Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Exprezidente Klausi, stačí zavelet, my na odchod z EU už připraveni jsme!

Nastal čas začít připravovat Českou republiku na odchod z Evropské unie, je to jediná cesta, jak „udržet a zachránit náš stát”, domnívá se někdejší prezident Václav Klaus.

  • exprezidente-klausi-staci-zavelet-my-na-odchod-z-eu-uz-pripraveni-jsme
  • exprezidente-klausi-staci-zavelet-my-na-odchod-z-eu-uz-pripraveni-jsme
  • exprezidente-klausi-staci-zavelet-my-na-odchod-z-eu-uz-pripraveni-jsme
  • exprezidente-klausi-staci-zavelet-my-na-odchod-z-eu-uz-pripraveni-jsme

Prohlášení Petra Pokorného a přátel SP (Skrytá Pravda)

Vážený pane exprezidente Klausi, my, kteří jsme veřejně vystupovali proti vedoucí úloze KSČ a okupaci Československa, se stejnou vahou protestujeme proti zločinnému vydírání občanů České republiky fanatickou terorizující skupinou vůdců, kteří opět tvrdí, že jejich pravda je ta jediná jako byla doktrína bolševické Moskvy.  A právě vzhledem k historickým zkušenostem s Velkoněmeckou říší, s Hitlerem, s RVHP a nadvládou SSSR jsme stejně odmítali nátlak dalšího uskupení nazvaného Evropská unie, což se nám nyní potvrdilo a hloupá důvěřivost části spoluobčanů, kteří naskočili na vějičku svobody se nám vše vrátilo oknem, když jsme totalitu vyrazili dveřmi.

Současně zde předkládám důkaz, že nadšení v roce 2002 bylo na hranici nula, kdy jsem upozorňoval na šílenosti, které nyní všichni citují. Nahrávka je stará patnáct let a můžete posoudit sami, zda pochybnosti byli tenkrát na místě.

Vzhledem k tomu, že skutečnosti jsou daleko strašnější, než jsem si vůbec uměl představit, jsem (jsme) jednoznačně pro co nejrychlejší odchod z prapodivného systému, který předčil dokonce i bájnou RVHP s Brežněvem v čele.

Dokonce i se stejnými výhrůžkami Junkerse jako Brežněva v roce 1968 a dokonce se nám zde opět prohánějí železné maringotky jako v roce 1968.

Pravda, o padesát let modernější, ale se stejnou rétorikou!

Prohlášení Václava Klause a IVK k nepřijatelnému zacházení Evropské unie s Českou republikou

Tisková sdělení, 13. 6. 2017

1. Zásadně a zcela rezolutně protestujeme proti rozhodnutí EU zahájit s Českou republikou řízení kvůli tzv. nerespektování přijímání migrantů na základě Bruselem nadiktovaných kvót. Protestujeme proti snaze trestat nás a přinutit nás k poslušnosti.

2. I těm, kteří to ještě nevěděli, ukázala tímto svým krokem Evropská komise, jaké je postavení České republiky v Evropské unii a jaké s námi její vrcholní představitelé mají úmysly.

3. Odmítáme pokračující bagatelizaci toho, co se právě teď, v úterý 13. června 2017, stalo. Jde o novou, dosud nevídanou věc. Odmítáme záměr povinně dosídlovat území našeho státu cizinci. Odmítáme dopustit přeměnu naší země v multikulturní společnost nepřizpůsobivých komunit, jaké vidíme v současnosti ve Francii či Velké Británii. A to ještě nezmiňujeme s masovou migrací spojený dnes už téměř každodenní terorismus.

4. Odmítáme argument, že musíme „být u toho“, že musíme „být přítomni“ rozhodování, že musíme být v tak zvaném „tvrdém jádru“ unie. U rozhodovacích procesů v EU sice dnes jsme, ale my nerozhodujeme. Naše přítomnost nemá fakticky žádný význam. Náš hlas je ignorován. Nerozhoduje se podle nás. Rozhoduje se o nás.

5. Nenechme se vydírat hrozbami ukončení evropských dotací. Dotace nepotřebujeme a nechceme je. Odmítáme jak naše platby do Bruselu, tak dotace z Bruselu. Odmítáme zhoubnou, silou prosazovanou politiku EU jako celek.

6. Z toho všeho plyne jediný možný a současně jediný nutný závěr: nastal čas začít připravovat odchod naší země z Evropské unie. Je to jediná cesta, jak náš stát, který jsme zdědili od našich předků a který máme povinnost jako svébytnou entitu předat budoucím generacím, udržet a zachránit.

Václav Klaus a IVK, 13. června 2017.

Doplnění: Vážená Evropská unie: nechte si své dotace, nechte si své migranty, jakožto my si necháme peníze, které vznikají na území České republiky.  A buď nám necháte klasický volný obchod a my budeme přáteli, nebo se budeme orientovat na Velkou Británii, možná USA (pokud tam nezvítězí šílená levicová totalita neziskových organizací)  stejně tak, jako na státy na východ od nás. Češi byli mnohokrát vydíráni od Křižáků, po gestapo až k bolševikům, abychom se my, velikostí malý národ, ale když šlo do tuhého a svoboda už byla zdánlivě ztracená, vždy nakonec dokázali semknout a ukázali naši velikost!

zdroj:http://www.skrytapravda.cz/domaci/852-exprezidente-klausi-staci-zavelet-my-na-odchod-z-eu-uz-pripraveni-jsme

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře