Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Volby v USA 7. ledna 2021

VŠICHNI CO MNE SLEDUJETE, TAK VÍTE O dnešku v USA více, než já, protože jsem musela pracovat, přijela jsem ze soudu až teď, sociální sítě Trumpa a spol. jsou zablokovány, blogger z Floridy s 277 000 zablokován – to je aktuální obraz svobody slova v USA.
Protože mi ale v SZ hodně píšete, tak aspoň něco:

  • volby-v-usa-7-ledna-2021

Co bude nebo nebude, v příštích týdnech při totální blokaci informací, nejde nyní dobře odhadnout. Musím ale reagovat na zprávu totálního naivky, který měl potřebu se opět projevit.

BIDEN PRÝ BUDE MÍT TĚŽKOU ÚLOHU SJEDNOTIT USA, PRÝ TRUMP JE ROZDĚLIL. Na takový naivní projev musím reagovat

1/ Žádný jiný prezident v historii USA nedostal ve volbách při obhajobě funkce tolik hlasů, jako dostal Trump a to nepočítám ty ukradené. Trump je v tomto světle nejúspěšnější a neuznávanější prezident ze všech 45 prezidentů historie.

Zvedl ze židle i ty, co nikdy u voleb nebyli. Médiím se tento fakt nelíbí, dělají z něho blázna, ale fakta jsou fakta.

2/ V Georgii přišlo dne 4.1.2021 na Trumpa okolo 100 000 lidí a na Bidena tak 3 autobusy. Můžete si to ověřit na youtube záznamech. To je ta osoba, co má sjednotit USA ? Přestože oficiální volební výsledky v Georgii do Senátu USA nejsou, dá se očekávat, že budou „ sečteny “ podobně jako hlasy v prezidentských volbách. To jako má uklidnit a sjednotit lidi v Georgii ?

3/ Bidenovci zrušili inaugurační průvod, to pan Biden bude přísahat na Bibli někde ve sklepě, aby ho nenapadl covid ? Tomuto důvodu někdo věří ? To je jako ten nový vůdce, kterého USA budou respektovat ?

4/ To si voliči Pirátů myslí, že Texas, který jako stát přímo vystoupil s žalobou na falšování voleb a Nejvyšší soud jeho žalobu odmítl, vůbec důkazy neprojednával, si to nechá líbit ? Připojilo se k němu různou formou dalších 20 států. Vůdce Republikánů Texasu dal v jejich Kongresu návrh zákona o referendu na vystoupení z USA. To si fakt někdo myslí, že si Texas dělá srandu a za pár týdnů se na tyto volby zapomene ? Texas se nikoho ptát nemusí, pokud mu lid v referendu sdělí, že odstupuje od smlouvy, tak prostě odejde.

5/ Jaké metody by měl Biden zvolit, aby přesvědčil milióny lidí, že mrtvoly a neexistující osoby u voleb v kolébajících státech je výmysl, když mají 277 stránek o podvodech k dispozici na stránkách S.Powel ?

6/ Historie se opakuje a psala jsem od začátku listopadu, že hrozí to, co bylo v Carském Rusku. Podobná situace tam byla v roce 1905 a ještě 12 let trvalo, než se naplnilo to, před čím varovali všichni pokrokoví šlechtici a nebyli vyslyšeni. Šlechta v Rusku si také myslela, že negramotné mužiky zvládne, jejich dcery si mohou znásilňovat jak chtějí. Každý, kdo se bezpráví postavil, tak na to doplatil. Gubernátor Petrohradu Dračevskij zakázal dětskou práci, tak mu našli údajnou zpronevěru 15 000 zlatých rublů v městských novinách a zemřel dehonestován v 52 létech jenom proto, že chtěl svévoli elit zastavit. Dnes je pro stejné typy osob neschopný blázen Trump..—

Kdo se nepoučí z následků chyb jiných dočká se následků z chyb vlastních. To teď čeká USA a mne to netěší. USA měly velkou šanci se čestně vyrovnat s nečestnými. Dlouhé sezení v parlamentu ale bohužel odtrhne mnohé od reality a následky bývají děsivé. Dokazují to např Bastila ve Francii a v Rusku Aurora. 

Prosím nepište mi, že přece naše Sametová byla klidná. To nebyla revoluce, bylo to divadlo s režiséry StB, hlavní rolí příslušníka StB Zifčáka ( studenta Šmída) a pár dalších herců s komparsem studentů na Národní. Myslím tím skutečnou živelnou revoluci, kterou žádná síla není schopná uřídit, děje se poté mnoho bezpráví a trvá mnoho let, než se země stabilizuje.

No a tak nám nezbývá, než sledovat co se tam děje dál a zejména se dívat jaký dopad to bude mít na nás. Slibuji, že ve volných chvílích se budu dívat na stránky Bílého domu dál, atd. atd. …

Zdroj: FB Miroslavy Hustákové

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře