Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Příspěvky Lin Wooda na síti Parler 10. ledna 2021

Uvádím překlad vybraných příspěvků Lin Wooda, které zveřejnil na síti Parler před několika hodinami. Je na nich něco? Nevím, netuším, suďte sami. 

Lin Wood je prominentní a úspěšný právník, který pomáhal Trumpovi s žalobami ohledně volebních podvodů. Co znamenají jeho "tweety"? Buď se zbláznil a zahodil svou kariéru do odpadkového koše, nebo ... ? V každém případě, v posledních dnech se podobně a současně "zbláznili" také:

  • prispevky-lin-wooda-na-siti-parler-10-ledna-2021
 
  • Rudy Giuliani
  • Sidney Powell
  • Generál Flynn (bývalý vysoce postavený zpravodajec, který podle zákulisních informací má/měl být novým šéfem CIA)
 
Všichni čtyři totiž říkají přibližně totéž, že nic není rozhodnuto a Trump bude prezidentem.
 
Nyní už k oněm příspěvkům:
(viz. fotogalerie)
 
1) kolem 16.00 SEČ:
Překlad: V příštích 10-14 dnech se dozvíte šokující informace o mnoha vládních úřednících a bohaté elitě. Obchodování s dětmi a pedofilie je světová pandemie. Odhalení se budou týkat Joe Bidena, Baracka Obamy, Johna Robertse, Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Mika Pence, Jeffrey Eppsteina, Billa Gatese a tisíců dalších. Viděl jsem důkazy, jsou konkluzivní. Je to doopravdy boj mezi dobrem a zlem.
 
2) kolem 17.00 SEČ
Překlad: Obrovské množství důkazů týkající se pedofilie a obchodování s dětmi. Zákony neumožňují je zveřejnit, můžou být prezentovány jen u soudu. Budou vám také předloženy konkluzivní důkazy o falšování voleb a velezradě vůči naší zemi. Snad nejvíce šokující budou mistrovské činy prezidenta Trumpa ohledně zbavení naší země statusu dlužníka. Náš finanční systém je papírový podvod. Je čas na bankrot a nový začátek. Jen si to představte - žádné daně z příjmu. Správná doba vlastnit zlato, stříbro, pozemky atd. Reálné statky. Opakuje se rok 1776. Zůstaňte na příjmu.
 
Amazon slíbil k dnešní půlnoci kompletně vypnout síti Parler servery a vymazat všechny její data. Uvidíme.
 
Aktualizace (21:31). Síť Parler je Amazonem vypnuta, stihl jsem příspěvky zveřejnit asi 15 minut před jejím koncem. Koho by zajímal kompletní dump obsahu účtu Lina Wooda cca hodinu před vypnutím Parleru, zde ke stažení:
 
ps. Všimli jste si, že dnes postihly rozsáhlé výpadky energie Vatikán, Berlín a další lokality?


Více zde: http://leva-net.webnode.cz/news/prispevky-lin-wooda-na-siti-parler-10-ledna-2021/?fbclid=IwAR04a1Bffq2iEeYp2HcESQHSQpx0B7zIodqzrFa-uJQ-cQihndc_aD9wi6o

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře