Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Česko zasáhne silní vítr, varovali meteorologové

Oznamuje nám s obzvláštním ohledem na český pravopis a gramatiku na svých Novinkách přímo v titulku seznam.cz, a první co člověka po jeho přečtení napadne je, jak věrně se úroveň pravopisu těchto seznamových Novinek rýmuje s jejich obsahovou či morální úrovní.

  • cesko-zasahne-silni-vitr-varovali-meteorologove

Mám na mysli onu novinku seznamu.cz, ve které její autor dnešního dne nezřízeně jásá nad faktem, že právě skončený sjezd ČSSD opovrhl důtklivou radou prezidenta , aby se strana vrátila ke svým kořenům, tzn. dbala v prvé řadě zájmů lidí manuálně pracujících a lidí starých, a nehonila se za iluzorní vidinou získat na svou stranu mladé intelektuály, jak to zcela nerealisticky a nesmyslně navrhuje nová její nová posila ministr Petříček.

Tou radou prezidenta sjezd ČSSD tedy pohrdl a zvolením Petříčka jedním z místopředsedů strany dal najevo, že dosavadní směr politického směřování ČSSD, vytyčený starým Sobotkovým vedením, bude i bez Sobotky v předsednictvu v České sociálně demokratické straně pokračovat i nadále, raduje se autor Novinek, a mezi řádky jeho sdělení si můžeme přečíst i tuto jeho záštiplnou naději:.... TOTO POLITICKÉ SMĚŘOVÁNÍ BUDE I BEZ SOBOTKY V PŘEDSEDNICTVU POKRAČOVAT V ČESKÉ SOCIÁLNĚ DEMOKRATICKÉ STRANĚ I NADÁLE - K DALŠÍM JEJÍM PORÁŽKÁM – A TO AŽ K TOTÁLNÍMU ZÁNIKU TÉTO PRVNÍ ČESKÉ POLITICKÉ STRANY.

Raduje se tedy z věcí budoucích v ČSSD autor sobotních Novinek, stejně jako se z nich určitě raduje i Kalousek, Schwarzenberg, Fiala, Bartoš a vůbec všichni, kteří autentickou levici nenávidějí a nejraději ze všeho by ji viděli už dnes zasypanou hřbitovním kvítím.

Ale mají štěstí. Protože s Hamáčkem, Onderkou a Petříčkem v předsednictvu ČSSD nelze jinam dospět.

Lubomír Man

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře