Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Kulhánek kandidátem na idiota roku.

Jaroslav Štefec
  
„Ruská federace má do zítra do 12:00 čas, aby umožnila návrat všech vyhoštěných diplomatů zpět na velvyslanectví v Moskvě. Pokud se naši diplomaté nebudou moci vrátit do Moskvy, hned zítra dopoledne rozhodnu o snížení počtu pracovníků na ambasádě Ruské federace v Praze, aby odpovídal současnému stavu na českém velvyslanectví.“

  • kulhanek-kandidatem-na-idiota-roku
 
Slova, kterými se ministr neexistujících zahraničních věcí ČR Kulhánek stal kandidátem na idiota roku. Vetkl jimi další šaškovskou rolničku do už tak bambulemi a zvonečky bohatě poseté čapky největšího kašpara evropské politiky, za kterého je naše zem obecně považována.
 
Snažit se z úrovně de facto neexistujícího státu tímto arogantním tónem ultimativně diktovat jaderné velmoci, která dokázala vyhrát druhou světovou válku a dává jasně najevo, že se nelekne ani celého NATO, je zhruba ekvivalentní "zadrátovému" štěkotu mrňavého ratlíka na mohutného medvěda z tajgy, kráčejícího kolem plotu neochvějně svou cestou a naprosto ignorujícího uštěkané zmetky, pletoucí se mu do cesty.
 
Myslím, že panu Kulhánkovi se za poťouchlého povzbuzování našich „západních spojenců“ právě definitivně podařilo zpřetrhat diplomatické vztahy s Ruskou federací. A možná nejen to. Pravděpodobně i významně nahrál Vladimíru Putinovi v jeho snahách dostat do Ruska zahraniční výroby a peníze. Růst nezaměstnanosti v Kunovicích a dalších místech, kde působí občany RF vlastněné firmy, se velmi bolestně projeví zejména v době postcovidové. Je to další „zářez“ který si může Babišova vláda udělat do pažby pomyslného koltu, kterým zcela promyšleně a cílevědomě likviduje českou ekonomiku.
 
Možná pan Kulhánek svými naprosto iracionálními a doslova pitomými amatérskými kroky splní vlhké sny dam Langšádlové a Pekarové a dosáhne definitivního uzavření nejen pro ČR velmi významné ruské ambasády v Praze, ale i té dnes už pro Rusko naprosto bezvýznamné české ambasádičky v Moskvě. Každopádně nás jeho kroky významně posunuly k definitivnímu konci české jaderné energetiky (aniž to většina lidí v ČR zatím byť jen tuší) a nejspíš nejen jí.
 
Maně se mi totiž vybavuje vtip, který ke mně nedávno doputoval, a v němž se Vladimír Putin ptá pomyslně Jana Hamáčka: „Honzo, ty máš kotel na plyn?“ a na jeho překvapenou odpověď „Mám, proč?“ odpovídá se smíchem „Tak ho vyhoď!“.
 
zdroj: FB Jaroslava Štefce
  

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře