Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Poslankyně ODS prosazuje LGBT uchylárny v českých školách a stále více hlásá neomarxismus

Soudružka poslankyně Zajíčková (1967), bývalá starostka Prahy 5, která jako (zatím) jediná z ODS podpořila manželství osob stejného pohlaví do druhého čtení, už prosazuje i další normu.

Vyhláška, na které se dohodly ministerstvo školství, zdravotnictví a práce a sociálních věcí nově stanoví, že na školách nebudou oddělené chlapecké a dívčí záchody. Její odůvodnění této pokrokářské novoty je zcela v duchu revolučních myšlenek evropské levice, ke které ODS nezadržitelně směřuje:
 

  • poslankyne-ods-prosazuje-lgbt-uchylarny-v-ceskych-skolach-a-stale-vice-hlasa-neomarxismus
 
„Tento trend je celoevropský, málokdy je tam rozlišení záchodů na dívčí a chlapecké. Je to i přiblížení se evropskému trendu a nebinárnímu světu.“ Dětí, které pochybují o své pohlavní identitě, přibývá. Jejich psychické problémy řeší psychologové stále častěji.
 
Ukázka z českých medií:
 
Asi moc nepřekvapí, že další proponentkou změny předpisů ve prospěch "nebinárních záchodků" pro děti v pubertě, je pirátka Olga Richterová. A tak postupně a plíživě budeme odstraňovat vše, co doposud úchylům bránilo infiltrovat rodinu a řádnou výchovu dětí.
 
Voliči ODS - pořád dobrý? Cajk?
 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#3 miroslav petr 2023-07-03 09:02
z ods,která byla dámou, se stala nejodpornější děvka.abstinent véna by plakal...
Citovat
#2 miroslav petr 2023-07-03 09:00
tato stvůra chce zrušit vodu s umyvadlem ve škole,od mala se děti učí umývat si ruce,když jdou z wc,takže je to neskutečné prase.nepochybn ě je bezdětná panna,takto se uspokojovat.
Citovat
#1 Jánošík 2023-07-02 17:16
Nešťastných, popletených, děti skutečně přibývá, je to tak. Ale je to jen a jen kvůli politice těchto zatracených zmrdů. Tlačí hnus do veřejného prostoru, na školy, do umění..... Převracejí vědomě odvěké zákony přírody a všehomíra.
Doufám, že je Bůh upečte v pekle, za každé jedno pohoršené dítě.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře