Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Neziskovky dostanou příští rok více prostředků než letos i přes vládní slib snížení výdajů.

Premiér Babiš koná tak, aby se vlk (naštvaný lid) nažral a koza (státní dotace neziskovkám) zůstala celá.

  • neziskovky-dostanou-pristi-rok-vice-prostredku-nez-letos-i-pres-vladni-slib-snizeni-vydaju

Vážení přátelé, občané ČR!

 
To co předvádí premiér Babiš v české politice se mi vůbec nelíbí. 
 

Občanům tvrdí, že jeho vláda je protiimigrační, ale kroky, které činí tato i předchozí Babišova vláda jsou zcela opačné. Předchozí ministr vnitra Metnar v Marrákeši v podstatě odsouhlasil politiku legalizace ilegální migrace tak, jak si to EU odsouhlasila v Bruselu.
 

Maďarský  ministr vnitra zústal v Marrákeši z V4 v podstatě osamocený tím, že Marrákešský protokol nepodpořil. A nyní nový políček českým občanům, kteří nesouhlasí s ilegální migrací převážně muslimského původu. Neziskové organizace, které jsou z části převodovou pákou oligarchy Soroše na uskutečnění Karlegiho plánů.
 
 
Sorošovy neziskovky tak dostanou příští rok z českého státního rozpočtu  více prostředků než letos i přes vládní slib snížení výdajů na neziskovky. 
 
Pro více informací klikněte na odkaz v závorce: (http://www.nwoo.org/2017/10/23/angela-merkelova-a-kalergiho-plan-zniceni-bile-rasy/). 

Koná se totiž další Babišovina
 
Současný premiér totiž sníží pouze plánovaný výdaj, ale zas tak ne moc, aby dostaly neziskovky přeci jenom více než letos! Takže neziskovky, spřáhnuté se Sorošem mohou beztrestně dál pokračovat ve své bohulibé práci, v přemísťování nelegálních migrantů z libyjského pobřeží přes jižní státy EU i do ČR i za pomocí Marrákešského protokolu.
Pro více informací klikněte na odkaz v závorce: (http://www.novarepublika.cz/2018/05/z-dnesniho-jednani-poslanecke-snemovny.html).

Nejhorší na tom je, že většina občanů hlasujících na Parlamentních listech se mylně domnívá, že Andrej Babiš hájí české zájmy dobře!!!!

Zdraví Vás občan ČR Jiří Bezák


PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře