Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Petice proti cenzuře v České televizi o 11. září 2001

Od útoku na WTC a Pentagon dne 11. září 2001 brzy uplyne již 9 let. Za tuto dobu vyšlo najevo nepřehlédnutelně velké množství informací, které prokazují, že oficiální verze o teroristických útocích z 11/9/2001 v USA není pravdivá. Svědectví pochází z mnoha zdrojů, které zahrnují odborníky (piloty, architekty, demoliční experty, vědce), nezávislé vyšetřovatele, přímé svědky událostí a dokonce i členy vyšetřovací komise a vlády USA. Bylo již natočeno mnoho závažných filmových dokumentů a sepsáno množství fundovaných knih.

Statistiky vypovídají o tom, že některé dokumenty shlédly přes internet s velkým zájmem stamiliony lidí. To co se stalo, má přímou souvislost se současnou politickou situací ve světě. K hnutí 911ForTruth, které založili někteří pozůstalí po obětech, se přidaly již tisíce odborníků, ale i mnozí politici. V USA sílí snahy občanů o nové vyšetření události.

 

Rozpory a dezinformace se týkají především těchto faktů:

 

Vědecké důkazy o příčinách a průběhu pádu budov WTC

Manévr letadla, které narazilo do Pentagonu a způsob poškození Pentagonu

Překážky ve vyšetřování ze strany vládních složek

Reakce vojenských a zpravodajských složek USA

Úloha tajných služeb dalších zemí

Financování útoku

Osoby a korporace, které měly prospěch z útoků z 11/9/2001

Změny legislativy USA v neprospěch ústavních práv a svobod

Ilegálnost následných válek v Afghánistánu a Iráku

 

Soustavné dlouhodobé zamlčování všech těchto informací vypovídá o tom, že se nejedná pouze o opomenutí či neschopnost odpovědných činitelů České televize, ale že se jedná pravděpodobně o záměr.

Vzhledem k tomu, že se jedná o informace s mimořádně závažnými globálně - politickými důsledky, tak takovýmto jednáním Česká televize porušuje Zákon o České televizi, konkrétně paragraf 2, kde je doslova o České televizi psáno: „Jejím posláním je poskytovat objektivní, ověřené, všestranné a vyvážené informace pro svobodné vytváření názorů."

 

My, podepsaní, tímto žádáme,

- aby Česká televize, jakožto státní instituce placená z poplatků občanů České republiky, odpovědná Parlamentu a tedy občanům ČR, ukončila cenzuru informací týkajících se teroristických útoků z 11. září 2001 ve Spojených státech amerických, které nesouhlasí s oficiální verzí oznámenou vládou Spoj. st. amer., včetně dalších uvedených souvislostí týkajících se tohoto útoku.

- aby na toto téma odvysílala otevřené debaty v přímém přenosu, ve kterých by zaznělo příslušné - tj. velké množství fakt zpochybňujících a doplňujících oficiální verzi

- aby politické představitele České republiky i ze zahraničí v rozhovorech konfrontovala s nejzásadnějšími nedostatky v oficiální verzi a s globálně-politickými důsledky, které z těchto nedostatků vyplývají

- aby přinesla dostatečné informace o masových hnutích, která existují v prvé řadě ve Spojených státech amerických a která se dožadují opakovaného nezávislého vyšetřování teroristických útoků z 11/9/2001

- aby odvysílala dostačující množství dokumentů, které uvádějí rozpory v oficiální verzi. jedná se mimo jiné o tyto dokumenty:

 

911: Press for Truth

Zero: An investigation into 9/11

911 Mysteries Part 1: Demolitions

Loose Change

Architekt Richard Gage - analýza kolapsu tří budov WTC

911 and the BBC

Terror Storm

Pilots for 911 Truth

Steven Jones: Zvedání mlhy

a mnoho dalších

 

 

Petice k podpisu zde:

http://www.petitiononline.com/911ct/petition.html

 

Podepsat papírovou verzi bude možné na jakémkoliv našem promítání, program viz zde:

http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=pozvanka-na-promitani-kveten-2010&cisloclanku=2010050001

 

 

A samozřejmě na shromáždění 11. září 2010 v Praze:

http://www.nwoo.org/911/

http://www.facebook.com/event.php?eid=369271559233

Podpisy budou předány příslušným zástupcům České televize. Pokud tento krok nepomůže, jsme připraveni k dalším a razantnějším postupům.

 

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře