Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Žebračenka s názvem důchod

P.S. Vypadá to, že na slova naše politické špičky neslyší, tak si vezmu vozík, zapřáhnu do něj své dva psy a budu hulákat: "Na Prahu spolčenou s EU a politiky na vidle."

Důchod není od toho abychom si žili jako když jsme pracovali, ale abychom nespadli do bídy – oznámil nám Rusnok. Ještě by mi mohl vysvětlit, kolik to je, abychom neměli bídu, protože znám důchodce co mají na bídu 100 000,-.

  • zebracenka-s-nazvem-duchod

Jsem hodně emotivní člověk a čím víc jsem naštvaná na tyhle zku.vené politiky, stává se ze mne hulvát, co píše tak, jak bych kdysi ani nepomyslela, natož promluvila nebo psala.

Ač nerada musím přiznat, že dnešní mladí budou mít na stáří holou prdelku. Na důchody nebude a budou rádi jestli spadnou jen do té bídy, budou mít na polévku s chlebem a a kde složit hlavu. Já fakt nevím jestli je dnešní mladá generace tak hloupá, nebo je jim to prostě jedno a nebo, což je nejpitomější věří, že je zachrání pracující imigranti se spoustou potomků.

Naši důchodci mají velké štěstí, že pracovali v době, kdy se rodily děti a dokonce se jich rodilo tolik, že dostaly jméno „Husákovi děti“. Tak tyhle děti nás teď živí. Kdo bude živit je? Nikdo. Náš důchodový systém je průběžný, založený na solidaritě dětí s rodiči. Tohle je hrubě narušeno a není cesty zpátky. Jestli má někdo pocit, že to není tak horké jak píši, tak odpovídám, je to přímo vařící.

1. Nerodí se děti, to je prostě fakt. Také kdo by je rodil, když si dnešní mladí nejsou jisti s vlastním pohlavím. Dokonce se mají sami rozhodnout až budou chtít jestli jsou holčičky nebo chlapečci. Moc to nechápu, protože když jsme se narodili, plácl nás doktor k prvnímu nadechnutí a rodičům oznámil že mají kluka nebo holku a bylo jasné všem jestli dupačky modré nebo růžové. Dokud se všechny sexuální úchylky budou považovat za normální a nebudou zařazeny zpět do nemocí, bude stále jen hůř a v Duhovém pochodu uvidíme to, co neznáme ani ze sci-fi filmů. Nebo vás se líbí jak pochodují sado maso, chlapi z přirozením venku jak předvádějí homosex? Pokud ano, tak ani vy nejste normální. Jediná rada, vrátit se ke starým hodnotám které představuje tradiční rodina.

2. Politici chtějí omladit stárnoucí republiku migrantama a mnou si ruce protože jejich ženy rodí jak na běžícím pásu. Já fakt nevím jestli se mám smát nebo plakat. Tihle milí migranti nechtějí nic jiného, než se nechat živit zdarma a na práci v životě nesáhnout. To je v jejich představě ráj na zemi. Jsou přesvědčeni, že jim to bílý rasista dluží, protože je kolonizoval a zotročoval. Ano, bylo to tak, ale dějiny jdou dál a oni už dávno mohli začít myslet, učit se a pracovat. Když to vysvětlím po lopatě, tak máme velké problém s cikánama, kteří z 80% nepracují a my je živíme a necháme se od nich urážet, mlátit a bojíme se kolem nich i projít.

Jakoby nám to nestačilo, pořídíme si pohromu daleko větší a v podobě muslimských imigrantů a ti prostě pracovat nechtějí a nebudou. Náš Bělobrádek prohlásil úžasnou věc, každý si vezměte někoho domů a bude po problému. Nějak zapomněl, že je to vždy rozvětvená rodina. Tak si do našich malých bytů a domků nastěhujeme třeba 20 rodinku. To opravdu, to skončíme za dveřmi a oni uvnitř.
„Pane Bělobrádku, už mi ukážete, že živíte celou takovou muslimskou rodinu, pak uznám, že máte právo o tom mluvit, jinak raději držte hubu než se nase.u a použiji ruce jinak než je psaní.“

3. Jako třešničku na dortu jsem si ponechala důchod. V jednom bodu mají politici pravdu. Je třeba reforma, ale ne o ní kecat nebo vyprávět kraviny jako Kalousek, ale opravdovou reformu, která vyřeší stávající stav důchodového účtu. Všechny jejich úpravy vždy pomohou jen té horní hrstce pracháčů a zrovna ti to nebudou nikdy potřebovat, protože svůj rod zajistí na několik generací dopředu. Čert sere vždy na větší hromadu a to je holý fakt. Rusnok hovoří o bídě, ale měl by napsat, bída se týká jen normálně pracujících. Ti co mají důchodu 100 000 nemají potřebu protestovat.

Je potřeba zavést druhý pilíř v tom souhlasím s Kalouskem, jen jeho provedení vidím jinak. Každý člověk musí mít svůj vlastní individuální účet na který půjde polovina z těch daní, které odvádí státu a na které nemůže stát, ale ani on sám, sahat. Stát nikdy a majitel až po dovršení důchodu. Pokud zemře předčasně zdědí tento účet jeho rodina. Pokud má více, může si tam vlákat více, ale ne vybrat.

Vezmeme to hodně jednoduše.

Odvod na důchod 5 000 – pro stát 2 500 a na svůj účet 2 500
Pracuje se v průměru 40 let 2 500 x 480 měsíců = 1 200 000
Pokud budete v důchodu 20 let 1 200 000 : 240 = 5 000

Takže k žebračence byste měli ještě svoje peníze a nehrozilo by, že někde umřete hlady. Je to docela jednoduché, ale stát se k tomu nekloní. Jistě, měl by menší prostředky na rozhazování, ale jiná cesta prostě není.

P.S. Vypadá to, že na slova naše politické špičky neslyší, tak si vezmu vozík, zapřáhnu do něj své dva psy a budu hulákat:

„Na Prahu spolčenou s EU a politiky na vidle.“

zdroj:http://www.na-septande.cz/jak-vidim-deni-kolem-sebe/zebracenka-s-nazvem-duchod

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 Jánošík 2018-05-08 13:45
Důchodce má hodně času. Co mu brání, aby každej pátek, v počtu tak
100 000, byl na václaváku a zabojoval za lepší důchod. Když to dokáží
mladí za Kuciaka, proč to nedokážou staří za sebe ? Stejně se jdou projít.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře