Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Neziskovky žádají volební právo pro imigranty a výjimky ze zákonů. Požadavky sepsaly v manifestu

V čele Migračního manifestu, který spadá pod Konsorcium nevládních organizací pracujících s migranty v ČR, o.s, stojí nezisková organizace Člověk v tísni, která je známá svými špinavými praktikami, podporou teroristů, třebaže nepřímou a spoluprací s ilegálně obývaným „centrem Klinika“. Uskupení, jako je například Nesehnutí, Meta nebo Multikulturní centrum Praha, v manifestu požadují opatření, která by měla vést k snadnějšímu přijetí a integraci imigrantů do EU, zvláště však se baví o České republice a Slovensku.

  • neziskovky-zadaji-volebni-pravo-pro-imigranty-a-vyjimky-ze-zakonu-pozadavky-sepsaly-v-manifestu

Čtěte také: Člověk v tísni: spolupráce s extremisty, teroristy a obhajoba islámu na prvním místě

Manifest je poměrně dlouhý, to asi proto, aby se běžný uživatel nedočetl některých sporných bodů.„Svoboda pohybu by měla být normou. Přístup k migraci je však nastaven tak, že primárně se migrovat nesmí,“ píše se například v manifestu. Ten například klade důraz i na zpřístupnění všem usazeným migrantům volební právo na místní úrovni a samozřejmě na možnost, aby se mohli stát členy politických stran.

Podle neziskovek podepsaných pod manifest je v Česku velmi neprůhledný imigrační systém. Ten by se měl více otevřít, zjednodušit a zprůhlednit tak, aby byl uprchlíkům srozumitelný. V rámci EU by mělo být dodrženo pravidlo volného pohybu osob. Jakým způsobem držet imigranty v Česku, když budou vědět, že v Německu jsou lepší podmínky, ale manifest neřeší. Dalším vážným aspektem je trvání na přesun rodinných příslušníků imigrantů do cílové země. Manifest nezmiňuje ani mnohoženství, které je v západních zemích v souvislosti s migranty velkým tématem.

Výjimky ze zákona pro imigranty

Krom důrazu na integraci uprchlíků již během azylového řízení kladou multikulturní neziskové organizace apel na odpouštění ilegálního jednání cizinců. Nejen, že je prý potřeba zpřístupnit sociální služby i ilegálním imigrantům, mělo by se jim odpouštět i nelegální chování, například cestování mezi státy bez dokladů a podobně.„Prosazujeme rozšíření působnosti zákona o sociálních službách na všechny migranty bez ohledu na pobytový status. Usilujeme o změnu nastavení dotačních řízení tak, aby byla cílena na všechny migranty, včetně migrujících občanů z EU a neregulérních migrantů,“ píše se v dokumentu. Tím tak schvalují, aby se k sociálnímu systému dostali i nevyřešení či vysloveně ilegální imigranti.

Tlak neziskových organizací je v manifestu veden i na zaměstnance státní správy, kteří by se měli též „integrovat“ ke kultuře migrantů.„Považujeme za důležité, aby zaměstnanci státní správy, samospráv a dalších veřejných institucí měli do svého profesního vzdělávání začleněnou oblast interkulturní komunikace a interkulturních kompetencí,“ uvádí se. Celý Migrační manifest zde.Členské organizace zde.

Čtěte také: Člověk v tísni: kritika islámu je projev nenávisti, kritika jiného náboženství ne

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#4 casparus@email.cz 2016-08-03 14:47
Neziskovka člověk v plísni čerpá dotace od cizích subjektů mimo náš stát. Takže berou peníze na prosazování cizích myšlenek v našem státě! Jak dlouho ještě budou chodit bezpečně po ulici? To jim vy pražáci neumíte dát po tlamě, aby věděli, na čem jsou! Tlupa plná kariéristů, kteří poslušně plní úkoly cizích mocností či korporací a za odměnu očekávají funkci. Však sledujte jejich kariéru a pochopíte, jakým způsobem tento podvod funguje. Každý, kdo kvůli vlastnímu prospěchu ovlivňuje celek si zaslouží trest!
Citovat
#3 damirr@volny.cz 2016-08-02 14:22
Ty svině z neziskovek pověsit pro výstrahu všem. Podejte těm sviním ruce a oni vám urvou obě ruce i nohy.
Citovat
#2 miroslav petr 2016-08-01 20:48
Okamžitě zrušit všechny neziskovky.
Citovat
#1 miroslav petr 2016-08-01 20:47
Všichni aktivisté v neziskovkách by měli okamžitě dostat trest smrti za vlastizradu a za budoucí zničení celé Evropy!Už chápu,proč byl zrušen trest smrti!
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře