Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

V Praze se sešli největší evropští politici bojující proti multikulturalismu

Geert Wilders, Marine Le Pen, Monika Pilloni a další politická esa z celé Evropy se sešli v Praze. Proti nim protestovaly asi čtyři stovky lidí, kteří příchozím účastníkům za asistence policie uspořádali uličku hanby, křičeli, pískali a neměli s sebou ani jednu českou vlajku.

  • v-praze-se-sesli-nejvetsi-evropsti-politici-bojujici-proti-multikulturalismu

Naopak k vidění byly desítky vlajek EU.  

Nejznámější esa politiky, která v Evropě bojují proti multikulturnímu fanatismu a současné formě Evropské unie, se sešla v Praze, v Top hotelu. Během dvouhodinové konference byla zkritizována politika EU coby nové vznikajícího superstátu pod vedením Angely Merkelové.

Na úvod přišlo mohutné přivítání tří hlavních tváří konference, Marine Le Pen, Geerta Wilderse a Tomia Okamury, jehož hnutí SPD stojí u zrodu této akce v rámci Hnutí národů a svobody, které formálně vede francouzská Národní fronta.

“Mainstream má peníze, moc, média na své straně a další zdroje. Je však něco, co nemají. A to pravdu,” zaznělo v úvodu konference. “Chceme Evropu, kde sice nebudou ostnaté dráty, ale státy si budou samý vybírat, koho přijmou na své území,” zaznělo dále. Na téma brexitu hovořili polský člen a britská členka europarlamentu. Náš člun, který nás poveze po hladině potápějící se Evropy, se jmenuje czexit,” řekl k závěr.

V rámci tématu migrace zasedl italský člen Ligy severu Bianchi vedle Jiřího Kobzy a člena europarlamentu z Británie. “Jsme nuceni popírat tím, kým jsme, abychom náhodou narazili nově příchozí, například nás nutí říkat pěkné svátky místo pěkné Vánoce,” řekl Bianchi v úvodu. “Politika, která podporuje jiný model než tradiční rodina, je politikou sebevrahů,” řekl dále. Opřel se i do islámu. “islámský terorismus je již celosvětový problém. (…) Členové visegrádské čtyřky udělali velkou práci, když se postavili tomuto eurošílenství,” řekl.

Kobza z SPD na úvod řekl: “tato země je naše a uděláme vše pro to, aby se stala dědictvím pro naše potomky.” “Postavme hráze dříve, než přijde povodeň,” řekl také. “Náš člun, který nás poveze po hladině potápějící se Evropy, se jmenuje czexit,” řekl k závěru.

Člen europarlamentu z Velké Británie připomenul náznaky úspěchů stran, které bojují proti “divoké migrační politice Angely Merkelové.” Za mohutného potlesku poděkoval České republice, Maďarsku, Polsku či Rakousku za odpor proti politice EU. “EU se stala továrnou masové migrace,” prohlásil. “Někteří politici v EU se netají tím, že jsou rádi, že se zbavili problémových Britů (…) Díky vám máme možnost získat budoucnost našeho kontinentu do svých rukou,” řekl.

Slovo si vzal Geert Wilders. Vaše vítězství bylo povzbuzením pro nás všechny,” řekl v úvodu k Okamurovi. “Jste národ hrdinů,” řekl posléze k Čechům. “Naše identita, kultura a tradice z nás dělá čim jsme a toho se nikdy nesmíme vzdát,” zaznělo v jeho projevu. “EU je monstrum, chceme žít bez ní (…) EU sem chce přestěhovat islámský svět. To by znamenalo katastrofu. (…) Podporujeme vás ve vašem odporu proti EU,” prohlásil Wilders. Zdůraznil také, že naše identita není zakořeněna i Mekce. Varoval před islamizací: “Stojíme v čele nové Evropy (…) bez těchto změn bude 30% Švédská islámské do poloviny tohoto století. (…) Tomuto říkáme ne, nikdy!” Dále řekl, že by migrační politika EU měla brát inspiraci v Austrálii. Česky také na závěr vyjádřil své přání: “Tomto na Hrad.”

Na pódium pak přišla ke svému projevu Marine Le Pen. “Stojíme před vstupem do volebního období, které bude pro nás zcela klíčové.”

 

“Každý den si uvědomujeme, že EU, její neúspěchy a umělá celistvost není sjednocená Evropa. (…) Jsem šťastná, že jsme se tu dnes sešli, abychom zavedli model, který bude alternativou. (…) EU končí s dechem, stejně jako Merkelova, která se jí snaží nějak udržet. (…) Naším cílem v dalších volbách do evropského parlamentu nebude získat větší část křesel, ale převzít otěže,” řekla.”Mělo bychom vypracovat chtenou a nenucenou spolupráci, takzvaně na míru,” prohlásila. “Chceme spolupráci, kde si každý člen zvolí svou hospodářskou spolupráci. (…) Naším cílem jé navrátit každou zemi jejím národům,” řekla za mohutného potlesku.

“Není času nazbyt, ať žijí evropské národy,” řekla na závěr.

Na závěr konference promluvil i Tomto Okamura. “Gratuluji členům Svobodné strany Rakouska, která tento víkend dojednala účast ve vládě,” řekl na úvod. “Všechny velké mocné říše, kterých jsme byli součástí, zanikly. (…) Trend, který Schulz, Merkelová a Juncker plánují, je předem mrtvý,” řekl. “Nejlepší obrana před islámským terorem je nemít u nás islám,” prohlásil jasně. “Nechceme zánik našich hodnot a identity v totalitním evropském státě,” řekl.

Konference se v Top hotelu zúčastnilo na 1000 lidí, protidemonstrantů byla sotva třetina.

zdroj:http://www.stop-multikulti.cz/v-praze-se-sesli-nejvetsi-evropsti-politici-bojujici-proti-multikulturalismu/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře