Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Politické neziskovky sepsaly manifest, ve kterém přikazují politikům a médiím, co dělat

„Je nutné“, „je nezbytné“ nebo „musí být“. To jsou časté pojmy, které ve svém fanatickém multikulturním manifestu sepsaly politické neziskové organizace v čele s Člověkem v tísni. Argumentují právem a ignorují bezpečnostní rizika. Českým politikům v podstatě přikazují, aby neziskovkám přidávali práci a tím pádem i peníze.

  • politicke-neziskovky-sepsaly-manifest-ve-kterem-prikazuji-politikum-a-mediim-co-delat

 

Média a politici musí být multikulturní

Konsorcium na konci manifestu píše: „Považujeme nyní za nutné, aby tvůrci veřejného mínění (zejména politici, členové vlády, prezident a veřejnoprávní média), kteří vedou veřejnou debatu o migraci a svými komentáři formují názory společnosti, zaujímali informované a etické postoje a tím zamezili šíření xenofobního populismu, nárůstu pravicového extrémismu a vedli společnost k vyváženému pohledu na migraci.“ Buď jste tedy multikulturní, nebo jste xenofobní populisticky extrémní pravičák. K zamezení extremismu levicového manifest NEVYZÝVÁ.

Integrovat se musí také domácí občané

Bod 3.3: Integrace uprchlíků musí být zajištěna ji během azylového řízení. To píše Konsorcium nevládních organizací pracujících s migranty v ČR, o.s. Znamenalo by to více práce a tím pádem více grantů pro organizace, které se pod manifest podepsaly. Ty přitom čerpají celkem až desítky milionů z norských fondů, Sorosovy Open Society Fund a dalších zahraničních zdrojů, které tím pádem z cizí země politicky ovlivňují českou multikulturní scénu.

Bod 4.1: Přizpůsobovat se musí obě skupiny, ne pouze migranti, to přikazují neziskové organizace. „Pro úspěšnou integraci je zásadní, aby integrační politika zapojovala všechny obyvatele, nejen osoby s migrantským původem,“ píší v manifestu. „Jsme toho názoru, že pro úspěšné začlenění migranta je zcela zásadní občanská integrace,“ zdůrazňuje manifest.

Odůvodnění takových požadavků je v odstavci 4.3 výše:„V současné době se stále více objevuje poptávka ze strany některých politiků, médií či části veřejnosti po integraci, která by de facto představovala kulturní asimilaci migrantů. (…) Ve výsledku tato velmi striktní představa o úplné asimilaci zcela zabraňuje integraci, neboť jí klade do cesty nesplnitelné a z hlediska rovnoprávného a plnohodnotného začlenění migranta i nesmyslné podmínky.“ Konsorcium tak přiznává, že integrace migrantů je nemožná.

Beztrestní migranti

Členské organizace rovněž žádají, aby například cestování bez dokladů nebylo nijak trestáno. Dále žádají, aby všichni migranti se statusem přechodného bydliště bez rozdílu dalších podmínek dostali možnost volit na místní úrovni a aby se mohli hlásit do politiky.

Celý manifest si můžete přečíst . Vzhledem k obsahu však upozorňujeme, že pro jeho čtení je potřeba se obrnit silnými nervy.

zdroj:http://www.stop-multikulti.cz/politicke-neziskovky-sepsaly-manifest-ve-kterem-prikazuji-politikum-a-mediim-co-delat/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře