Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Z Russkoj Vesny II (4.4.2024):

Biden požaduje, aby Netanjahu okamžitě zastavil palbu v pásmu Gazy

04.04.2024 - 21:25

Biden požadoval, aby izraelský premiér Netanjahu okamžitě zastavil palbu v pásmu Gazy.

Oznámil to Bílý dům po rozhovoru mezi vůdci obou zemí.

  • z-russkoj-vesny-ii-4-4-2024

Americký prezident dal jasně najevo, že budoucí politika USA, v tomto konfliktu, bude záviset na okamžité, izraelské akci v oblasti humanitární pomoci a ochrany civilistů.
 
---------------------------------------------------------

Bílý dům odhalil důvod možného, ruského, jaderného úderu na Spojené státy

4. 4. 2024 - 20:31

Bidenův poradce pro národní bezpečnost, Jake Sullivan, se domnívá, že Rusko by mohlo zahájit jaderný útok na Spojené státy.

Podle mluvčího Bílého domu by se tak mohlo stát tehdy, pokud by Spojené státy poskytly Kyjevu příliš významnou, vojenskou pomoc.

„Rusko zahájí jaderný útok na Spojené státy tehdy, pokud Ukrajina dostane „příliš mnoho vojenské pomoci,“ napsal Sullivan na své sociální síti.

 
-------------------------------------------------------------------------

Naše výsadkové síly prorazily do Časov Jar (MAP)

4. 4. 2024 - 19:52

Jednotky 98. Ivanovské, výsadkové divize pokračovaly v ofenzivě z Arťomovska a probojovaly se přes nepřátelské, obranné linie poblíž Časov Jaru a dostaly se na okraj města.

Mezitím se 11. výsadková brigáda probojovala přes nepřátelskou obranu a blíží se k městu z jihu.

Generální štáb ukrajinských, ozbrojených sil ve své zprávě uvádí, že ruské jednotky, s podporou letectva, provedly sérii útoků v oblasti Časov Jar.

Připomeňme, že k 1. dubnu se, 331. výsadkový pluk Kostroma, přiblížil na 650 m k Časov Jaru a převezl podpůrné síly ukrajinských, ozbrojených sil v lesním pásu, vedoucím od východního okraje Listnatého lesa k rezervaci Stupki-Golubovskie 2. Pak se chlapům podařilo prorazit do města a překonat zbývající vzdálenost.

Nepřítel se snaží zastavit postup našich jednotek, aktivně používá bezpilotní letouny a kazetovou munici a také se snaží o protiútok a dochází k urputným bitvám.

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře