Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

K čemu ve skutečnosti došlo v roce 1989

V roce 1989 došlo k jedinému, moc komunistická, předala moc nad Československou republikou komunistické moci výkonné a začal nerovný boj o rozkradení této republiky.

  • k-cemu-ve-skutecnosti-doslo-v-roce-1989

Na jedné straně totiž stáli komunisté a jejich děti, přímo napojení na moc výkonnou, a proti nim obyčejní občané tohoto národa, s holýma rukama! Proto mizeli peníze tohoto národa po miliardách a nikdo je ve skutečnosti neukradl! Ale ukradl!!! Ukradli je komunisti a nezávislá moc výkonná, se s nimi šábla a dělá to do dnes!!! Ona se ale sama nezmění!

Dokud tu budeme nečinně přihlížet monstr procesům s konečným verdiktem nevinen, vinen potrestán podmínkou a amnestiím, zastavujícím tisíce korupčních kauz, nemůže být v této zemi svoboda. Svoboda je totiž nebýt okraden, a když již okraden, viník po zásluze potrestán! Výkonná moc, tu za 25 let nikoho nepotrestala, a to ani jednoznačné zločince z dob totality, kriminály jsou ale neustále plné k prasknutí. Proč?! Protože nejtěžším zločinem je být podveden, okraden, onemocnět nebo přijít o zaměstnání a neplatit výživné!!!

Víte, jak to dopadne, když gauner soudí gaunera?

Najde se nějaký obětní beránek (bílý kůň), který se bez důkazů odsoudí k podmínečně odloženému trestu odnětí svobody, a gauneři tu vesele kradou dál!!! V České republice není nikdo schopen odsoudit zločince a nikomu to není divné. Proč? Protože pro toho, komu by to divné bylo, by se v kriminále jedno místo jistě našlo. Moc výkonná totiž určuje, kdo je a kdo není zločinec, a proto jsou zločinci slušní občané a slušní občané zločinci, stejně, jako za hluboké totality. Proto je největším zločinem vystřelit z plastové pistole na zločince, vyměnit panáčky na přechodech, nebo přikreslit lhářům z povolání tykadla.

Procitni, ze snu o demokracii, český národe!!!

Totalitu jsme vyměnili za stokrát horší totalitu, protože i komunisti si uvědomovali, že bez fungujícího státu a slušných pracujících občanů, budou naprosto v prdeli. Lidem, kteří se ale dostali k moci, v roce 1989 je všechno jedno!!! Co nejvíc občanů okrást a zničit, vytunelovat stát a všechny kteří tomu budou chtít zabránit, pozavírat do vězení a než to tu celé padne na hubu, všem se tu veřejně smát! Dovolí nám všem sice studovat, jezdit do zahraničí, zpívat protirežimní písně a hrát divadelní hry, což jsme za totality nemohli, ale udat zločince, což jsme za komunistů mohli, nemůžeme. Proč?

Proč jsou tu zločinci za vážené občany a předražená státní zakázka projevem té největší úcty k tomuto národu? Protože této zemi, vládne výkonná moc, která se za naše a špinavé peníze rozhodla, nechat tuto republiku zničit! Čemu si myslíte, že se rovná 100 miliardové zadlužení České republiky každý rok? Za tyto peníze si tu soudci, státní zástupci, policajti, právníci, exekutoři a na ně navázaní zločinci, kupují majetky zničených slušných lidí, ze kterých tu po stovkách dělají zločince!!! Co jsme to za stát, ve kterém dlužit 10,-Kč je větší zločin, jak ukrást miliardu?

Za miliardu se dá totiž pořídit spousta majetků dlužníků!

Víte, kam toto spěje? Spěje to k jedinému cíli, aby Česká republika byla zase lágrem stejně jako před rokem 1989, kdy do zahraničí jezdili jen vysocí funkcionáři KSČ, studovat mohli jen jejich děti a děti jejich sympatizantů, kteří nám tu mimochodem dnes vládnou. Blíží se tak doba, kdy do zahraničí budou jezdit jen zloději, studovat budou moci jen jejich děti a protistátní řeči budou moci vést jen prezidenti a zástupci moci zákonodárné, kterým to výkonná moc dovolí jen proto, že upravují zákony tak, jak se to hodí zločinu.
Tak jsme normální? Podle mne nejsme!!!

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře