Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Analýza politických stran: kdo za koho a co kope.

Neziskovky a různé pochybné existence, které řádí jako černá ruka i v našich zemích, jsou zaplacené ze zahraničí a mají za úkol tak, či jinak, nechat většinu občanů ČR padnout na kolena a učinit z naší země otrokářskou kolonii.

Kdo z našich politiků za koho, či za co, po pravdě, často občanům, skryté, kope:

  • analyza-politickych-stran-kdo-za-koho-a-co-kope

ODS (kromě Václava Klause mladšího, který nekope ani za jednu stranu vlivu, používá spíše zdravý selský rozum, proto mu hrozí, že bude vyhozen z ODS) = američtí neoconi, řekněme 84%, globální prediktoři 2%, vlastní vize zbytek. Vždy ale jde na prvním místě, o koryta a moc. Hájí migraci, kapitalizmus, trh ve všem a všech oblastech a na oko je s učiteli, zdravotníky, hasiči a samozřejmě nejen na oko, se zahraničními misemi vojenskými.

TOP 09 = ještě více ve všem, než ODS. Také z části, podpora všeho, co chce ve jménu moci nad světem, Vatikán.

KDU - ČSL = většina (u moci) podobně, jako ODS. Menšina (u moci) za církve, desátky a touhu po feudalizmu.

Stan = něco mezi ODS a TOP 09.

Piráti = jako ODS a navíc, povolit obchod s drogami.

ČSSD = jde vždy s tím momentálně, silnějším, takže i pan Sobotka a jeho příznivci, tak ještě více pan Hamáček, směřují naší zemi do náruče EU (tedy zóna Pan Americana) a z nemalé části, USA. podpora převratů, odstranění prezidenta Zemana, maximální, kam se hrabe ODS, podpora migrace, likvidaci názoru občanů, nesouhlasících s kapitalizmem, migrací, Západem světa, převraty.

SPD = vlastně nahrazuje nepřímo ty funkce a služby občanům, které kdysi vytvářela KSČ(M) a společenské organizace v socializmu, zastávající se občanů v občansko - právních problémech a sporech mimo soud.

Zdá se, že je populistickou stranou - hnutí, ale to je nesmysl, neboť efektivně v teorii i praxi, se jejich představitelé snaží naplňovat zájmy neprivilegovaných občanů, jichž je dnes, většina.

Není "koněm" ani jedné skupiny mocných a bohatých, ale je tichým příznivcem tržních systémů, protože neznají nic jiného. jen by ten tržní systém měl být lidštější, takto to vidí i dnešní KSČM.

Problém hnutí - více, než je zdrávo, se drží představ svých spojenců v Evropě. Např. již neříkají, v SPD, že chtějí odejít z EU, ale po vzoru "Evropy", jí chtějí reformovat. Což nelze. Nelze zlepšit kapitalizmus, trh se vším, EU či vládu USA, protože nejde a nemá smysl zlepšovat, parazitizmus a patologické systémy.

Nálepky euro - skepticizmu se stejně nezbaví.

SPD má velmi dobrý program, je jasné, že s volebním výsledkem v říjnu 2017 nemůže většinu bodů programu v praxi naplnit, ale má, podle mnoho, obrovský potenciál pro spolupráci. Zatím se hnutí, vyvíjí, zraje a až na to přijde, najde zcela určitě spojence. Mimo politickou pravici a sociální demokracii.

Příliš, jakkoliv je to aktuální, se zabývají migrací a médii a o to méně se obyčejní lidé, kterým se žije dost špatně i mimo vliv migrantů, stanou podstatným předmětem zájmu a praktické pomoci od "strany", které dali svůj hlas - SPD 
Stejně jako pravice a ČSSD, nechce vystoupit z NATO, ačkoliv jej kritizuje. neumí si představit být chráněni, jako stát, jinak.

ANO = typická strana podnikatelů a oligarchů v čemkoliv, bez komplexní inteligence a morálky, často psychopati a sociopati. Říkají a dělají to, co se hodí, jim a mají z toho, zisky politické, společenské, finanční hlavně, mocenské. Podporují kapitalizmus a všechny tržní systémy. Důsledky pro většinu lidí a přírodu, je nezajímají, nebo zajímají pouze povrchně, nejsou odborníky na cokoliv, kromě menežmentu a trhu se vším, pokud z nich budou mít nějaký zisk.

Jsou pro americké neocony a o něco méně, globální prediktory, pro EU i USA.

Migranty podporují, pokud je nemá zradit finanční a právní podporou EU či USA, potom, nepodporují, pokud většina občanů, je nechce. tak si vyberte. 
Nevadí jim, že Babiš a jiní i mimo ANO, otravují občany potravinami, vodou atd. Hlavně, že se peníze točí.... zatím.

KSČM = po 28 letech pravicí a ČSSD zaviněnou, (za podpory USA a Západní Evropy a oligarchů u nás) nespravedlivou izolací společenskou i politickou, se konečně dostala, díky podvodům v Parlamentních volbách minulý rok, k možnosti uplatnit se (teoreticky aspoň) u moci s vládou ANO a ČSSD.

Hlavní problém současné KSČM je - status a program, jak jej sami vnímají. Následně, jak podle toho ve společnosti, vystupují.

Je pochopitelné, že mnozí po desítkách letech práce pro občany a tichým trpěním antikomunizmu a pod., se rozhodli, že využijí možností v politické situaci a získají aspoň nějakou moc. Jde o psychologický aspekt, pochopitelný po všem, čím strana prošla po majetkovém a mocenském převratu 1989 a je to i věc finančního zadostiučinění.

Podstatné je toto:
- dejme tomu, z 56% zájmu vedení strany, je zájem veden dovnitř strany, jak se vypořádat s opozicí uvnitř, koho dostat do čela strany a proč, a organizace strany. Z dalších 28% je zájem na tom, jak rozbít antikomunistické žvásty v médiích a Parlamentu ČR. Zbytek procent je zájmem o občany v praxi. Tato část, byla před deseti lety, mnohem vyšší.

- Opozice v KSČM, např. pan Dr. Josef Skála, nezastává z většiny, liberální názor tržního socializmu, jako vedení strany, a spíše se orientuje na pravdy Marxizmu - leninizmu. Zdá se to jako nesmysl a hloupost, ale polovina tohoto učení, se prokázala za pravdivou, zejména dnes!

(Neomarxizmus neexistuje, jde o výmysl populistů a pravice, jak se postavit proti nepříteli a tím se ukázat, že mám status a oprávnění bojovat za blaho lidu. Kapitalisté, neoliberální trhovci u nás, v EU a USA, nemají s levicí nic společného. Pouze pochopili, že Marx dobře věděl o konci kapitalizmu, zhruba v této době a důvody krachu a ty sociální a jiné důvody, konečně mocní a bohatí pravičáci pochopili a zabalují své choutky po ovládnutí světa a jeho zotročení, do levicových hesel a slibů, aby to stále levicovější lidstvo lépe, přijalo a vypadalo to obecně, humánně, na oko vypadají, že jsou marxistické. Karel Marx se otáčí v hrobě, c o v&scar on;echno se pokládá za marxizmus a politickou levici).

Co chybí také KSČM obecně - přestat plně hájit socializmus tak, že jej lze instalovat dnes ve stejné podobě.

- Nevidí, co bylo hlavní, co podkoplo socializmu nohy - akcent na tržní myšlení a ekonomiku, tedy bezduché ego. Sebelepší myšlenky a socializmu, se nakonec podporou ega a bezduchých lidí, dostane do fáze trhu se vším a kapitalizmu a tomu, co má svět, dnes.

- Nevidí, že světový kapitalizmus skončil v roce 2014 a do dnes probíhá "jen" setrvačnost a logická snaha mocných a bohatých, to zvrátit.

- Nevidí, že většina lidí světa se globálně probouzí, odmítá tržní svět a hledá pravdu, změnu systému s fungování světa - k humanizmu a ekologicky udržitelnému vývoji. Zdá se, že za ekologii bere to, co donedávna mnoho lidí: žárovky, kytičky a zvířátka, ochrana lesa či bio potraviny. Ale nejdůležitější, je netržní, tedy humánní, kvantově a termodynamicky fyzikálně nastavená, látková a zdrojová ekologická ekonomika a politika atd.

Nečiní to hlavní, co jim přinese zejména mladé lidi.....

Co zbývá

Aliance národních sil = mají nejkomplexnější program, jsou zatím, malí, ale vznikly spojením několika malých subjektů, iniciativ, skupin a mnoha osobností a dokonce mají zájem o ekologicky udržitelný svět s ekologickou ekonomikou. Mají velký volební i spojenecký potenciál. Pravidelné pořady ve Svobodném vysílači - středa večer a neděle večer, někdy i jindy.

Vlastenecké subjekty = jdou ve stopách ANS.

Tyto alternativní myšlenkové proudy a hnutí, strany, osobnosti, kopou jen a jen, za naše občany a životní prostředí. zatím, v roli opozice. Bez EU, NATO, kapitalizmu a tržních systémů, nadvlády USA a Západu či kohokoliv jiného, vůči nám. Za spojení Československa, zdravé potraviny a životní prostředí.....

Volím právě je. přál bych si, aby opozice v KSČM, SPD (bez svých profláklých členů), několik levicových sociálních demokratů, co zbylo, pan Václav Klaus mladší, Aliance národních sil, SČP a další vlastenecké subjekty a ekologové, se konečně spojili, táhli za jeden provaz a vytvořili koaliční subjekt do všech Voleb, kde se dohodnou. potom má největší šanci zvítězit. Ne pro sebe, ale pro nás ostatní a zachování života na Zemi.

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře