Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Finanční Armagedon 2012

  • armagedom
Světoví finanční odborníci předpovídají pro rok 2012 "úplnou katastrofu". Zemětřesení, hurikány, tsunami, nukleární zbraně ... všechno toto zmizí do bezvýznamnosti v porovnání s nadcházejícím finančním Armagedonem, který již i světoví experti vidí přímo před sebou. Bude to opravdu tak hrozné, nebo ještě horší? To co se dělo doposud byla jen procházka v parku ve srovnání s celkovým ekonomickým kolapsem, do kterého se v nadcházejícím období dostanou desítky zemí.

Názory světových finančních expertů zní jako názory konspiračních teoretiků, ale někteří z nich jsou považováni za respektované a zasvěcené ve světové ekonomice! Tady je to, co očekávají: během roku 2012 vypukne na celé planetě občanská válka, měny se zhroutí a peníze se změní na bezcenný papír. Potulující se zoufalé pouliční tlupy se promění na násilníky a kriminálníky ochotné mrzačit nebo vraždit pro zlato, stříbro nebo dokonce pro plechovku fazolí!

V podstatě má anarchie vypuknout všude, ale kde se vlády budou zoufale snažit reagovat na tuto tyranii stanným právem a budou se snažit obnovit zdání bezpečnosti, aby masy neměly strach z hladomoru. Očekává se nedostatek potravin a vody, a ceny potravin a energií budou rychle stoupat.

Vítejte v 21. století. Obchodníci s akciemi najděte nejvyšší budovy a skočte! Většina největších bank na světě zkrachuje. Totéž platí i pro přední světové pojišťovací společnosti. Dluhopisy: mohou vypadat dobře, ale jen na první pohled, jsou velmi nahuštěné navíc matoucí hodnotami, které budou asi tak bezcenné jako papírové peníze. Mohou být dobré a hezké jako tapety, pro ty, kteří náhodou ještě žijí v panelových bytech.

Důchody: Co z toho, že jsou státem zaručeny, když budou peníze bezcenné. Bochník chleba bude stát kufr bankovek. Hodnota peněž nebude skoro žádná. Je to tak a není cesty zpět, a co se stane, bude totální a úplný kolaps všeho, už to víme, a lidstvo začne od nuly a pokud si myslíte, že tento kolaps projde bez velkých krvavých konfliktů, tak se bohužel velmi mýlíte. 

Jsme přesvědčeni, že nadchází kritické období pro eurozónu a že hrozba rozpadu do konce roku 2012 je vyšší, než tomu bylo kdykoli od začátku krize. Blíží se konec eura, a kolaps měnové unie je nevyhnutelný. A když se to zhroutí v Evropě, tak Amerika, Rusko a Čína budou brzy následovat. Finanční trhy směřují nezadržitelně do další velké hospodářské krize, kdy politické orgány zejména v Evropě ztratí úplnou kontrolu nad situací s nedozírnými následky.

Už jen zbývá odpovědět na otázku, kolik dní zůstává na akci evropských vlád a Evropské centrální banky, která se snaží udržet při životě "řecké duchy. Nejhorší ve finančním systému je jen před námi. Tato pohroma způsobí růst ceny zlata do úrovně, která se prostě nebude dát definovat a představit v padajících měnách. Většina světových ekonomů se shoduje v tom, že Řecko se už nepodaří zachránit a Itálie, Španělsko, Portugalsko a možná i Francie se zhroutí během pár měsíců po Řecku! To znamená, že tento proces již začíná živit sám sebe, což znamená, že můžete křičet, poukazovat, ale tohle už nikdo nezastaví. Finanční odborníci ze 60. zemí světa veřejně varují před hrozící globální finanční katastrofou. Světoví politici a vlády, které své ekonomiky po desetiletí zadlužovaly si teď už nenajdou nikde na světě bezpečný úkryt.

Domino bude padat takto: Evropská unie postupně vyčerpá všechny možnosti zadlužování a spadne na samé dno. Způsobený zánik EU a eura způsobí trhliny v ekonomice Ameriky, odkud se pak bude kolaps šířit do celého světa. Masivní narušení obchodu a nedostatek příjmů způsobí, že se zhroutí ekonomiky ve východní Evropě, Ruské federací i Číně. Afrika se stane umírající dírou a Austrálie padne také.

Většina světa přijde na mizinu. Země, které jsou jako tak soběstačné ekonomicky nepropojené se zbytkem světa, hlavně na jižní polokouli by mohli dopadnout lépe např. Chile, Brazílie a Peru a tady na světě pravděpodobně vznikne asi první nová ekonomicky zdravá supervelmoc.

zdroj

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře