Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Václavské náměstí Praha - Česko proti vládě - demostrace a následný pochod ze dne 16.9.2023

  • vaclavske-namesti-praha-cesko-proti-vlade-demostrace-a-nasledny-pochod-ze-dne-16-9-2023

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#4 Miroslav 2023-09-19 07:34
Ta hlavní deviza této demonstrace byla, že zase ukázala světu, že český národ nejsou sračky a umí se postavit politické zvůli této vlády, za to Rajchlovi dík. Volit ho nebudu, poněvadž jsem levice, ale na jeho demonstrace vždy půjdu . On už také pochopil a nezve na podium kecali, kteří začnou tím, že tu oni na Václavském náměstí před 34 lety bořili socialismus. To byla moje největší chyba v životě, že jsem se toho asi tak týden tehdy účastnil. Důvodem, proč tam nenatáčela ani ČT a ani NOVA, byl ten, že kdyby tyto TV natáčely průběh demonstrace, pak by ty záběry přebralo od nich třeba 10 dalších televizí v Evropě, a ukázaly by to divákům v jiných zemích jako inspiraci, a to samozřejmě tato vláda nechce a tak ČT jako poslušná prodejná děvka tam nic nenatáčelo. Myslím, že tam byl pouze CNN Prima News.
Citovat
#3 jarka 2023-09-18 10:43
Děkuji, že jste na svůj web umístili průběh demonstrace, které se dle mapchakingu v 15.06h dne 16.9.2023 zúčastnilo 101.662 demonstrantů i vysílání Olívie Žižkové, občas jí též zhlédnu, mívá zajímavé postoje a názory, tak nějak vlastní. Demonstrace byla jistě potřebná, ale nesplnila co měla. Za prvé jak PRO, tak i SPD chce zůstat jak v NATO, tak EU, prý je chtějí reformovat. Opravdu oni chtějí reformovat, něco co se nedá? Navíc z vlastní zkušenosti vím, že na demonstrace nechodí jen příznivci těchto dvou stran. Lidé tam chodí pro své vlastní životní zkušenosti. Jenže se ukazuje, že to nestačí, je zapotřebí více aktivity, ale starší generaci jaksi ubývají síly a většina mladých se ještě neprobudila. Ukázkou je právě to video Olívie Žižkové, ten rozhovor s tím mladíkem zabaleným v ukrajinské vlajce. Vlastní názor či zkušenosti zřejmě nemá, jen vytrubuje, co četl či viděl v TV. Mladí se zřejmě vzpamatují až na bojišti, až jim kulka proletí nad hlavou, bohužel. Když Ne základnám uspořádají nějakou akci proti válce, kolem jdoucí mládež se dobře baví a přitom jim nedochází, že o ty staré, starší co demonstrují, jde až v řadách následných, až ti mladí již na světě nebudou, bohužel, pro svůj věk tu nebudou ani ti staří, má snad československý lid zaniknout? Co s tím budeme jako vlastenci dělat? Stále se budeme snažit jen získávat vliv té své pidistraničky, to se nedokážeme domluvit? Nejsme snad čechoslováci? To necháme ty Kalousky, aby se nám smáli?
Citovat
#2 P.A.Semi 2023-09-18 05:25
Nějak jsem to přehlédl a nebyl jsem tam...
Ale tou dobou jsem to slyšel až na Bořislavce, přes dva kopce asi pět kilometrů, byl asi i poznat hlas Rajchla a dav, co mu odpovídal...
Jak je nyní v Praze sucho, ten vzduch nějak lépe neze zvuk do dálky... (i Sparta v neděli byla slyšet a o něco hlasitěji než obvykle, a ovšem hlasitěji, než Václavák v sobotu, ale je blíž a jen přes údolí...)

πα½
Citovat
#1 Pepan 2023-09-17 11:36
Dokud demonstrující neodhodí rukavičky a nepoužijí boxserky nebo boxery, tak se nemůže v česku nic změnit.
Nota bene jak to vlastně bylo s tou celonárodní stávkou? To se jen opět chtěli zviditelnit tzv odboráři a jako ostatně od vzniku odborů nic. Tato organizace byla vždy propanská jen zneužívá blbců na zvýšení své životní úrovně,
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře