Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Karel Janko: Paroubek nás opět vrací do roku 1948

  • CSNS
Na 12. 11. 2011 je ohlášen sjezd České strany národně socialistické, kterou jsem v roce 2005 s dalšími bratry a sestrami zakládal. Na tomto sjezdu se chystají bratři Palša, Babinec, Votava, Šterzl a Andres ve spolupráci s Jiřím Paroubkem zaprodat stranu a podvést její členy i veřejnost tak, že na tomto sjezdu se nebude rozhodovat o sloučení dvou rovnoprávných politických partenrů , ale de facto o likvidaci stávající strany ČSNS2005.

Z našich nedávných zkušeností víme, že všechna slučování dopadla katastrofálně. Jak vyplývá z § 13 zákona 424/1995 Sb. dojde sloučením stran nuceně k likvidaci jedné z nich. Které asi? Toto sloučení až nápadně připomíná slučovací sjezd KSČ a ČSSD v roce 1948. Hrobníkem sociálních demokratů v roce 1948 byl K. Gottwald, hrobníkem ČSNS2005 bude Jiří Paroubek.

Jak jsem již dříve předpokládal a tvrdil, jedná se evidentně o nepřátelské převzetí naší strany za účelem její likvidace. Protože důvěryhodnost Jiřího Paroubka je ve veřejnosti nízká, nelze následně po tomto aktu předpokládat žádný výrazný úspěch. Jak se dá zjistit v průzkumech veřejného mínění, je morální kredit úspěšného podnikatele Andreje Babiše se svým protikorupčním tažení podstatně vyšší, než pochybný politik Paroubkova typu.

Vyzývám proto všechny poctivé členy strany k účasti na sjezdu a vyjádření nesouhlasu s likvidací této strany. Zároveň vyzývám odvážné novináře k návštěvě tohoto sjezdu, na kterém má být poprvé od roku 1948 znásilněna politická strana.

Ostatně vůdcovský model čiší z celého politického dění kolem slučování naprosto okatě – nejdříve se Paroubek usnese o spolupráci, nadiktuje program, změnu stanov, názvu strany, poté nechá vyloučit předsedu oné strany, následně jí nechá jejím vlastním rozhodnutím zrušit a sloučit pod svou NS – napadají mě úplně jiná písmena, než má v názvu pan Paroubek uvedeno. To opravdu není standardní jednání politika v demokracii.

Buď jsme tedy jako země do demokracie nedospěli, nebo má tento osobní problém pan Paroubek. Jak jsem ho poznal, mohu to jednoznačně potvrdit. Doufám, že již nikdy nedojde k tomu, že by pan Paroubek byl premiérem, už nikdy nedojde k tomu, že by pan Paroubek vyhrál nějaké volby a už nikdy nedojde k tomu, že by zničil další stranu. Jen mi na tom vadí, že právě naše strana – ČSNS 2005 by měla být tou poslední Paroubkem zlikvidovanou stranou.

Ing. Karel Janko

předseda ČSNS 2005 (bez rozhodnutí o odvolání stále platný předseda a vyloučení je tedy neplatné)

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře