prezidentovi. Vždyť ještě nic neudělal! Volby mu vyhrál jen marketing a bezvýhradná podpora médií a celebrit.

 

 

  • pavel-opet-prisahal-pokolikate-uz-a-kdo-mu-jeste-ty-jeho-prisahy-muze-verit
 
Je až s podivem, jak hluboko náš národ klesnul. Dělá si hrdiny z lidí, kteří neudělali NIC. Nový pan prezident za sebou nemá žádné politické činy. Byl jen voják a úředník.
 
Nebyl na žádné pozici, kde by musel politicky rozhodovat a nést zodpovědnost za své vlastní politické konání. Ani v kampani neohromoval nějakými vlastními vizemi, nešířil kolem sebe atmosféru nějakého odhodlání k činům. Prostě jen tak byl. A stačilo to.
 
Dnes se držte dál od médií a raději si udělejte vlastní inventuru. Jestli vaši oblíbení aktivisté a politici také něco dělají a stojí za nimi nějaké činy. Slova nestačí. Že někdo hezky mluví v živém vysílání ještě nic neznamená.
 
K čemu ten člověk přispěl? Pomohl nějaké pozitivní změně? Co konkrétně udělal? Dnes o tom můžeme přemýšlet...
 
+ BONUS --------------------------------
 

Pavel opět přísahal. Pokolikáté už? A kdo mu ještě ty jeho přísahy může věřit?

 
"Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj úřad budu zastávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí."
 
Ze zkušeností s dodržováním jeho přísah a slibů, můžeme vcelku úspěšně předpokládat, že ČR a její lid zradí při nejbližší příležitosti.
 
Počítám, že nás společně s fialovými válečnými štváči zatáhne do války s Ruskem během pár měsíců.
 
Samozřejmě v zájmu ČR a jeho lidu. 
 
Protože jedinou čest, kterou zná je ta z toho komunistického pozdravu!
 
Takže, ČEST!
 
Soudruhu Pávku
 
+ BONUS č.2 --------------------------------------------
 
Frenetické oslavy jmenování Pavla do funkce prezidenta ČR v Kyjevě, jsou smutnou předzvěstí blížícího se konce České republiky a jejího lidu. 
 
Nu což, po zlikvidování ČR může zase přísahat věrnost někomu jinému, třeba ukrajinskému lidu, čínskému nebo opět ruskému lidu. To záleží na tom, jak válka dopadne.
 
V případě, že by v ČR svou hrůzovládu nastolil třeba ISIS, bude jako první křičet Alláhu Akbar a přísahat na korán. 
 
Přísahy mu totiž problémy nedělají. 
 
   

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 miroslav petr 2023-03-10 06:58
Véna by plakal, kdyby věděl, že právě lžinenávistníci , pardon pravdoláskaři po 33 letech FANATICKY ZBOŽNUJÍ kovaného komunisty. Pamatujete si na film- Bože, jak hluboko jsem klesla?
Citovat
#1 disident2020 2023-03-09 21:59
Jeho protlačovatel Kolář v televizi prohlásil, že nápad založit "SPOLU" vznikl na doporučení americké ambasády. A v jeho štábu byli samí sluhové USA -Kolář, Hokovský, Vrábel. Pávek je Čaputová v sukních.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře