Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

ČSSD neví, nezná, tápe v tom a opět bude analyzovat

27. 05. 2019 18:37:16
Už zase! Tak by se dala charakterizovat realita vědomí ČSSD po posledním volebním debaklu v dlouhé řadě. Jsou prý z toho v šoku. No já bych spíše řekl, že jsou už zvyklí a v šoku by byli, pokud by jim prošel jediný poslanec.

  • cssd-nevi-nezna-tape-v-tom-a-opet-bude-analyzovat
  • cssd-nevi-nezna-tape-v-tom-a-opet-bude-analyzovat
  • cssd-nevi-nezna-tape-v-tom-a-opet-bude-analyzovat
  • cssd-nevi-nezna-tape-v-tom-a-opet-bude-analyzovat

A jako vždy budou analyzovat příčiny. Tak tohle jsme už slyšeli nejméně třikrát po sobě, ale jediné co jsme dosud neslyšeli jsou ty příčiny. Vlastně slyšeli. Takovou tu vatu typu mamí on mi ubližuje. Prvně byli jejich voliči úplně pitomí a vůbec nic nepochopili. A víte kdo volí pitomé politiky? Pitomí voliči :-) Takže tady by naopak úspěch měli mít. Potom jim Babiš zase kradl témata a nakonec i samotné výsledky. A po volbách do EP to není jiné. Papaláši z ČSSD neví, neznají, nechápou a budou opět analyzovat. Skoro mám pocit, že se zatím výrazem v jejich podání skrývá obyčejná ožíračka za zavřenými dveřmi. I ty následky by tomu odpovídaly. Tupé žvanění, třeštění hlavy, v hubě jak po ropné havárii a v peněžence vymetýno.

Podívejme se, jak to vidí jejich kapelníci po poslední nakládačce:

„Voliči jasně řekli, že kosmetické změny na tváři sociální demokracie nestačí. Naše strana se musí od základu proměnit." Dolínek.

„Voliči nám vzkázali, že kosmetické změny na tváři sociální demokracie nestačí, čeká nás zásadní programová diskuse." Onderka. Jak originální! A to je prosím pěkně ten stejný Onderka, který po volebním debaklu do sněmovny 2017 volal tvrdě po tom, aby čelní představitelé ČSSD okamžitě odstoupili. Dnes už nevolá. Stal se totiž mezitím statutárním místopředsedou ČSSD. Po okamžitém vyhazovu za prohrané volby volal tehdy i Foldyna, do letošního března místopředseda ČSSD. Velký kamarád StBáků, bolševiků a obdivovatelů Stalina. Ten vidí příčiny volebního neúspěchu v tom, že je strana málo vlastenecká. Hezká skupinka, opravdu, a velmi důvěryhodná.

Kateřina Valachová si zase myslí, že je načase začít konečně poctivě pracovat. Jen to ne, panebože, protože právě tohle je příčina jejich setrvalého propadáku. To věčné strkání zobáku do života obyčejných lidí. Všemožné zákazy a příkazy až do úplné likvidace svobodné vůle. Zákazy kouření kuřákům, pití pijanům, prodeje obchodníkům, otevírání nočním barům, povinná inkluze i předškolní mateřinky a kdoví co ještě. Sprosté nadávání živnostníkům do zlodějů, ubytovatelům do kšeftařů s chudobou, investorům do spekulantů a věřitelům do lichvářů. A pak se diví, že je ti kuřáci, pijani, zloději, kšeftaři a lichváři poslali tam kde jsou a kde je tma i za slunného dne.

O tom jak se to má dělat se můžou učit od Babiše. Ten se neunavuje hledáním nějakých nekalých živlů proti kterým je třeba bojovat, regulovat a zakazovat. Ba ne. On totiž rovnou lže, že už má hotovo. Deficitní rozpočet v době konjunktury ekonomiky a nejvyšších příjmů označí za historický úspěch, nejrozsáhlejší vyšetřování finančních machinací na státních postech za protikorupční opatření vlády, nejpomalejší výstavbu dálnic v historii za nejrozsáhlejší a nejnižší reálné důchody v poválečné éře našeho státu za nebývalé navýšení. Takhle se to dělá. To je sukces! Protože on ví kdo ho volí. Co je to za prosťáčka, za českou malodušičku a co potřebuje slyšet. On zná, ví a rozumí tomu. I když na veřejnosti naopak tvrdí, že nerozumí, nechápe to a asi nějaká účelovka. A to je rozdíl mezi ním a ČSSD, která opravdu nechápe a neví nic, ale veřejně to nepřizná ani sama sobě.

https://talk.youradio.cz/tema/volebni-debakl-v-cssd-znovu-rozeznel-hlasy-kritiku-vedeni-strany-14989

https://www.idnes.cz/volby/evropsky-parlament/2019/debakl-cssd-jak-dal-po-eurovolbach-onderka-dolinek-votava.A190527_125646_volby-ep2019_kop

Autor: Petr Burian

Zdroj: https://petrpetrburian.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=715079

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře