Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Dobrá zpráva – Václav Klaus ml. vyloučen z ODS aneb Konečně Fiala udělal něco pro budoucnost pravice

Michal Brand

Václav Klaus mladší byl vyloučen ze strany.

Fialovo sociálně-demokraticko-zelené-genderové-homo-eurohujerské vedení „ODS“ konečně našlo záminku k vyloučení jediného významného politika této strany. Václav Klaus ml. byl jediný veřejně známý vrcholný představitel Fialovy „ODS“, který měl přitažlivost pro pravicové voliče a vůbec pro jakékoli voliče s vlastním mozkem a samostatným myšlením.

  • dobra-zprava-vaclav-klaus-ml-vyloucen-z-ods-aneb-konecne-fiala-udelal-neco-pro-budoucnost-pravice
  • dobra-zprava-vaclav-klaus-ml-vyloucen-z-ods-aneb-konecne-fiala-udelal-neco-pro-budoucnost-pravice
  • dobra-zprava-vaclav-klaus-ml-vyloucen-z-ods-aneb-konecne-fiala-udelal-neco-pro-budoucnost-pravice

Troufám si odhadnout, že 98% úspěchu ODS v minulých volbách bylo jen a jen díky Václavu Klausovi. Fiala a celá jeho parta beztvarých „sobotků“, vždy loajálních a panáčkujících slabochů, budou schopni získat něco okolo 5-7% v jakýchkoli příštích volbách, protože budou lovit už jen mezi pomatenými aktivisty a multikulti magory (řečeno přímo aristokraticky vznešeně slovy samotného knížetepána). A v těchto vodách už je dost těsno a voličů málo. Budoucí voličskou základnou pro ODS budou od teď už jen tradiční voliči socanů, zelených, topky a jiných „frýkůlin-ovských“ (od free, cool, in, alias česky frykulín, jako slangové označení pro namachrované blbečky s titulem z nějaké polo-emerické pseudo-univerzity a s mozkem foxteriéra po lobotomii) partají s typickým programem těchto partají - „homo, lesbo, transgender, eko-fašismus, EU EU Über alles in der Welt“.

Ale je to velice dobrá zpráva, že byl Václav Klaus ml. vyloučen z ODS.

VELICE DOBRÁ ZPRÁVA.

Konečně přestane ztrácet čas a energii v této zombie straně, která se stejně nedá rozpoznat od Sobotkovy nebo Hamáčkovy soc-dem, od afro-je-kůl Ferry topky, Stropnického jr. před-cuming-outových Zelených, Bartošových atifa-SA-manů (Piráti) nebo jakékoli jiné multikulti pomatené party.

Doufám, že Václav Klaus ml. založí novou, skutečně pravicovou stranu.

Doufám, že si uchová svůj zdravý rozum, za který byl (chtělo by se ironicky říci: po zásluze) vyloučen z dnešní ODS.

Budu ho volit. Budu si dál číst jeho skvělé komentáře – ať už budou vycházet kdekoli. (Pokud by ho nějakou náhodou, náhodičkou vyloučil multikulturně fanatický Seznam i z Novinek, jejichž je majitelem.) Na novou stranu mu pošlu finanční příspěvek, jakmile to bude možné.

Je nadějí pro zdravý rozum v české a snad i v evropské politice.

Doufám, věřím a přeji si, ať tuto naději Václav Klaus ml. nezklame.

Prosím, pane Klausi.

Fialovi a celé jeho multikulti eurohujerské partě přeji hodně trápení v jejich nadcházejících bojích o hlasy levicových, levičáckých a anarchistických zhulenců.

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 epshark@seznam.cz 2019-03-19 09:07
ODS už je zoufalá strana. Není už rozdíl mezi ní a TOP 09, měli by vytvořit společnou koalici a Václav Klaus ml. by měl vytvořit novou stranu.
https://www.epshark.cz/clanek/1818/ods-ztopkovatela-a-likviduje-posledni-stopy-sve-pravicovosti
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře