Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Otázka - Odpověď V.V. Pjakina ze dne 04.02.2019

  • otazka-odpoved-v-v-pjakina-ze-dne-04-02-2019

Japonsko pokračuje v provokáciach s Kurilmi. Je primárnym cieľom Japoncov príprava na Majdan v Rusku?

1.1. 02:20 Simodský traktat medzi Ruskom a Japonskom z roku 1855.

2. 07:23 Zmarenie výsadky na Hokkaido v roku 1945 - vina Vasilevského.

3. 18:27 Dejiny Ruska - výslednica troch síl: 1) biblického slobodomurárstva; 2) RPC; 3) miestnych znacharských klanov.

4. 20:26 Zatknutie senátora Arašukova.

5. 28:32 Putinovo vyjadrenie k odstupu od Zmluvy o raketách stredného a krátkeho doletu (INF).

6. 36:47 Prečo sa sám Trump angažuje pri zvrhávaní Madura, keď obaja sú kádre GP?

7. 43:12 Nápad na zmenu volebného práva: hlasovať môžu iba tí, ktorí zložia určitú skúšku.

8. 53:12 Balkánske udalosti, návšteva Putina v Srbsku.

9. 57:28 Ako sa šíria informácie a koľko generácii musí prejsť, než sa nazbiera dostatočný počet správne mysliacich ľudí?

10. 01:03:18 Znalosti a ich šírenie ako JEDINÝ spôsob na odvrátenie vojny. VEĽMI DÔRAZNÁ výzva na samoštúdium a čítanie kníh KSB a DVTR.

Fond konceptuálních technologií uvádí Analytický pořad Otázka-odpověď

Dobrý den Valeriji Viktoroviči.
Dobrý den 
...04.02.2019.

Zdravím naše vážené diváky, posluchače a kolegy ve studiu.

00:34

A náš pořád Otázka-odpověď zahájíme následující otázkou od Jurije Tokareva. Zdravím vás Valeriji Viktoroviči, dokonce i po jednání Abeho s Putinem Japonsko pokračuje se vzrůstající nestydatostí v prohlášeních o svých nárocích na Kurily. Mně se zdá, že takové chování nejde vysvětlit žádnými historickými okolnostmi a žádnou zradou Chruščova nebo někoho jiného. Podle mne je to všechno daleko jednodušší. Vytvářejíce svými prohlášeními směřovanými především k ruskému publiku dojem, že Putin už hodil Kurily přes palubu, Japonsko zcela banálně napomáhá tvorbě majdanových nálad v naší zemi. Kalkulace je to jednoduchá, svrhneme Putina, a potom se teprve otevře reálné okno možností vrátit si ostrovy i mnohé další.

Tento aspekt tu bezesporu figuruje, ale kam by došli bez zrady „elit“ a Chruščova?
Vždyť samotná možnost získat tyto ostrovy ve výsledku státního převratu uvnitř Ruska se odvíjí výslovně od zrady z chruščovských dob, kdy Chruščov zradil zájmy SSSR, Ruska. Právě díky tomu získali tu možnost ovlivňovat vnitřní ruské procesy prostřednictvím své vnější politické činnosti, kdy je vytvářen určitý dojem, že se někdo pokouší o něčem dohodnout, že někdo počítá se získáním těchto ostrovů, přičemž všechno je zcela jinak.

Mám na mysli, že Putin vedl s japonským premiérem zcela normální jednání a Japonsko to okamžitě pochopilo. Nejpozornější lidé, diváci našeho pořadu se okamžitě zeptali:

Jak je to možné? To Pjakin vůbec neví, že existuje Simodskij traktát z roku 1855?
Tak proč tvrdí, že ty ostrovy nikdy nenáležely Japonsku s výjimkou období od roku 1905 do roku 1945, kdy byly okupovány na základě výsledků rusko-japonské války?

Přece existuje Simodskij traktát, jehož druhý článek to vše popisuje. A Pjakin stejně stále tvrdí…“

Ano, já stejně jako dřív prohlašuji, že Japonsku tyto ostrovy nikdy nepatřily.

A co se týká toho Simodského traktátu? ...Jak bych o něm mohl nevědět?

Vždyť právě tento Simodskij traktát byl ideologickým základem samotné té teze o jakýchsi japonských severních územích, které Japonsko požaduje zpátky.
A navíc podle toho, co řekl Šinzó Abe, teď Japonsko tvrdí, že tyto ostrovy spadají pod japonskou suverenitu.

Jak to tedy do sebe zapadá?

No, o tom Simodském traktátu ještě budeme mluvit. Ta otázka japonských nároků na naše ostrovy není uzavřena. Jedná se o dlouhodobý problém a my nebudeme naší diplomacii podrážet nohy, tak jen s ohledem na ten Simodskij traktát dáme malou nápovědu.

Čím se vyznačují blížící se akce pořádané v rámci vznášení požadavků na ta severní území?

V Japonsku každoročně 7. února probíhají mítinky s požadavkem návratu těchto údajných severních území.
Opakuji, že ideologickým základem toho traktátu, tedy této akce, je Simodskij traktát, který byl podepsán 26. ledna 1855 podle starého kalendáře, což je podle nového 7. února. A k tomu se to tedy váže. Celý ten ideologický základ pro vyžadování severních území se opírá o tento Simodskij traktát.


A každý, kdo staví svou ideologii na tomto traktátu, spláče nad výdělkem, až se vše soustředí právě na tento Simodskij traktát a pro ruské vlastence to bude zajímavý objev, až se vše přímo soustředí na tento traktát.
Šinzó Abe není žádný hlupák a tohle je mu známo. Když se vrátil z Moskvy, tak 30. ledna ve své řeči mluvil o tom, že ty ostrovy spadají pod japonskou suverenitu.

Tak zaprvé řekl hloupost.
Suverenita nad čímkoliv je definována možností řídit to něco podle plné funkce řízení a Japonsko tam vůbec není přítomno.

Tak o čem se tu dá vůbec mluvit? ... O jaké plné funkci, o jaké suverenitě?
A co je nejdůležitější?

Ať to z něho páčili, jak chtěli, tak se Šinzó Abe vyhnul odpovědi a nepoužil terminologii…
Řekli mu:
„Prohlašte, že jde o odvěké japonské ostrovy.“
Kroutil se, lavíroval a neřekl to. Tak dobrá. Mohl přece poukázat na ten Simodskij traktát.

Je to tak?

Ale nepoukázal. ...A proč?

Protože ví, že by si svá slova musel zodpovědět. ...A co bylo dál?

Schvalovali hesla, která ponesou při tom mítinku za návrat severních území.

A jaké heslo tam chybí?

Že jde o nezákonnou okupaci. Což znamená, že mají v japonském vedení určité vědomosti, a tak se raději předem jistí, kdyby se začalo jednat o podstatě věci. Proto nebudeme předbíhat událostem, na ten Simodskij traktát ještě přijde řeč.

A znovu opakuji, že Japonsko nemá žádná práva nejen na Kurilské ostrovy, ale ani na ostrov Hokkaidó.

07:24

Další otázka je od Alexeje Anisimova. 
Možná to nebyl Malinovskij, kdo zmařil výsadek na Hokkaidó, ale spíš Vasilevskij?
O něm jsem alespoň nějaké informace dohledal, samozřejmě pouze na internetu, přímo v archivech jsem zatím nehledal. 
Kde bych se o tom mohl dočíst?

Na internetu je o tom v podstatě dost informací, ale kolega má správnou připomínku.
Já jsem se samozřejmě přeřekl, když jsem řekl, že to byl Malinovskij, kdo zmařil ten výsadek na Hokkaidó. 

Byl to samozřejmě Vasilevskij.
Malinovskij byl velitelem jednoho z frontů, toho Zabajkalského, takže on osobně ho v podstatě ani zmařit nemohl.


Jen si to představte, probíhá globální hra, probíhá přerozdělování vlivových zón světa. A teď si představte vysoce postavenou osobu, která velí celému frontu. Velitel frontu prostě nemůže zmařit takovou operaci, protože by si to okamžitě na místě vypil.
Zatímco velitel celé té operace takové páky již v ruce má. A tak bezesporu tam, kde při té operaci byla určována vzájemná součinnost…


Hned přišli s tím, že to byl Purkajev, kdo měl to Hokkaidó obsadit. Účastnily se toho všechny fronty. Jak Purkajevův Druhý dálněvýchodní, tak i Mereckovův první, stejně jako ten Zabajkalský front Malinovského. Všichni se toho účastnili, každý z nich měl svůj úkol, ale všechno to koordinoval Vasilevskij, a to nejzajímavější.
Hokkaidó je přece ostrov, takže bez Tichooceánské flotily se to nemohlo obejít a té velel Jumašev. Té přípravy operace na Hokkaidu se účastnil dokonce i lidový komisař námořnictva Kuzněcov, protože to vyžadovalo úsilí celého státu, jednalo se o velice důležitou operaci.

A pokud by ji někdo chtěl jen tak zmařit, tak by mu v tom okamžitě zabránili. Pokud by se některý z velitelů frontů pokusil něco v té situaci zašvindlovat, vyřídili by si to s ním přímo za pochodu. Zatímco velitel celé operace měl možnost prezentovat informace tak, aby nebyly využity.

V roce 1947, kdy byl Jumašev jmenován velitelem celého námořnictva SSSR, měl rozhovor se Stalinem a vrátili se i k tomu zmařenému výsadku na Hokkaidó.
A tehdy Jumašev Stalinovi řekl:
„Ano, podle toho plánu, který navrhoval Vasilevskij, ten výsadek na Hokkaidó nebyl možný. Já jsem ale tenkrát přišel s jiným návrhem a přednesl jsem ho na poradě, že tak, tak a tak by to šlo. V podstatě jsem byl připraven to hlásit i vám, ale Vasilevskij mi přímo rozkazem tyto informace zakázal někde prezentovat.“
A Stalin mu odpověděl: „Mohl jste mě tenkrát i přes zákaz vrchního velitele informovat.“
A on mu na to hned řekl, že ta hra byla příliš vysoká, že by ho to také mohlo stát krk.
Tím poukázal na spiknutí generálů.


Tak oč vlastně jde a co vedlo k mému přeřeknutí?

Ta věc se má tak, že bezprostředně na tu dálněvýchodní operaci, která se v některých zdrojích nazývá sovětsko-japonskou válkou, byli soustředěni velitelé s dost rozporuplnými životopisy. Můžete třeba namítnout, že životopis bez poskvrnky má málokdo, ale tady jsou dost specifické u všech.


Řekněme, že Purkajev ho měl dost problémový, ještě než byl jmenován velitelem Druhého dálněvýchodního frontu, je lepší si to prostudovat.
A teď k Malinovskému. Ten rozkaz použít zbraně při těch událostech v Novočerkassku v roce 1962 nemohl jít mimo něj. To je to, oč mi jde, že všichni ti lidé byli dost specifičtí. A Vasilevskij v roce 1988 přímo obvinil Stalina, že k té válce došlo jen kvůli tomu, že Hitler zaútočil na SSSR jen kvůli tomu, že Stalin provedl čistku velitelského sboru Rudé armády a trockistů.

V tomto ohledu se mi to honilo hlavou nejen s ohledem přímo na tu tehdejší minulost, že když je tehdy vybírali, tak už to dělali podle určitých příznaků a vědomím jejich spoluúčasti na určité globální politické operaci.


Jumašev byl v tomto ohledu neprověřený kádr a navíc ho nemohli vyměnit, protože už byl velitelem Tichooceánské flotily, a proto to také byl on, kdo fakticky prozradil informace, které umožňují mluvit o tom, že se jednalo o spiknutí generálů s cílem zmařit výsadek na Hokkaidó, za účelem dostat SSSR do o něco více závislého postavení ve vztahu k našim anglosaským „partnerům“ a takzvaným „spojencům“ ve 2. světové válce.

My jsme tedy fakticky sehráli roli opičky, která měla tahat horké kaštany z ohně pro svého páníčka. Porazili jsme japonskou armádu a veškeré politické dividendy se dostaly našim anglosaským „spojencům“.


A ta okupační zóna, která byla SSSR vyčleněna podle Jaltských a Postupimských dohod, nebyla dodržena, což ve výsledku značně poškodilo veškerou naši vnější politickou činnost a naši stabilitu ve světě.


To je to, co jsem pochopitelně měl na mysli. Samozřejmě jsem se s tím Malinovským spletl, protože v mých očích byl ukazatelem vlastností, které byly nutné k tomu, aby se ti lidé podíleli na tomto globálním aktu.

A co je důležité si v této věci ještě dát do souvislosti?

V roce 1947, kdy byl mimochodem i Jumašev jmenován velitelem námořnictva, došlo k odhalení spiknutí generálů proti Stalinovi, na jehož základě byly v roce 1950 zastřeleny méně významné figury, co neuměly držet jazyk za zuby jako generál Gordov, sesazený maršál Kulik...

Jeho životopis zrádce je velmi zajímavý, jaké napáchal škody, když velel Ústřední dělostřelecké správě.


To mimochodem velmi dobře popisuje Grabin v knize Zbraň vítězství.

A vůbec Kulikovo chování na začátku války, které mimochodem také vedlo k jeho degradaci z maršála na generálmajora. Potom mimochodem právě Žukov prosadil jeho povýšení na generálporučíka. A potom byl znovu degradován na generálmajora, protože neustále vystupoval proti linii Stalina a státu a podle své praktické činnosti nestačil ani na toho generálmajora.

Tak takové lidi zastřelili. Dále to spiknutí nepokračovalo. A proč?

V té době totiž Stalin studoval, jak mohlo dojít ke katastrofě v letech 1941 a 42, těch letních kampaní Wehrmachtu, fašistického Německa v letech 1941 a 42, které vedly k našemu ústupu. Pro nás to tehdy byla katastrofa a pro ně vítězné tažení. Takže probíhalo studium materiálů a to v podstatě znamenalo pro „maršály vítězství“…


Pro absolutní většinu z nich to znamenalo problém. To proto maršálové vystoupili proti Stalinovi, aby to nechal být. A Stalin ten odpor tenkrát prostě nedokázal zlomit. Proto ta věc, která slibovala, že bude mít závažné důsledky, kdy by se mnohé osvětlilo i s ohledem na „maršála vítězství“ Žukova, byla smetena ze stolu odsouzením méně významných figur, jako byl generál Gordov a Kulik, bývalý maršál.

A proč to všechno vykládám?

Kvůli kvalitě generálského sboru, a že pro provedení té operace na Dálném východě vybírali z lidí schopných právě k takovému politickému kompromisu, k takovému politickému kroku, který v budoucnu poškodí stát, jak to dnes vidíme.
Rokossovského tam přece neposlali, a jak ten by si s japonskými militaristy dokázal poradit. Jenže všichni dobře věděli, že Rokossovskij a Stalin tvoří jeden celek, že pro ně je na prvním místě SSSR/Rusko, a že zájmy Ruska/SSSR hájí nekompromisně. Proto jsem také minule zmínil toho Malinovského.

Co bych k tomu ještě řekl?

Že se někdy přeřeknu. Ale jak kolega správně podotknul, tak při hodnocení toho procesu bylo hned vidět, že jsem se jen přeřeknul, že nešlo o zásadní faktologickou chybu, a že to šlo odhalit na základě základních znalostí a to z jednoho jednoduchého důvodu, znovu opakuji, že nebylo možné považovat Malinovského, maršála, který nevelel celé operaci, jen jednomu z frontů, za někoho, kdo měl možnost zmařit ten výsadek.
- A navíc Malinovskij a Vasilevskij znějí podobně.

18:28

Další otázka je od Alexandra Kuksy. V pořadu ze dne 28.01.2019 Valerij Viktorovič popsal rozdělení ruských „elit“ do dvou kategorií, na ty, které jsou pro Rusko a ty, které jsou proti němu. Ve sborníku materiálů autorského kolektivu vnitřního prediktoru z roku 2011 pod názvem Konceptuální moc na Rusi, je možné se dočíst:
„V našem pojetí dějin Ruska vše, co se v nich děje, probíhá jako výslednice úsilí biblického (západního, celosvětového) zednářstva, vnitřních malých řádečků v Ruské pravoslavné církvi (bratrstev) a místních znacharských klanů, jejichž rodové linie sahají až do předkřesťanského pohanského starověku. Ruské tajné služby jsou pouze takovou rukavičkou, za kterou se skrývá tato trojice a k ní přidružená nepokrytě chamtivá bezideová mafie ze silových struktur“.
Valeriji Viktoroviči, jak byste porovnal tuto klasifikaci s tou vaší?

A kde je zde rozpor?  Kde je problém?

Metodologické principy formování klanově-korporativních struktur nejsou v rozporu s tím, že existuje množství těchto skupin zformovaných na základě principu popsaného v práci vnitřního prediktoru SSSR, které se teď na základě svých taktických zájmů rozhodují, kdy se dokážou nejlépe prosadit:
zda na základě existence Ruska, nebo na základě jeho likvidace.

Kde je zde rozpor?  Dále už si to můžete domyslet sami.
Jednou věcí je princip formování klanově-korporativních skupin, kterých je velké množství pro řešení různých úkolů, a
druhou věcí řešení taktických a strategických úkolů a lokalizace těchto klanově-korporativních skupin.

20:27

Další otázka je od Převalského. Zdravím vás Valeriji Viktoroviči i kolegy ve studiu! 
Je možné považovat dnešní zatčení R. Arašukova přímo v Radě federace a později i jeho otce v jedné z kanceláří Gazpromu za signál Medvěděvově vládě o změně pravidel hry?
Podle mého byla reakce vypovídající dnes na přímém přenosu ze zasedání vlády, kde byl vidět pobledlý Medvěděv i Siluanov. Nějak mi to hned připomnělo vzpomínky Konstantina Simonova z říjnového pléna ÚV Všeruské komunistické strany bolševiků z roku 1952, jak po Stalinově usvědčujícím projevu v prezídiu vypadali Molotov a Mikojan, cituji:
„Tváře Molotova i Mikojana byly bledé a strnulé.“

Ne, nejedná se o žádnou změnu pravidel hry. Mluvil jsem o tom nejednou, že pokud všichni ti, kteří pracují pro zájmy americké státní elity, všichni ti podpindosníci v Rusku, teď nepřijdou k rozumu a nepřehodnotí své chování a nebudou pracovat v souladu s korekcí zavedenou globálním prediktorem, tak si to budou muset zodpovědět, a že je likvidovat nebude Putin, že to udělá globální prediktor, že to z této strany přijde ten trestající meč.


Neboť svými malichernými záležitostmi zasahují do otázek s významem globální úrovně které se týkají budoucnosti civilizace na planetě Zemi. A že oni si sami vyřeší problémy s těmito lidmi.
Už nejednou jsem říkal, že generální prokuratura, a to obecně v každém státě světa, je nástrojem pro uplatňování řízení globálního prediktoru, nadnárodním nástrojem. Jen si to vezměte.

Kde nic tu nic a najednou si jen tak prostě přišel jeden z Vyšetřovacího výboru, řekl své a hotovo. Ale Čajka z generální prokuratury také přišel a jen tam tak postál. Předvedl tak, odkud byl ten útok veden a komu je určen. Všichni, komu je to určeno, by tomu měli porozumět:
„Vy svou prací pro zájmy americké státní elity zasahujete do okruhu otázek, které ohrožují sám život na planetě Zemi, proto vás budeme ničit.“

A kdo je to ten Arašukov?

Je to absolutní nula. Je to v plném slova smyslu tupá ovce. Takových tupých ovcí globální prediktor i americká státní elita v Rusku angažovaly hodně.
Jsou to lidé, kteří mají plnit určitou řídící roli, a potom jsou předhozeni davu.

V případě, že elita vleze někam, kam nemá, toho beránka předhodí davu, aby celá ta klanově-korporativní skupina přežila, když udělá chybu. A ty ovce si myslí, že chytily štěstí za pačesy, že nad ně není, protože dostávají peníze. Jenže jejich prostřednictvím se řeší úkoly v řízení.

Přes Arašukovy byla řešena otázka vyvolání národnostních nepokojů na Kavkazu.

Jen se podívejte, kdy nastal čas na ten úkol. Když v The Hill, v novinách pro kongresmany USA vyšel článek, sice velice hloupý bez porozumění řízení, ale pokládající si zásadní otázku, který se jmenoval Řízení rozpadu Ruska, kde bylo řečeno, že Rusko má Achillovu patu a tou je jeho národní uspořádání, jeho národnostní regiony:
„A právě tam tuto otázku, tedy přesněji, tam ten bordel vyvoláme a tím Rusko rozvrátíme.“

A teď se podívejte, jak vytrvale buší do jedné klanově-korporativní skupiny, zatím ji jmenovat nebudeme, ale všichni, kteří vědí, kdo stojí za Mamajevem a Kokorinem a stejně tak za Arašukovem... Tak ti si našlápli úplně špatně. Celá ta skupina teď jde špatným směrem, takže se s nimi vypořádají tak, že jim bude velice ouvej.
Všichni ti podpindosníci, kteří se angažují ve spiknutí proti Putinovi s cílem provedení státního převratu a rozpoutání občanské války, budou zničeni těmi, o kterých si teď myslí, že jim oddaně slouží.


Znovu opakuji, že ty nástroje byly vybírány ze samého dna, ty nejtupější.

Speciálně jim dělali reklamu, že jsou to rození hospodáři, že ti studovat nic nemusí a přesto mají moře peněz a velkou moc. Tohle všechno jim poskytovali pro realizaci jednoduchého úkolu, aby se stali frontmany, tou vývěskou a kdyby něco, aby je bylo možné obětovat. Nikdo neměl v úmyslu je něčemu učit, jednoduše je vydržovali s vnější vývěskou, jací jsou úspěšní a podnikaví, aby se na ně lidé orientovali a stali se z nich ti organizátoři realizující cizí řídící úkol.

Přitom oni sami o ničem nerozhodovali, byli pouze nástroji. Jen si přečtěte jejich životopisy. Vystrčili je na výsluní, aby je potom mohli spálit v ohni sociálních kataklyzmat. Nikdo neplánoval z nich učinit někoho významného, měli sloužit čistě pro tento účel, aby se v případě potíží dali obětovat a tak se teď také stalo.
Ale to vůbec neznamená, že nepřijde GP, generální prokuratura nebo globální prediktor, že si nepřijdou pro ty, komu tito Arašukové sloužili a pro další, jako například v Rosgeologii.

Přijdou si pro všechny, protože ještě jednou opakuji, ve věci ohrožení života na planetě Zemi nikdo riskovat nebude.

A jestli se Siluanov s Medvěděvem nevzpamatují, tak si přijdou i pro ně a to tvrdě. A skutečnost, že přišli do státního orgánu, měla ukázat všem, kteří řídí procesy, čím jsou oni sami ve vztahu k těmto procesům a subjektům řízení. Proto se také všem senátorům, dokud se nevyjasnilo, pro koho přišli, roztřásla kolena, protože se mění systém řízení.


Oni byli vyzdvihnuti do senátu za toho systému řízení Ruska, který se teď mění, proto si také přijdou pro každého, kdo neporozumí tomu, že se musí začít chovat jinak, že musí přestat být podpindosníky a rozběhnout se udělat pukrlátko před Putinem, protože Putin ví, s kým vede dialog a tato čeládka to neví.
Navíc, už nejednou jsem říkal, že to Fjodorovovo Národně-osvobozenecké hnutí bylo vytvořeno za účelem hledání dialogu se subjektem globálního řízení. Hloupě ho hledají, nedokáží se s ním spojit, protože tyhle věci nechápou, nerozumí jim, ale konzultovat se s námi odmítají. To je ale jejich problém.

28:32

Další otázka je od Michaila Korčemacha. V průběhu setkání s ministrem zahraničí a obrany Sergejem Lavrovem a Sergejem Šojgu prezident Vladimir Putin vyhlásil, že Rusko odstupuje od Smlouvy o raketách středního a krátkého doletu.
„Počkáme, dokud naši partneři nedozrají k tomu, aby s námi vedli rovnoprávný a obsažný dialog o tomto tématu velice důležitém jak pro nás, tak také pro naše partnery i celý svět“, prohlásil prezident.
A tisková služba ministerstva obrany okamžitě zveřejnila materiály dokazující, že administrativa USA se rozhodla odstoupit od této smlouvy několik let před tím, než přednesla na veřejnosti svá neprokázaná obvinění Ruska o narušení této smlouvy. 

Je to tedy tak, že naši již dávno znali plány USA a jen je prostě nechávali hlouběji uváznout ve svém lhaní?

Ne, ta otázka se opět dotýká našich „elit“. Dnes se náš rozhovor točí pořád okolo „elit“, o kvalitě „elit“ za Stalina, stejně jako o kvalitě „elit“ za Brežněva nebo dnes. O současné kvalitě „elit“ jsme se zmiňovali v souvislosti se senátory. Vy jste necitovali Putina úplně.
Vždyť předtím, než řekl, že počkáme, než naši partneři dozrají, ještě řekl:

„Prosím oba úřady, aby napříště neiniciovaly žádná jednání.“ To je to, co řekl.

Vždyť proč se svět prostě zběsilou rychlostí blíží k jaderné katastrofě, k válečné katastrofě?

Protože USA jsou přesvědčeny, že podpindosníci v našem státě, u nás v Rusku udělají všechno možné pro to, aby se žádná odveta nekonala, a nic nevylétlo do USA ani do Evropy, že tady ti podpindosníci raději zdechnou ve jménu zájmů USA, ale žádnou odvetu nepřipustí.
Oni jsou si tím jisti a toto jejich přesvědčení se zakládá na tom, že existuje generální linie ruského státu, kterou prosazuje náš prezident, gosudar, a že existuje linie elit, které se s nadšením účastní plánu americké státní elity na provedení státního převratu a rozpoutání občanské války v Rusku.

Příkladem jsou ti Arašukovi. Oni si neuvědomují, že pro ty Arašukovy si přišli stejní lidé, kteří teď válcují americkou státní elitu v USA, kteří v tom pomáhají Trumpovi. To jsou přibližně stejné procesy, když si přijdou pro Arašukova nebo pro Trumpovy protivníky, kde se v mocenských strukturách zbavují jednoho po druhém.
Jedná se o jeden a ten samý proces. Jenže u nás vyřadili ubohého pěšáka, spotřební materiál, a o trochu vyšší figurka, ten podpindosník, který ty Arašukovy zaměstnal jako ty tupé ovce, ještě běhá po svobodě. Ale už se k němu těsně přiblížili a naznačili mu: „Jsi další na řadě!“
Takže když americká státní elita, která plánovala…


A jde o staré plány vypracované ještě proti SSSR.

Protože přestože vkládali své naděje do přestavby v SSSR, že sovětskou moc ve státě bude možné v důsledku vnitřní zrady zničit, a že se tak Rusko zhroutí a bude rozčleněno, tak americká státní elita, globalisté i další státy světa, nejen USA, ale i státy západního světa, se připravovali na reálnou válku proti SSSR.


A ta příprava tu pořád ještě je. Na základě této dávné připravenosti teď staví přípravu této války. Tu válku potřebují ze dvou důvodů. Když si podpindosníci myslí, že oni to přežijí, ten všeničící bleskový útok, tak se pletou.
Ještě jednou opakuji, že jsou potřební jen kvůli jedné věci, aby zablokovali odvetný útok. V Rusku má být všechno zlikvidováno, včetně těch zrádců.

A proč také musí zemřít?

Protože dokud jsou tady, tak stát ten útok nečeká a oni musí být upřímně přesvědčeni, že teď k útoku nedojde. Kdyby jim USA jen něco málo naznačily o plánovaném útoku, tak okamžitě zmizí na těch svých byznys letadlech. A potom by na Rusko zaútočit nemohli, protože by následoval odvetný útok, vždyť ten nástroj, který mu má zabránit by tu už přece nebyl.

Proto jsou všichni odsouzeni k záhubě tady. A oni díky své touze dohodnout se a zaprodat nás chytračí a stále hledají nějaké mezirezortní kontakty. Roskosmos:
„Jak budeme provádět výzkum vesmíru, pokud v tom nebudeme zároveň napomáhat Američanům?
Ano, oni nejsou k ničemu, nedokázali vyvinout motory ani lunochody, marsochody, všechno jsme jim to předali.
Ale jak budeme dál zkoumat vesmír, když za svůj účet nebudeme pozvedávat jejich autoritu!“

Vždyť všechny ovce ve světě si myslí, že marsochod je americký vynález.
„Elity“ stojící v čele různých úřadů nacházejí možnosti jak manévrovat a nacházet kontakt. A takoví lidé existují i na ministerstvu zahraničí a ministerstvu obrany, což jsou klíčová ministerstva pro zajištění bezpečnosti státu a pro zajištění možnosti uplatňovat státní politiku ve světě.

Pokud tyto dvě ministerstva přeruší veškeré kontakty, jakoukoliv iniciaci jednání s těmi, kteří ohrožují budoucnost Ruska, tak zcela vynulují snahy všech ostatních ministerstev a úřadů, které dál budou dělat pukrle před Američany.
To bude konec, bez těchto dvou ministerstev absolutně ztratí svou užitečnost.

Putin tedy fakticky zakázal tuto činnost, která dává naději americké státní elitě, že bude moci zaútočit, zlikvidovat Rusko a jeho obyvatelstvo a sama tuto budoucí válku přežít.

Putin už je varoval:
„Nezkoušejte to. My samozřejmě zemřeme, ale dostaneme se do ráje a vy prostě zdechnete.“
A jim se zdechnout nechce, proto potřebují vést taková jednání. Dokud tato jednání z iniciativy ministerstva zahraničí i obrany probíhala, tak se při nich mohli dohodnout i na něčem jiném. Jakmile tato jednání nebudou, o tuto možnost přijdou.


Americká státní elita nebude moci v Rusku dál lovit a ze strany podpindosníků se bude jednat o vlastizradu. To je oč tu jde. To byl ten hlavní Putinův vzkaz.
Už se nehodláme domlouvat, nic iniciovat nebudeme a nebudeme tak svým jednáním zvyšovat nebezpečí globální jaderné války, ve které zahyne celé lidstvo.


Na jedné straně Putin zakázal separátní jednání těchto úřadů a na druhé straně si globalisté přijdou pro ty, kteří plánují státní převrat v Rusku.
Vše probíhá normálně.

36:47

Další otázka je od K. Artura a dalších 61 lidí. 
Proč se Trump sám angažuje při svrhávání Madura?
Vždyť oba pracují pro zájmy globálního prediktoru?
Chápu to správně, že jde o scénář, při kterém Trump záměrně diskredituje USA před celým světem, když svržení zákonné vlády jiného státu vyvedl do tak otevřeného režimu, aby se to prostě nedalo přehlédnout?

A Venezuela to musí ustát a ukázat tak celému světu, že dominance USA skončila.
Navíc zpočátku to Madurovo svržení organizovala státní elita, která měla samozřejmě jiné cíle, takže Trump se do toho vmísil a vše přeformátoval podle svých zájmů?

Trump tím nesleduje své ale celosvětové zájmy, protože víceméně pokojné a co nejméně krvavé přeformátování USA a nepřipuštění světové jaderné války je v zájmu všech obyvatel planety Země. Státní elita USA nechápe, že svou vnější politikou zasahuje do té globální. A už vůbec nechápe vzájemné vazby řídících procesů, přestože to zní podivně, je tomu tak. Jejich obecná vzdělanostní úroveň, mám na mysli obecnou vzdělanostní úroveň americké elity, amerického establishmentu už není pro lidi žádným tajemstvím.


Všechno to začalo Jen Psaki, když jsem tu dívku bránil a říkal:
„Lidi, vždyť ona je úplně stejná jako všichni ostatní Američané. Není to tak, že by právě ona byla tak hloupá. Jmenovali ji proto, že její úroveň znalostí a intelektu je stejná jako u všech ostatních státních úředníků, kteří tam přicházejí pracovat.“
Teď to všichni jen lépe vidí. A protože je ta jejich vzdělanostní úroveň jaká je, tak nechápou globální následky svého jednání.


Oni chtějí světovou válku, která by vynulovala všechny dluhy USA, a které by se USA v klidu za oceánem zase vyhnuly.
Po ní by přišly a opět všem vnucovaly svou vůli, jako to udělaly po 1. i 2. světové válce, které byly dvěma etapami jedné světové války, která proběhla ve 20. století.

Americká státní elita udělala mnohé pro to, aby přeformátovala Latinskou Ameriku podle sebe, když bojovala proti BRICS i proti dalším procesům, které odstřihávají USA. Dosáhla také změny vedení v mnohých latinskoamerických zemích a přivedla tyto státy ke společnému jmenovateli, kterým se staly USA, což se projevilo jednáním Organizace amerických států proti Venezuele, proti jejímu prezidentovi Madurovi.


Úkolem americké státní elity není zapojit se do války ve Venezuele, na to nemají síly, protože ty co mají, jsou rozstrkány po celém světě. Všude už pociťují nedostatek svých ozbrojených sil. Úkolem americké státní elity je vést ty události ve Venezuele stejným směrem, jako to probíhá v Jemenu, kde koalice v čele se Saúdskou Arábií bojuje proti Jemenu.


To je úkol, který řeší americká státní elita ve vztahu k Venezuele, aby všechny latinskoamerické státy zabředly do války proti Venezuele. Potom by mohla řídit tento region, odebírat si zdarma energetické nosiče a vůbec tam hospodařit tak, jak si zvykla v polovině 20. století, v té Latinské Americe.


Trumpovým úkolem je nepřipustit tento scénář, protože by mohl vést k celosvětové katastrofě.
Americká státní elita si neuvědomuje, že jakmile převrhne tuto dominovou kostku, bude následovat řetězová reakce ve všech státech, ve všech národech na všech kontinentech a udržet potom mír na planetě Zemi bude neuvěřitelně těžké.


Zatímco dojde-li ke státnímu převratu v Rusku, nebude svět vůbec možné zachránit před katastrofou, proto jsou v této věci jakékoliv kompromisy nepřijatelné.

Státní převrat v Rusku je nutné prostě odvrátit, protože na tom závisí život civilizace na planetě Zemi.


A když se tímto způsobem rozeběhnou procesy v Latinské Americe, půjde to sice ještě odvrátit, ale bude to mimořádně těžké, velice těžké.
Trumpovým úkolem je být pojistným ventilem, kdy je ten přetlak, který v Latinské Americe vytvořila státní elita, jednoduše naprázdno upustí pojistným ventilem. Tohle dělá Trump a to takovým způsobem, že státní elitě dává najevo:
„Pánové podívejte se. Takto to půjde? Nepůjde. A takto? Tak také ne.“
Jednoduše jim ukazuje:
„Pánové, vy jste se pustili do realizace úkolu, na který nemáte a v důsledku tohoto vašeho jednání se v první řadě zhroutí USA.“
Proto se také postavil do čela toho procesu a navíc je hlavou státu, takže ani jinak jednat nemohl. Kdyby tento proces s významem na globální úrovni nechal být, tak by zcela přišel o řízení uvnitř státu a to by byl konec, proto musel zasáhnout.

43:13

Další otázka je od Edelweise.
Valeriji Viktoroviči a jaký zastáváte postoj k ideji selektivního volebního práva?
Aby mohli hlasovat pouze ti, kteří by složili určitou zkoušku z politických dějin, zeměpisu atd. jako například z pravidel silničního provozu kvůli získání řidičského průkazu. Stát přece není kus železa na kolečkách, tady jde o osudy miliónů ruských lidí. Vždyť je to hrozné, že hloupý alkoholik má stejné právo jako lidi, kteří alespoň trochu rozumí politické kuchyni. Pak to dopadá tak, že ten kdo je nejčastěji v televizi, se také dostane k moci.

Tak to není. Proces řízení probíhá zcela jiným způsobem.

A já se tedy zeptám, tak dobře, prý zkouška. Když se naučíme zeměpis, když se naučíme fyziku, matematiku a další, budeme potom díky tomu chápat procesy řízení nebo ne?

Právě jsme mluvili o americké státní elitě a procesech řízení ve vztahu k Venezuele. Celý tento pořad mluvíme o tom, jak „elity“ úmyslně znehodnocovaly celé procesy řízení.

Cožpak se „maršálové vítězství“ špatně vyznali ve svém oboru?
Bojovali snad špatně?

Japonsko převálcovali raz dva, ale tu klíčovou věc s obsazením Hokkaida zmařili kvůli svým politickým zájmům. Takže abyste zavedl nějakou zkoušku, musíte vědět, z jakého to bude oboru.

Co znamenají volby?

Volby jsou volbou člověka, který bude potom realizovat proces řízení. O procesech řízení, o tom, jak jsou realizovány procesy řízení složitými sociálními supersystémy, nic neví absolutní většina lidí v celém řídícím sboru na planetě Zemi.


Americká státní elita ve své většině nezná dokonce ani ten zeměpis a dějepis, přitom je nástrojem řízení. USA jsou v daném řídicím systému už více než 20 let jediným hegemonem na planetě Zemi a vůbec jim v tom nepřekáží nízká úroveň vzdělání v USA. Takže v tom to není.

A abyste někoho prohlásili za nezpůsobilého a zbavili ho tak volebního práva, na jakém to uděláte základě?

Ještě je nutné se také podívat, proč se ten člověk opíjí.

Jaký sociální systém zajistil, že se z něho stal opilec?
Přece se jako alkoholik nenarodil?

Vždyť dítě… Všechny děti se rodí talentované. To až potom sociální prostředí z jedněch udělá zločince, z druhých alkoholiky a ze třetích normální lidi.


Všechno závisí jen na tom, jaké písničky a pohádky to dítě poslouchalo a s kým se stýkalo. Na to má vliv velmi mnoho faktorů. A mluvit o tom, že když se někdo opíjí a já ne, tak jsem něco víc…Hitler nepil, nekouřil a byl vegetarián.
To nejsou ty správné parametry, vůbec ne. Musíte vědět, jak jsou řízeny složité sociální supersystémy. Jak je jejich řízení realizováno. A z tohoto ano, z toho by vstupní zkoušky bylo potřeba skládat. Jenže je nutné to lidi začít učit už ve škole, učit je Dostatečně všeobecnou teorii řízení, Koncepci sociální bezpečnosti.


Jenže tomu se brání všechny „elity“, které samy nevědí, jak jsou složité sociální supersystémy řízeny, jak vzájemně spolupracují klanově-korporativní skupiny, a jak je možné je vodit za nos a likvidovat tak celé státy a národy.
A hlavně nechtějí, aby to znali lidé. Proto je záchrana tonoucích v rukou samotných tonoucích. Nezbývá, než abyste se všechny ty nové znalosti učili sami. A zase k té zkoušce.

To znamená a priori přiznat, že stávající řídicí sbor sám je způsobilý?!
Ten, který přivedl stát do takového katastrofálního stavu?
Že je tedy natolik způsobilý, že mu svěříte roli zkoušejícího?

Napřed je nutné předělat celý vzdělávací systém a vychovávat lidi na základě nových znalostí, předávat jim metodologii poznání, a až potom můžete lidi zkoušet ze znalostí. To je ovšem otázka budoucnosti, jak vůbec bude zorganizováno řízení společnosti.

Nicméně ta skutečnost, že je nutné mít znalosti o řízení složitých sociálních supersystémů, je teď aktuální pro všechny lidi. Už teď je nutné mít ty znalosti. A ten člověk se sice ze špatného konce, ale přitom správně dostal k tomu, tedy přesněji dospěl ke správnému problému.
Vždyť když volíme, tak to musíme dělat s porozuměním. Když vám dají řidičský průkaz, musíte umět řídit auto, znát značky a pravidla silničního provozu, to nám připadá normální.

A na základě čeho se máme rozhodovat ve volbách?
Na základě jednoduchých znalostí zeměpisu?

Člověk může skvěle znát zeměpis a přitom absolutně nerozumět procesům řízení, takže s největší pravděpodobností zvolí přesně toho, koho mu ukážou v televizi, protože jinak nic nechápe.

Já vídávám na jedné té politické show… Je opravdu zábavné poslouchat některé ty analytiky. Chodí tam jedna taková paní, představitelka Atlantické rady, a když ta promluví, tak slyšíte jen ohlušující prázdnotu! Ona pronáší dobře znějící fráze, dobře znějící slova, jejichž smysl absolutně nechápe. Zamýšlí se nad problémy, kterým absolutně nerozumí, ale jinak mluví velmi pěkně.
A takových analytiků v televizi uvidíte…


Proto je napřed nutné lidem poskytnout znalosti, a až potom uvažovat o nějakých zkouškách. A zbavovat někoho volebního práva a rozhodovat o tom, kdo je a kdo není plnohodnotný, není správné. Pouze za asociální provinění, nesvéprávnost může následovat zbavení volebního práva. Také u nás na elitních školách nadávají lidem hájícím svou vlast „vatniky/vaťáci“. Ano, já chápu.

Jak to vysvětlit „elitě“?
Není lepší s tím jít za „elitou“ a všechno jí vysvětlit?

Elitu“ nic z toho nezajímá. Oni už se ve své klanově-korporativní skupině uplatnili, a když k nim přijde někdo cizí a řekne jim: „Proboha, podívejte se, kdo to sedí ve vaší personální kanceláři…“,

tak je to rozčiluje.


Zformovala se tu určitá „elitní“ skupina, kterou nic z toho nezajímá. Ať už za nimi přijdete s čímkoliv, oni vás poslouchat nebudou, protože se to jejich života nedotýká. Oni žijí v paralelním světě.

A kdy se to jejich života dotkne?

Jako v případě Arašukova, až si pro ně přijdou. Je zbytečné… Je takové přísloví, házet perly sviním. To je prakticky to samé. Je zbytečné za někým chodit s nějakým vysvětlováním. Člověku je třeba dávat pouze takové znalosti, jaké bude chtít sám přijmout. Stačí mu ukázat ten zdroj vody, až dostane žízeň, tak se sám přijde napít.


Jestliže žízeň nedostane, nic z toho nebude. Na to, aby dovedl koně k napajedlu, stačí jeden člověk, ale ani čtyřicet ho nedonutí, aby se napil. Pouze životní podmínky určitých sociálních vrstev určují, kdo znalosti potřebuje a kdo se obejde bez nich.

Kde všichni ti „elitáři“ tráví svůj volný čas?  V elitních nočních klubech.

Oni se o studium nezajímají: „A co, že mám jen šest tříd základky, stejně budu senátorem.“ Protože ten systém je takový.

A jak ten systém změníme?

Ti, které teď prostředí utlačuje, si sami musí osvojovat znalosti o řízení složitých sociálních supersystémů a svým jednáním vytvářet takové masové statistiky, které budou tento systém, kde nejsou potřebné znalosti o řízení společnosti, vykořeňovat.

53:13

Další otázka je od Zornana Mariče a dalších padesáti lidí. 
Vážený příteli Pjakine, nemohl byste okomentovat balkánské události ve vztahu k Srbsku a vůbec k celému Balkánu?
Jedná se třeba o Putinovu návštěvu Bělehradu a návrh srbského prezidenta, aby Kosovo bylo vráceno k jednacímu stolu Rady bezpečnosti OSN za účasti Ruska. Status quo separatistického vedení Albánců podmíněný podporou USA každým dnem přibližuje vznik reálného konfliktu mezi Srby a Albánci. Navíc se Srbsko právě asi nachází v nelehké etapě obnovy své koncepce řízení a má potíže s kádrovou základnou. Pro mě je těžké odhadnout, jak se ta situace tady bude dál rozvíjet. Velmi děkuji.

Situace se rozvíjí jen v jednom směru. 
Americká státní elita potřebuje vyvolat světovou válku a v tomto rámci také jedná.
Ona potřebuje za každou cenu zapálit Evropu, zatáhnout ji do války.


A jedním ze slabých článků, kde by se ta válka dala spustit, je speciálně vytvořená situace v podobě experimentu destrukce tradiční Evropy prováděného v reálných podmínkách, kterým je ta albánská enkláva - Kosovo v Srbsku.


Srbsko je historickým státem. Navíc je Srbsko jádrem historického státu Jugoslávie, který bude obnoven.
Všechny ty srbské části, které se teď nazývají jinak s ohledem na náboženský princip nebo nějaký jiný, to teď nebudu probírat, jsou stejně historicky odsouzeny stát se jedním státem, až překonají tu nemoc.
Úkolem teď je nepřipustit realizaci provokace, která by vedla k rozpoutání nové balkánské války, jež by měla sehrát roli ohniska, od kterého by se začala hroutit celá stará Evropa.

Teď jsou uvolňovány velké počty bojovníků ISIL, USA nemá kam přesunout svou nepravidelnou armádu. V Afghánistánu jim ta situace moc nepřeje a už jsou opět nuceni bránit svůj velicí ISILovský sbor, tentokrát před Tálibánem.

V Afghánistánu kvůli tomu proběhla americká speciální vojenská operace, kdy američtí specnazovci vysvobozovali od Tálibánu svůj velitelský sbor ISIL, který Tálibán zajal.

Jejich úkolem je teď všechnu tu havěť, pakáž, kterou nabírali do ISIL a Al-Káidy, kterou soustřeďovali pod těmito vývěskami, protože ve skutečnosti se jedná o nepravidelnou armádu USA...
Tuto havěť posbírali po celém světě, jde o lidi, co sní jen o tom, aby mohli loupit, znásilňovat a zabíjet, kteří dříve byli soustředěni v Sýrii, 
a kam teď potřebují přesunout jejich jádro?

Samozřejmě k jejich muslimským bratrům Albáncům, sem do Kosova. Odtud podpálíme Jugoslávii a dál už se to rozhoří samo.


Teď by se všichni měli semknout okolo Srbska, jak Chorvatsko, tak i Makedonie, Bosna…
Všichni se musí spojit okolo Srbska a nepřipustit rozpoutání této války na základě provokace, nereagovat na provokaci, přetrpět ji a nepřijít díky tomu o svou kulturní národní identitu, jejíž ztráta také může znamenat pro daný národ úplnou zkázu.
A že Srbsko i za takových podmínek bojovalo za svůj národní stát je ukazatelem toho, že Srbsko a budoucí srbský stát Jugoslávie budou existovat.

57:29

A pro dnešek poslední otázka od Antona. Zdravím vás, Valeriji Viktoroviči! V pořadu ze dne 05.01.2019 jste řekl přibližně následující: 
„Elity“ SSSR i „elity“ Ruska se snažily stát podřídit Západu a bránit se tomu dá pouze opírajíce se o národní iniciativu a kvůli tomu je třeba šířit informace o Koncepci a DVTŘ.
Mám otázku, vlna informací nevyhnutelně musí začít slábnout jako každý kmitavý proces a pak vznikne jmenovitý předěl mezi těmi, koho ještě alespoň trochu ty informace zajímají a těmi, které už nezajímají vůbec.

Kolik musí uběhnout času a vyměnit se pokolení, než se nasbírá kritický počet správně myslících lidí se zohledněním protiakcí GP na všech prioritách?
Možná by bylo nejlepší šířit tyto informace v první řadě mezi řídícími pracovníky?

Právě před chvilkou jsme o tom mluvili. V první řadě ta věc nespočívá v šíření, ale v osvojování si těchto teoretických informací o řízení složitých sociálních supersystémů ve světě. Každý člověk… Zatímco dříve, aby se člověk stal občanem, stačilo umět číst, psát a počítat, tak teď už to nestačí. Dnes musí každý člověk znát nezávisle na tom, zda je řidič nebo chodec pravidla silničního provozu. Stejně tak život nutí každého člověka naučit se, jak jsou řízeny složité sociální supersystémy, aby prostřednictvím těchto znalostí dokázal ubránit zájmy své i své rodiny.

S těmito znalostmi člověk začíná žít tvůrčím způsobem, a když si takto osvojí metodologii získávání nových znalostí, tak se z něj místo retranslátoru stává generátor nových znalostí, a potom ty znalosti nikdy nezeslábnou.
Funguje to na principu, zda je žák nádobou, kterou je zapotřebí naplnit, nebo pochodní, kterou je zapotřebí zapálit.


Nádobu naplníte a tím to končí. A třebaže by další nové znalosti přicházely, ten člověk už je dál přijímat nebude a odtud to slábnutí zájmu o ně.
Zatímco když člověk žije jako pochodeň, tak ta žije, dokud hoří. Člověk musí celý život hořet, celý život být aktivním.


Celý život musí mít možnost opatřovat si nové znalosti, tedy umět používat metodologii. A úkolem šíření informací je poskytovat lidem možnost dostat se k těmto informacím. Ale znovu opakuji, že stačí jeden člověk, aby dovedl koně k napajedlu, ale ani čtyřicet ho nepřinutí se z něj napít.
Proto v první řadě nesmíte jiné nutit, přemlouvat, zabývat se nějakými píár technologiemi a podobně, ale vy sami si ty nové znalosti musíte osvojit a stát se zdrojem těchto nových znalostí pro sebe, pro svou rodinu, pro své okolí.


A v míře toho, jak se lidé stávají takovými zdroji nových znalostí, ta rezonance nikdy nezeslábne, to kmitání se neztratí, bude jen stále sílit a sílit, dokud nepokryje celý svět a nepřejde to všechno do harmonie.
Takto je třeba jednat. A pokusy zavádět to přes řídící „elitu“ s cílem snižování míry krvavosti nadcházejících událostí jsme podnikali, tou cestou jsme šli. „Elita“ a konkrétně řídící „elita“ o tyto znalosti nestojí. Jim vyhovuje parazitovat na lidech, na rozprodeji svého státu.

Udělali jsme pro to mnohé, dokonce jsme zařídili i parlamentní slyšení, na kterém byla plně legalizována Koncepce sociální bezpečnosti a bylo toho dosaženo díky určitým „elitářům“ a to i z oblasti řízení. To ale neznamená, že se tím změnila nálada v celé „elitě“.
Je třeba jít za všemi, poskytnout ty znalosti všem a nedělat výjimky komu ty znalosti poskytnu a komu ne. Ty znalosti je třeba dávat všem a chopí se jich ten, kdo je bude potřebovat. A zda ten člověk bude z „elity“ nebo ne, to už je otázka.


Mravnost je taková věc, že i mezi elitou se najdou normální lidé a mezi obyčejnými lidmi zase takoví, kteří jdou přes mrtvoly, o kterých se potom říká: „Zdál se být normální, dokud byl obyčejným člověkem, a jakmile ho povýšili, ukázal svou pravou tvář.“
Takže znalosti Koncepce sociální bezpečnosti a Dostatečně všeobecná teorie řízení, znalosti o řízení složitých sociálních supersystémů je zapotřebí poskytovat všem.

Jenže ne způsobem takového šíření: „Vezmi si knížku a přečti si to!“ Ale tak, že si ty znalosti sami budete osvojovat a uplatňovat tyto nové znalosti v životě. Pokud to budete dělat, tak se napřed stanete autoritou pro své okolí. Lidé potom sami zatouží získat stejné znalosti, jakých jste dosáhli vy a snížit krizovost vlastního života, takže si sami budou tyto nové znalosti osvojovat.

To byla poslední otázka?

Proto čtěte knihy vnitřního prediktoru SSSR, osvojujte si nové znalosti. Buďte konceptuálně mocní a braňte zájmy své i své rodiny.

Přeji vám mírové nebe nad hlavou a štěstí.
Do příštích setkání.



Více zde: http://leva-net.webnode.cz/products/otazka-odpoved-v-v-pjakina-ze-dne-4-2-2019/

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře