Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Dvě vlastizrádné skupiny: BABIŠ a ANTIBABIŠ!

Jiří Bezák, Aliance národních sil

Když se my občané budeme hodně snažit a přijdeme volit v říjnu vlastence v tom největším počtu, pak se budeme smát!

  • dve-vlastizradne-skupiny-babis-a-antibabis

NOVÉ POLITICKÉ DIVADLO

Jasná zpráva: POLITICKÁ OBJEDNÁVKA a CHOVANCOVO MINISTERSTVO VYVINULO PATŘIČNÉ ÚSILÍ. Tuctový titulek, ale je tu jedno veliké ALE! Pojďme si, vážení spoluobčané, rozebrat politickou situaci v ČR. Znáte POLITICKÉ DIVADLO? Ne? Tak si něco o něm povězme: - V ČR jsou dvě politická mocenská centra, a sice jedno na Hradě - Zeman a druhé ve Strakově akademii -Sobotka.

Víme dobře, že Sobotka je pod vlivem Kalouska, a tudíž sluníčkářů. Po sestřelení ÚOOZ, Zeman a Babiš v podstatě navázali neformální spojenectví, tak jako Sobotka a Kalousek. Vraťme se do historie. Politické divadlo a kauzy se vždy hodí před volbami do PS ČR. Opozice se snažila zastavit například Paroubka a tak byl z něj narychlo před veřejností pedofil. A nyní před volbami opět divadlo - zločinec Babiš. Pamatujme si občané a voliči staré české přísloví: "KDYŽ SE DVA PEROU, TŘETÍ SE SMĚJE!" Buďme ti třetí a smějme se!

MY VLAST NEZRADÍME! Ti dva, co se perou, teď mám na mysli Babiš (ANO) a Antibabiš (ČSSD, KDU-ČSL, TOP 09, STAN a ODS) jsou přece pro nás občany -vlastence - vlastizrádné a nevolitelné politické strany. Řekněme si proč!

Kdo odhlasoval vyslání českých vojáků na východní frontu do Pobaltí na hranice Ruska? Kdo odhlasoval vlastizrádné církevní restituce a kdo je v následujícím volebním období přikryl? Kdo odsouhlasil v EU a v EP kvóty na nelegální migraci a kdo nám maže med kolem úst, že je všechno v pořádku?

Odpověď zní ČSSD, ANO, KDU-ČSL, TOP 09, ODS a STAN!

A kdo z politiků jasně vystoupil proti ilegální migraci a islámskému terorismu? Kdo nehlasoval pro vyslání českých vojáků na východní frontu na hranice s Ruskem? Kdo chce referenda k důležitým otázkám?

Odpověď zní: ZEMAN (SPO) a OKAMURA (SPD)! Nenechte se občané zmást! Přijďte všichni voliči k letošním volbám a volte pouze vlastenecké strany, které si zaslouží pracovat pro blaho našeho lidu! Vlastenci z SPD, z SPO, z ČSNS (Česká strana národně sociální) a z ANS (Aliance národních sil), spolu s dalšími vlasteneckými mimoparlamentními stranami jasně deklarovali, že na prvním místě pro ně je BEZPEČNOST ČESKÉ REPUBLIKY a JEJICH OBČANŮ! Na druhém místě je PRÁVO OBČANŮ rozhodovat o své budoucnosti i pomocí REFERENDA. Na třetím místě je ODPOVĚDNOST a ODVOLATELNOST politiků i za svoje případné korupční či vlastizrádné jednání! Dále tam patří obnovení suverenity a svrchovanosti naší vlasti. Rovněž tam patří odstranění CENZURY pravdivých nekorektních zpráv!

Je jen na nás, občanech, aby tato politika zvítězila a abychom se MY VŠICHNI (jako ti třetí) SMÁLI TOMU POLITICKÉMU DIVADLU, KTERÉ NÁM TU PŘED VOLBAMI PŘEDVÁDĚJÍ TY DVĚ VLASTIZRÁDNÉ SKUPINY BABIŠ a ANTIBABIŠ!

MY VLAST NEZRADÍME A VE VOLBÁCH ZVÍTĚZÍME!!!

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře