Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Jedeme dál

"Jedeme dál", zaznělo mnohokrát z úst poraženého prezidentského kandidáta, Jiřího Drahoše tuto sobotu a vůbec to nevypadalo na to, že by tímhle flašinetovým refrénem měl v úmyslu z pěvecké scény vytlačit Petru Janů. Ani tím a ani tou hymnou, co zapěl. To určitě ne. A také určitě tuhle průpovídku o 'jízdě dál', sám nevymyslel. To jistě ne. Drahoš jen do omrzení opakoval slova pronajatých spin-doktorů, které mu KDOSI zaplatil.

  • jedeme-dal

Co mysleli tou 'jízdou dál'? Co nám ten KDOSI, chtěl asi tak vzkázat?

Nebudeme si nic nalhávat, výhra Miloše Zemana není výhra. Asi hodně z nás to vidí tak, že výhra by to byla, kdyby nad Drahošem vyhrál třeba 90:10. To lze pokládat za výhru. Skončená volební, o chlup lepší plichta 51:49, pouze naznačila dvě věci: jednak, že není (jako vždy) z koho vybírat a jednak, že příští volby už vážně ten Kalousek může vyhrát. Se Schwarzenbergem se mu to nepodařilo o 4%, ale s Drahošem už jen o 1,5%. A Zemanovo chlubení se o vyšším počtu získaných hlasů? Stručně to lze zhodnotit tak, že už si fakt nevidí ani na špičku svého nosu, když přehlídne stále menší rozdíl s hlasy protikandidáta.

Ztráta Zemanova zdravého úsudku je jedna věc. Druhá věc je ale mnohem vážnější - z voleb je totiž zcela zřetelné, že manipulační metody neziskového sektoru se brutálně zdokonalují a čistě matematicky je evidentní, že už další klání může zcela reálně vyhrát Kalouskovo křídlo - resp. fanatický milovník krve, chaosu a hořících měst - George Soros.

Tyhle volby byly, Zemanovo "poslední politické vítězství", jak sám uvedl. To je bašta. Určitě se na tohle prohlášení u pultíku hodně těšil, dlouho si ho jistě připravoval a moc mu k tomu vítězství gratuluji. A gratuluji mu i k tomu, že ho už údajně nečeká žádná "politická porážka". To je opravdu moc pěkné, jak se mu skvěle podařilo vyhrát nad chodícím bluetooth reproduktorem. Ale musím se zeptat: "A co my, pane Prezidente? Vyhráli jsme také? A nás také nečeká už žádná porážka?".

Nemá smysl se na tohle pana prezidenta ptát přímo, nějakým otevřeným nebo zavřeným dopisem. Přes tiskového mluvčího by stejně odpověděl neodpovědí. Ale musím uznat, že na jeho místě, by se mi do té odpovědi také moc nechtělo. Ono totiž na takovou otázku jsou odpovědi dvě: jedna lehká a jedna těžká.

Lehké je určit, že minimálně deset procent voličů z poraženého tábora, bude uvažovat o sebevraždě či emigraci (rád bych věděl kam), dalších deset bude smutných jak bernardýni (třeba ten Rostislav Adam nebo jak se ta polonahá hvězda jmenuje) a ještě dalších deset bude vzteklých jak divé svině. Jejich videa se již jistě tvoří. Zbytek voličů Jiřího Drahoše nejspíše vzalo věci reálně, že jejich romantický sen o Antizemanovi prostě nevyšel.

To ale zatím byli jen Drahošovi voliči a tak v této lehké části odpovědi na mé otázky, zbývá pospekulovat, co po volbách bude podnikat Drahošův impresario - tedy celá Kalous-Sorosova skupina. To je ale také snadné určit, protože pan Drahoš už jejich plány prozradil: Jedou dál.

Prohráli, ale pojedou prostě dál. Nic jiného nikoho nemohlo ani napadnout. Dál budou schvalovat Majdany a pořádat pokusy o ně v zahraničí i u nás doma, dále budou usilovat o co nejvyšší počet islámských primitivů na našem území, dále budou vyvěšovat trenýrky, házet vejce, rozdávat červené karty pouličním brigádníkům a dále budou podporovat vyvolávání jakéhokoli chaosu v naší společnosti. Budou prostě dělat to, za co jsou placeni. Nebo lépe - MUSÍ dělat to, za co jsou placeni.

Nyní ovšem nastal čas přejít na tu horší část odpovědi: co těch 51,5% voličů? Ano, jistě, i tady bude desetina jásačů a výskačů, kteří se od onoho sobotního odpoledne tetelí blahem nad intergalaktickým vítězstvím Miloše Zemana (viz. lepší polovička hradního kancléře) a možná budou i dvě desetiny z nich, kteří si na jeho vítězství symbolicky připili. A zbytek, který zvolil vítěze? Ten bude potěšen jedině nad tím, že opět zvítězilo pouze menší zlo. Budou jen konstatovat, že to naštěstí není tak moc hrozné, jak to mohlo být.

A abychom byli spravedliví - netvařme se že neexistuje a pospekulujme i zde, co dál bude podnikat Zemanova skupina?

Těžko říci, ale má snad někdo indicii, že to bude něco jiného, než doposud? Asi ne. A tak dále se budou z Hradu sundávat červené trenýrky a dále budou kličkovat mezi shnilými vejci a červenými kartami. Dále, co by členové NATO, budeme skrze americká letadla bombardovat civilisty, ve jménu demokracie bořit města na celém světě a dále se budeme tiše dívat, jak na Ukrajině, den co den připravují fals flag. Dále, skrze Sorosovy neziskovky, budeme podporovat inkluzi, povinný rok ve školce a sexuální výchovu malých dětí, vedoucí k jejich promiskuitě. Dále se bude zakazovat noční hra na kytaru, kouření v hospodách i svobodné podnikání. Dále budeme vídávat naše veřejně známé osoby při podpoře Majdanů a dále také budeme islámské teroristy zásobovat zbraněmi a dále v našich nemocnicích budeme léčit ukrajinské fašisty. Dále budeme tvrdit, že anexe Krymu byla jen anexe a vůbec nezachránila životy desetitisíců lidí a že vůbec nepřibrzdila sonisty v rozpoutání další světové války. Dále budeme pokrytci a dále se budeme polpácávat po ramenou s nejvyššími představiteli izraelského rasismu. Tohle vše jsme si za Zemana prožili, další nás jistě čeká a my za to máme být vděčni? Jsme normální?

Ne, zcela bez diskuse nejsme, když všechny tyto pařezy na sobě necháme štípat. Nejsme normální, že volíme prezidenta jen za základě rozdílového příslibu, že tady dalších pět nebudeme kličkovat mezi muslimskými koberečky, pekelnými stroji a smrtícími kamiony. To je sice fajn, ale není to trochu málo? Neměli bychom chtít více? Neměla by hlava státu být více, než lobbysta na zahraničních trzích, odpůrce islamizace a milenec Evropské unie? Opravdu to není málo?

Co tak najít prezidenta, který veřejně prokleje teroristickou činnost NATO i jednotlivých jeho členů? Co tak najít prezidenta, který se vztyčenou hlavou prohlásí, že na všechny protievropské funkcionáře v Bruselu nechá vystavit mezinárodní zatykače? Co tak mít prezidenta, který opráší pojem "válečné reparace" a zasadí se o vybudování Národní domobrany? Co tak mít prezidenta, který vykope Rothschildy z Národní banky? Co tak mít prezidenta, který bude podávat návrhy zákona na zákaz činnosti zahraničních a politických neziskovek? Co tak mít prezidenta, pro kterého bude výsledek 51:49 znamenat prohru? Co tak mít prezidenta, který bude mít koule na to, aby nám stále opakoval, že JEN VELIKOST NÁRODA UDRŽÍ JEHO SVOBODU?


A co dál? Podle mě je to jednoduché - nezbývá, než si najít skutečného prezidenta a nečekat, až nám KDOSI, za tři roky představí Zemana 3.0 nebo Drahoše 2.0 ...

...takže, nejen ONI, ale MY TAKÉ JEDEME DÁL. A fofrem!

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 damirr@volny.cz 2018-02-02 06:00
Super článek a měli by si ho všichni pečlivě přečíst. Je tu popsaná celá skutečnost okolo voleb a je na čase pro příští volby připravit seriozního kandidáta na prezidenta, ale jen ne takového jako je Drahoš s tou jeho smečkou naplněnou nenávistí okolo sebe. A tak komedie zřejmě neskončila a "principál Drahoš" jede dál. Co k tomu dodat, jen to, že v naší zemi je spousta vlastizrádců ale nikdo se proti nim nepostaví? A tak nám komedianti budou představovat loutkové divadlo v "zájmu národního obrození".
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře