Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

O čem budou volby 2021? Musíme zachránit svobodu a skoncovat se špatnou vládou

Hlavním tématem číslo jedna v blížících se volbách do poslanecké sněmovny je a bude, co bude dál v otázce koronavirových opatření.

Volba současně vládnoucích stran znamená další prodlužování různých nouzových stavů, oklešťování svobod a rozšiřování působnosti policie a státního dohledu, další nařízení a zákazy a zhoršování stavu ekonomiky i veřejného zdraví. Tento neblahý trend je potřeba na podzim zastavit.

Poprvé po dlouhé době v novodobé historii je opravdu důležité, aby se český národ zasadil o jednu konkrétní věc, a to o to, aby nebyly opět zvoleny strany, které napáchaly nedozírné škody a hlavně, které mají v plánu ve svém protiústavním programu v případě vítězství dále a ještě usilovněji pokračovat.

  • o-cem-budou-volby-2021-musime-zachranit-svobodu-a-skoncovat-se-spatnou-vladou

Úkolem českého národa, pokud sleduje dění, bude v říjnových volbách volit strany, které jasně deklarují ukončení nesmyslných opatření a zastavení krize. Jenom tak, a ne jinak, jak se snaží přesvědčovat falešnou kampaní, je možné vyřešit krizi a navrátit se k normálnímu životu.

Kdyby to bylo možné, vyzval bych občany české republiky, aby si opravdu dali tu práci a podívali se, kdo má jaké plány v souvislosti s koronavirovými opatřeními. Pokud je podporuje, hlasuje pro ně a šíří propagandu strachu a vyzývá k očkování, takovému by se měli všichni zdaleka vyhnout a chystat na ně žalobu. Zcela proti zdravému rozumu by bylo takové volit.

Je jasné, že v budoucnu se budou další a další lidé, zájmové i mocenské skupiny snažit rušit ústavní práva pod různými záminkami. Nenechme se obalamutit výmluvami, že to musí být kvůli výjimečné situaci a že je to v zájmu ochrany. V zájmu ochrany občanů je, aby všechny občanské svobody a práva fungovaly a byly zachovány.

O čem budou nadcházející volby? Témata minulých časů jako bydlení, penze, daně musí jít stranou. Po dlouhé době čelí naše společnost opravdovému nebezpečí, kdy jsou ohroženy základní principy demokracie a dokonce plošné zdraví obyvatel v naší zemi. Poučme se z posledního roku a půl a volme změnu. Pomozte udělat tečku za šílenstvím vytvořeném naší vládou! Současná vláda = KORONAVIRUS!

 

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře