Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Druhý kulatý stůl ANS se konal v Praze dne 15. 10. 2016

Současné malé opoziční strany při krajských volbách bohužel prokázaly, že nemají mandát na to opozici vést. Jejich výsledky byly marginální. Ani jedna z malých opozičních stran de facto neuspěla. Proto ANS nabízí systémovou změnu společnosti a také jediný možný model sjednocení opozice na základě tzv. „jedné střechy“, kdy strany neztratí svoji identitu a lidé ve „střeše“ ANS nebudou do voleb kandidovat - budou stranu prosazovat, ale kandidovat nebudou, aby nebyli nařčeni ze své vlastní propagace.

ANS je samostatný projekt malých vlasteneckých politických stran, hnutí, spolků a jednotlivců do parlamentních voleb roku 2017.

  • druhy-kulaty-stul-ans-se-konal-v-praze-dne-15-10-2016

 

Filosofie ANS je následující: spolupracovat s jakoukoliv politickou silou a hnutím, s jakoukoliv politickou frakcí, s každým spolkem, občanskou iniciativou a jednotlivci, pokud jsou jejich názory v souladu s principy soužití, prosperity a míru v naší zemi.ANS prosazuje společné jednání vlasteneckých sil napříč politickým spektrem - nehledě na tzv. levici a tzv. pravici. Za hlavní dělící linii současné politické scény (české i evropské) považuje rozdílný vztah jednotlivých subjektů k následujícímu: vlastenectví versus multikulturní globalismus.

Jednání se týkalo současné kritické situace, kdy byly prezidentem podepsány dvě novely zákonů (o politických stranách a volbách), které likvidují neparlamentní politické strany a které de facto schválili všichni stávající poslanci. Ačkoliv panu prezidentovi zaslali účastníci I.KS ANS žádost, aby novely obou zákonů nepodepisoval, prezident vůbec nereagoval.

ZDE:http://www.aliancens.cz/single-post/2016/09/11/Otev%C5%99en%C3%BD-dopis-panu-prezidentovi-aby-nepodepisoval-novely-z%C3%A1kon%C5%AF-kter%C3%A9-tot%C3%A1ln%C4%9B-zni%C4%8D%C3%AD-mimoparlamentn%C3%AD-opozici

Na programu tedy byly návrhy, jak situaci řešit, a účastníci jednání došli k závěru, že stížností k Nejvyššímu správnímu soudu. Zúčastnění právníci předloží svůj návrh na III. KS ANS. Jednání se též týkalo volebních podvodů při krajských a senátních volbách.

Vzor žaloby na senátní volby je ZDE: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1758484481080600&;id=1757562664506115

Volební podvody při krajských a senátních volbách je ZDE: https://www.facebook.com/Volebn%C3%AD-Podvody-P%C5%99i-Krajsk%C3%BDch-a-Sen%C3%A1tn%C3%ADch-Volb%C3%A1ch-1757562664506115/?fref=ts

Krajské volby byly především o celospolečenských problémech, byly absolutním průzkumem veřejného mínění a v podstatě se jednalo o přípravné volby k volbám parlamentním, ve kterých uspěje ten, kdo obsadí programové vakuum a navrhne systémovou změnu společnosti. "Politická třída" jako celek totiž neplní očekávání občanů, a proto je tolika lidem jedno, kdo vyhraje. Při současném stavu systému však volby skutečně nemohou nic změnit. Všichni jsme stávajícími politiky i mainstreamem stále obelháváni, že to podstatné bylo již nezměnitelně vyřešeno. Většině občanů (ale i politiků) se zdá, že systém nemá alternativu. Podle názoru ANS je však naprosto nezbytné změnit pravidla hry.

ANS prosazuje společné jednání vlasteneckých sil napříč politickým spektrem - nehledě na tzv. levici a tzv. pravici. Za hlavní dělící linii současné politické scény (české i evropské) považuje rozdílný vztah jednotlivých subjektů k následujícímu: vlastenectví versus multikulturní globalismus.

Společným programem ANS jsou TŘI PLUSY a TŘI MÍNUSY

1. ANO míru! Prosazovat mezinárodní politiku ČR pouze na mírových základech!

2. ANO vystoupení z EU a z NATO - na základě změny Ústavy.

3. ANO všeobecnému referendu. Zestátnění přírodního bohatství. Celková revize roku 1989.

1. NE válce! Nedopustit, aby byla naše země zatažena do války!

2. NE ilegální imigraci - likvidace neziskových organizací, financovaných ze zahraničí.

3. NE plánovaným sudetským restitucím. Zrušení církevních restitucí.

______________________________________________________________________

Na jednání bylo přítomno 19 účastníků, kteří zastupovali níže uvedené subjekty. Z jednání vyplynulo, že se všemi šesti body programu ANS souhlasí:

tyto politické strany:

* Česká strana národně socialistická - předseda

* Česká strana národně sociální - pověřený místopředseda

* Demokratická strana zelených - pověřený zástupce

* Národní demokratická strana - předsedkyně omluvena

* Národní prosperita - předseda

* Patrioti - pověřený zástupce

* Republikánská strana Čech, Moravy a Slezska - předseda (zásadně nesouhlasí s jakýmkoliv jednáním se stávajícími členy KSČM)

* Strana zdravého rozumu - předseda

a tato zájmová sdružení:

* Asociace Vojáci proti válce - předseda omluven

* České mírové fórum - předsedkyně

* České národní listy - předseda omluven

* Institut slovanských strategických studií - předsedkyně

* Klub českého pohraničí - čestný předseda

* Kruh železný a zlatý - předsedkyně omluvena

* Národní domobrana - členové Národní rady

* Národní obroda - pověřený zástupce (nesouhlasí s požadavkem ANS na zákaz sudetoněmeckých restitucí)

* Právníci radí občanům - předseda

* Za naši kulturu a bezpečnou zem - předsedkyně

* Sdružení koncesionářů veřejnoprávních médií – předseda

V Praze dne 15. 10. 2016 Vladimíra Vítová

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře