Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Komu nadrobil Pavel Drobil

Drobilova kauza, která nyní hýbe českou politikou, v plné nahotě odkryla systém řízení české státní správy. Jak jsem již mnohokrát psal, vysocí státní úředníci, backroundovaní vládními politiky (je jedno z jaké parlamentní strany) jsou zde jen a jen proto, aby odčerpávali peníze ze státního rozpočtu, popřípadě i rozpočtu EU do stranických pokladen.

{player}/images/stories/mp3/Komu nadrobil Pavel Drobil.mp3{/player}

Nikdo se nedostane do vysoké funkce ve státní správě, není-li prověřen a doporučen ověřenými a stranou pověřenými kádry ala kmotr Langer. Ten a jemu podobní již jen tahají za nitky svých loutek a přesměrovávají penězovody do té správné kasy. Ty jsou pak utráceny na bombastické mediální masáže národa, jenž ty samé zloděje jako v hypnóze opakovaně volí do Parlamentu ČR. Rovněž platí i to, co jsem již mnohokrát napsal, a to že tato země stojí před bankrotem ne proto, že bychom si žili nad poměry, ale proto že je aktivně a řízeně tunelována již dvacet let.

Musím rovněž ocenit hrdinství předsedy Státního fondu životního prostředí, jenž si „instruktážní" rozhovory těchto mafiánů a hochštaplerů, tunelujících státní rozpočet nahrával. Jen málokdo v tak vysoké funkci ve státní správě se dokáže postavit výhrůžkám mafiánů a tomuto korupčnímu systému, jenž zde byl během dvaceti let mafiánské demokracie nainstalován. Rovněž mě nepřekvapuje, že Michálek byl za svoji odvahu „pochválen" vyhazovem a další snad i soudní perzekuce budou s velkou pravděpodobností následovat, poněvadž mafiáni z parlamentních stran již ovládají nejen moc výkonnou, ale i soudní. Osobně mu držím palce, aby to vůbec celé přežil ve zdraví, poněvadž tato skupina lidí, jež řídí tento stát je schopna úplně všeho. 

A již vůbec mě nepřekvapilo, že člověk, jenž korupční mafiánský systém v této zemi zakládal a dlouhá léta řídil, se Drobila nakonec i zastal. Chyba tak dle Klause není v Drobilovi, ale v tom, že se to provalilo, přesněji řečeno, že to někdo proti Drobilovi z „politických" důvodů použil. Ostatně připomínat v této souvislosti stovky vytunelovaných podniků neboli kupónovku, mrtvé „sponzory" ODS Bacze a Sinhy nebo stomilionové „dary" jeho synovi z ČEZu, by bylo nošením dříví do lesa. V této souvislosti mě pobavil i Klausův „povzdech" nad tím, že v ČR by se ve škrtání a „šetření" mělo ještě přitvrdit. Snad hlavně proto, že již možná opravdu není co rozkrádat. Každý má právo říkat si co chce, jen v případě tohoto člověka si myslím, že by tak neměl činit z žádného hradu nýbrž z jedné pevnosti na Pankráci.

Je vidět, že s Nečasem se nic nezměnilo a ani nemohlo, poněvadž i ten je pouze loutkou v rukách „neviditelných kmotrů", jenž stojí za oponou a celý systém řídí. Tento systém je již tak prohnilý, neboli jak říká politoložka Vladimíra Dvořáková cinknutý, že může být změněn jen novou revolucí. Současné klientelistické dvacet let se budující vazby mezi „podnikateli" a politiky musí být totálně zpřetrhány, soudní systém musí korupčníky a zloděje posílat do vězení a ne dávat jim podmínky a směšné pokuty a hlavně musí být odpolitizována státní média, jenž nyní plní funkce informačních kanceláří politických stran, jež jsou zase v rukách korupčníků, podvodníků, popřípadě agentů cizích mocností či členů tajných nadnárodních organizací. 

Jestli se ptáte, jak je možné, že i přesto, že média přinášejí jednu korupční kauzu za druhou, stát stojí již před bankrotem a stále se nic neděje, tzn. společnost na to již vůbec nereaguje, tak politologie tento jev vysvětluje i pomocí tzv. teorie komformity. Jedna část populace si na tento stav po čase zvykne a ta druhá je k poslušnosti donucena. Rozdíl mezi demokratickým a nedemokratickým systémem je pouze v tom, že v nedemokratickém systému je k poslušnosti použit represivní aparát, zatímco v tzv. „demokratické" společnosti je populace k poslušnosti přinucena nepřímými nástroji, tudíž pomocí hypoték, zadlužení potažmo hrozby ztráty práce.

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře