Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Otázky a odpovědi V.V. Pjakina z 12.10.2015

  • otazky-a-odpovedi-v-v-pjakina-z-12-10-2015

 

Vladimír Pjakin hovoří o raketě Kalibr, o postupu Ruska v Sýrii, o americkém bombardování nemocnice v Kunduzu, o Turecku, Erdoganovi a útoku v Ankaře, o Globálním prediktorovi a o dalším.

Úvod – Rakety Kalibr: 18 hodin byl Západ v šoku a rakety nekomentoval, prvním byl až Stoltenberg, který za NATO vyslovil velké znepokojení. Všechny ruské flotily mají tuto raketu, o které svět nevěřil, že ji má i Rusko (mimo USA a VB) a která se ukázala, že západní v mnohém předčí. Použití raket bylo konzultováno s Íránem i s Irákem, obě země věděly, kudy a kdy  rakety poletí, Západ o tom nevěděl vůbec nic a zůstal v šoku. Proč zmiňuji Irák? Všichni se tváří, že Irák je samostatným státem, ale to není pravda, Irák je pod okupací USA a vládne v něm absolutně loutková vláda, kontrolovaná USA a o všech činnostech musí irácká vláda informovat Spojené státy. Všechny telefony se tam musely rozpálit  do běla, že Rusové chtějí vypustit tyto střely, které budou mít takovou a takovou trasu.  A přesto to všechny šokovalo. Proč?

Globální prediktor a globální elity, které se zabývají řízením a to i USA, si uvědomovaly, že nedokážou zamezit úniku informací o použití těchto střel, takže se postaraly pouze o to, aby se informace dostaly jen na konkrétní místa-ke stanoveným adresátům a na těch musely být informace dokonce podrženy, dokud  k útoku nedošlo. Mluvím o tom podrobně, protože použití těchto střel bylo prakticky dohodnuto s nadnárodním řízením globálního prediktora. To on přes své globální elity zajistil potřebný psychologický dopad na Západ z jejich použití. A dopad byl takový, že letadlová loď Theodore Roosveelt okamžitě pelášila z Perského zálivu. Mimochodem- bylo vystřeleno 26 střel a Theodere Roosveelt byl 26. americkým prezidentem. To jen tak mimochodem. A asi proto Američané tvrdili, že 4 střely prý spadly na Írán.

Rusko řešením situace v Sýrie řeší situaci v celém světě a tak vlastně řeší úkol globálního významu, spočívající ve stabilizaci situace v celém světě. USA v této situaci čelí globálnímu prediktorovi, proto také budou globální elity USA spolupracovat s Ruskem stejně tak, jako spolupracovaly se Stalinem, když bylo nutné vyřešit problém Hitlera.

Demonstrovat zbraň Kalibr a sílu, jakou má obyčejná flotila bylo v rámci světa nutné. A bude nutné předvést ještě další ruské zbraně a předvést světu sílu ruské armády. Když proti IS začala bojovat západní koalice, IS se rozrostl z 15% území na 60%, když nastoupilo Rusko, tak syrská armáda mohla téměř začít útočit. Západní koalice v podstatě zajišťovala letecké krytí IS – IS je neregulérní armáda USA – šlo jen a jen o odstranění Asada, ten se ale držel lépe než Hussajn či Kaddáfí . Ale Rusko v Sýrii začalo řešit problém mezinárodního terorismu. Rusko raketami ukázalo že je schopno řešit problém chlebodárců teroristů. Bylo tím deklarováno, že Rusko v určitém ohledu spolupracuje s globálním prediktorem.

13:16 – Senátor McCain prohlásil, že v reakci na ruské údery by měly USA zaútočit na syrské vládní objekty: McCain tím říká, že Rusko likviduje americká aktiva – vždyť financovali opozici, ISIL a už si mysleli, že mají všechno v kapse a budou přes Turecko obchodovat s ropou a najednou jim to krachuje. McCain chce ochránit své zájmy, ale tím vstupuje do kolize s globálním prediktorem. Když ustupoval Hitler, všechno vyhazoval do vzduchu, oni teď začali likvidovat ropný průmysl, aby nezůstal syrské vládě.

16:00 – Role Turecka a Erdogana a jejich nespokojenost s Ruskem v Sýrii: Erdogan se pokoušel manévrovat a přechytračit všechny. Nechal se zatáhnout do koalice pod slibem USA, že ISIL nikdy nevstoupí na jeho území a že nepřijde o území Kurdistánu a Arménie, také o návrat území Bulharsku a Řecku.  Turecko je v pasti.

23:20 – Výbuchy v Ankaře: Nikdo se nepřihlásil, viník je neznámý. Erdogan potřebuje lekci GP, m.j. v otázce běženců.

27:34 – Nestane se Rusko terčem teroristických útoků tzv. islámistů? – o umírněné opozici

30:20 – Stane se Sýrie novým Afgánistnem? – Rusko v Sýrii žádné pozemní operace nepovede, jak to řekl i Putin v rozhovoru Sovoljovovi (video), všechno si vyřeší syrská armáda, jen k tomu potřebuje pomoc.  Bojuje už 4 roky, potřebuje nové zbraně. Přesnost ruských zbraní. O NATO, Dragounské jízdě.

36:00 – Může Asad po stabilizaci situace odstoupit? – Asad je jediný, který lid už čtyři roky brání před teroristy a IS, proč by měl odcházet, Asad chce jednat se skutečnou opozicí, chce řádné volby.

37:50 – Jakou roli hraje v syrských otázkách Jordánsko? – Jordánsko je základna pro výcvik teroristů a je ve stejné pasti jako Turecko.

39:33 – Americký letecký úder na nemocnici v Kunduzu: – o dohodě Ruska a Číny v otázce Afgánistánu a pokračování diskreditace USA. Čína se dohodla s USA, ale bez Ruska problém Afgánistánu nebude vyřešen. Z Číny globální prediktor tvoří nové centrum světové moci.

44:40 – Porošenkovo prohlášení, že Rusko v Sýrii je hrozbou pro světový mír: – Ukrajinci chtějí pomáhat IS, IS je pro Ukrajinu totéž, co Pravý sektor.

48:09 – Timošenková hovoří o třetím Majdanu: – je to signál, že USA pořád neopustily zájem rozpoutat v Evropě válku přes Ukrajinu.

54:42 – Bělorusko, Lukašenko, ukončení sankcí, příklon Lukašenka k Západu, o ruské letecké základně v Bělorusku a Lukašenkově kličkování a zradě.

01:03 – Rusofobní Běloruska Alexejivičová obdržela Nobelovu cenu za literaturu: – bude udávat nový politický směr v Bělorusku.

Zdroj: Irena Aneri

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře