Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Mohutná i sterilní je redakce zpravodajství ČT

Která strana, myslíte, je nejbližší srdci téměř tří stovek zaměstnanců zpravodajství ČT, denně robotujících na úkolu přeměnit nás z lidu husitského a Masarykova na lid jiný a víceméně opačný, nejbližší snad tomu, který po Mnichovu vyhnal z republiky prezidenta Beneše a ke smrti uštval Karla Čapka? A který náš politik, myslíte, je pro tuhle třístovku lidí zázračně stejně uvažujích ( jinak by do ČT nebyli přijati), nejpopulárnější, nejskvělejší a zkrátka nejvíc IN i COOL?

Ano, jistě, jsou to TOP09 a je to Schwarzenberg ze stejné strany, jen o desetiny procenta předstihující Kalouska opět z téže strany. Jen podstatně menší až nepatrná část osazenstva zpravodajské redakce ČT pak drtí palce ODS s Fialou a Němcovou a lidovcům s Bělobrádkem a Hermanem. Jiné stranické zastoupení už v tomto orgánu neexistuje – a pokud ano, žije v ilegalitě hluboké až přehluboké, a jeho zastánci mají možnost šeptat jej jedině do vrb, jinak by se jim to hrubě nevyplatilo.

  • mohutna-i-sterilni-je-redakce-zpravodajstvi-ct

Jak tohle všechno vím? Propánakrále vždyť zpravodajské pořady téměř denně sleduji, a i kdybych je sledoval jen jednou za měsíc, či dokonce i jen jednou za rok, musel bych být imbecil a ignorant, kdybych si všechny tyhle své údaje i jen z jedné hodiny poslechu pohodlně nevyvodil? Vždyť ta redakce je ve svém názoru tak jasná a čitelná, že jakýkoli omyl je i pro blázna i pro člověka dokonale nepolitického vyloučen.

Takže: robí se zde až do potu tváře, v dávkách i salvách jsou odtud čtyřiadvacet hodin denně pod tlakem pumpovány do lidu českého a do každé dědiny i do každé chaloupky u lesa zprávy a informace zpracované tak, aby co nejúžeji souznívaly se světovým názorem oné převládající skupiny lidí oddaných TOP09, Schwarzenbergovi, Kalouskovi i letišti v Ruzyni – a jaký je výsledek tohoto zběsilého úsilí?

PREFERENCE STRANY TOP09 UŽ DLOUHODOBĚ NEPŘEKRAČUJÍ 10 PROCENT!

Nevím jak vy, ale být já generálním ředitelem ČT, věděl bych, co je třeba udělat. Čímž jej současně i srdečně zdravím.

Lubomír Man

zdroj:http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Lubomir-Man-Mohutna-i-sterilni-je-redakce-zpravodajstvi-CT-503606

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 epshark@seznam.cz 2017-09-12 08:20
Mainstreamovým médiím už stejně nikdo nevěří. U nás ani v zahraničí. Poslouchají to už jenom důchodci. Takže by nás to nemuselo až tak zajímat.

http://www.epshark.cz/clanek/93/smrt-mainstreamovych-medii
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře