Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Hamáček jako malý gestapáček. Stala se pro ČSSD vzorem bolševická zrůda Čepička?

Je zvláštní, kde se k bolševické zvrácenosti ČSSD dobrala, když Hamáček se narodil v listopadu 1978, tudíž to, co my museli na své kůži začít, on a jeho pseudodemokratická parta uvádí do praxe. Vlastně ano, ČSSD a KDU-ČSL kolaborovala s brutální politikou zvrácené bolševické totality politických monstrprocesů padesátých let minulého století. A máme to zde zpět.
Nejspíš to už tedy mají v genech.
Vylučujeme, zakazujeme, kádrujeme, pranýřujeme a práskáme

  • hamacek-jako-maly-gestapacek-stala-se-pro-cssd-vzorem-bolsevicka-zruda-cepicka
  • hamacek-jako-maly-gestapacek-stala-se-pro-cssd-vzorem-bolsevicka-zruda-cepicka
  • hamacek-jako-maly-gestapacek-stala-se-pro-cssd-vzorem-bolsevicka-zruda-cepicka

Jak to, že voliči těchto stran ostře neprotestují proti návratu bolševických let, kdy stačilo na někoho ukázat a dotyčný letěl? Letěl mimo školu, práci, nebo letěl v Antonu do pověstné kachlíkarny, kde mnohý přiznal i to, co nevěděl. Vážně je návrat k této době, kdy Hamáček v přímém přenostu oznámí, že musí zamezit, aby SPD nemělo vliv na žádné orgány pro občany přijatelný?

Občané i nevoliči SPD nepřipustí,

aby se kolaborace s totalitou

ČSSD a KDU-ČSL vrátila po sedmdesáti létech zpět!

O vzestupu a pádu Gottwaldova zetě.

Se jménem Alexeje Čepičky je spojeno utrpení tisíců mladých mužů nucených sloužit v pomocných technických praporech (PTP), u tzv. „černých baronů“. V té době stál Čepička jako ministr národní obrany v čele Československé lidové armády.  Zásadním způsobem se zasloužil o provedení komunistického převratu v únoru 1948. Patřil k hlavním představitelům československého stalinismu.

Po únoru 1948 byla Národní fronta tzv. obrozena. ČSSD byla sloučena s KSČ!

Všichni jsme byli soudruzi, všichni jsme drželi jednotnou linii v práskání a vylučování jelo na 200%! Ne, vlastně ne, bylo nás pár procent slušných, ale dnes se k nim hlásí i ti, kteří tu dobu nezažili, nebo byli "u nich" a kradli, aby prý oslabili ČSSR či lidově demokratické Československo.

Ta doba se nám obloukem vrátila zpět. Pouze názvosloví dostalo jiný význam. Komunisté a SPD jsou v roce 2018 nejdemokratičtějšími stranami, zatímco ČSSD, KDU-ČSL, STAN či TOP 09 práskají, udávají, vylučují a snaží se vyvolat monstrprocesy jak za bolševika Čepičky.

„Za KDU-ČSL mohu říct, že pro nás je tato varianta nepřijatelná. Pro nás je nepřijatelná vláda, která se opírá o SPD nebo o komunisty.", vystřelil za KDU-ČSL Bělobrádek.

A ČSSD? Zákaz spolupráce byl přijat jednomyslně, řekl předseda Jan Hamáček. Vymezení proti Okamurovu hnutí žádají sociální demokraté i po ANO jako případném koaličním partnerovi. Usilují o to, aby členové Okamurova hnutí byli odvoláni z vedení sněmovny a jejích orgánů. Důvodem jsou výroky představitelů SPD, kteří se vymezují vůči členství Česka v Evropské unii jako tenkrát my odmítali RVHP a Varšavskou smlouvu pod totalitou SSSR. Dnes je to zde zpět, pouze v obráceném gardu. (A prý zpochybňují holokaust, byť je to lež a důkazy předložili historikové o táboře v Letech)

A jsme opět kde? Jsme v ...

Vlastně v Evropské unii!

zdroj:http://skrytapravda.cz/domaci/1603-hamacek-jako-maly-gestapacek-stala-se-pro-cssd-vzorem-bolsevicka-zruda-cepicka

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře